Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

RS4 SPORT 3 BMW E30 Warsteiner 1987

RS4 SPORT 3 BMW E30 Warsteiner 1987 Nagyítás

PE_HPI120103

Új termék

Teljesen összeszerelt drift special 1:10 méretarányban, BMW E30 karosszériával. A modellt egy nagy teljesítményű egyenáramú motor hajtja, amelyet egy 2,4 Ghz-es RC-készletet és egy meghajtó akkumulátort tartalmazó készletben szállítanak.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

140 565,00 Ft‎ adóval

Az RS4 Sport 3 a HPI Racing vadonatúj túraautó alváza. Az új alváz kifejlesztése több mint egy évig tartott, és az ügyfelek egy olyan alvázat kapnak a kezükbe, amely teljesen rejtett sebességváltóval, újratervezett lengéscsillapítókkal és vízálló elektronikával rendelkezik, és ami a legfontosabb, az egész modell valósághű megjelenése, amely minden RC-rajongó szemét megragadja.

A fő váz egyetlen darab megerősített műanyagból készült, és egy alagútban található a hajtáslánc. Az összes alkatrész messze lent van az alvázon, ami nagyon alacsony súlypontot eredményez.

Az RS4 Sport 3 tartalmaz egy univerzális elektronikus sebességszabályozót, amely mind a modern LiPo akkumulátorokkal, mind a NiMH akkumulátorokkal használható. Az elemtartó így különböző méretű elemeket képes befogadni. Egy erős heveder biztonságosan a helyén tartja az akkumulátort, és egy ütköző lehetővé teszi, hogy az akkumulátort előre vagy hátra lehessen mozgatni a kívánt pozícióba.

Az RS4 Sport 3 hajtása mind a négy kerékre átkerül a maximális tapadás és irányíthatóság érdekében.

A központi hajtótengely most már hozzáférhető az alváz alól. A differenciálművekhez való hozzáférés ugyanilyen egyszerű. Egyszerűen lazítson meg négy csavart, és a teljes fedél eltávolítható. Mindez gyors és egyszerű karbantartást tesz lehetővé.

A modell teljesen állítható olajcsillapítókkal, szervókímélővel, fém motortartóval vagy hátsó diffúzorral is rendelkezik a tökéletes légáramlás érdekében. Minden csapágy golyóscsapágy. Az alvázat egy merev habszivacs lökhárító is védi az ütődésektől.

Ha egyszer Ön ennek az RS4 Sport 3 futóműnek a tulajdonosa lesz, a MYhpi Garage alkalmazás segítségével további információkat kaphat olyan dolgokról, mint például hogyan teheti még gyorsabbá autóját, mit és hogyan kell megfelelően beállítani, és egyéb tippeket.

A modell teljesen összeszerelve és vezetésre készen érkezik. Csak töltse fel az akkumulátort és mehet.

Jellemzők 

- Teljesen összeszerelt 1/10 méretarányú modell 
- Egyenáramú vízálló szabályzó SC-3SWP2 DC 
- motor Firebolt 15T, méret 540 
- 2.4GHz RC készlet 
- 7,2 V 2000 mAh NiMH működési akkumulátor 
- hálózati töltő 
- 4x AA elemek az adóhoz

30 más termék ugyanabban a kategóriában: