Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

QuantumR Muscle Car FLUX 1/8 4WD - Fekete/Piros

QuantumR Muscle Car FLUX 1/8 4WD - Černo/Červený Nagyítás

PE_HPIMV150350

Új termék

Teljesen összeszerelt, 1:8 méretarányú, összkerékhajtású Race Truck modell. A modell kefe nélküli 2250KV-os motorral és vízálló elektronikával rendelkezik. Tartalmaz egy 2,4 GHz-es adót.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

149 045,00 Ft‎ adóval

Ismerje meg a Maverick QuantumR FLUX 4S-t! Büszkén mutatjuk be a népszerű Maverick család új tagját. A QuantumR versenyautó már uralja az utakat, de most itt az ideje, hogy a gyors és szórakoztató 4S FLUX hajtású Muscle Carral bővítsük a kínálatot.

A Maverick flotta nyolcas modelljeinek számát megduplázva a QuantumR Muscle Car izgalmas száguldásokat, teljesen őrült mutatványokat és állandó oldalazást biztosít!… A QuantumR Muscle Car folytatja a Maverick trendjét. Új határokat próbál áttörni, ami leginkább a specifikációt és a teljesítményt illeti. A robusztus Quantum+ alvázra épül, új, alacsonyan elhelyezett felfüggesztéssel, amely az közúti vezetésre lett optimalizálva. Alacsony profilú Tredz Vortex gumiabroncsokkal van ellátva és a HPI 4S FLUX brushless hajtással működik.

Valamint ott van még a hajtáslánc merevítése és a TELJESEN ÚJ retro izomautó stílusú polikarbonát karosszéria csodálatos kivitelezése.

A szuperrealisztikus QuantumR Muscle Car kiváló minőségű kemény műanyag tükrökkel, extra széles első sliptterrel és jellegzetes hátsó spoilerrel rendelkezik.

A fenevad alacsony súlypontját tovább fokozza a műanyag első és hátsó splitter és diffúzor, amelyek szó szerint a földhöz ragasztják a modellt a sprintek során.

Még sok minden más is van a motorháztető alatt
Az alvázzal kezdve a QuantumR Muscle Car-t optimalizálták a nagy sebességnél is kiváló kezelhetőségre, számos jellemzőnek köszönhetően, beleértve a rendkívül erős lengéscsillapítókat. Ezeket széles furatú alumínium lengéscsillapítók támasztják alá. A közúti használatra optimalizált felfüggesztőkarok gömbcsapos felfüggesztéssel, szuperkemény 17 mm-es hatszögletű kerékagyakkal és új fekete versenyfelnikkel rendelkeznek, amelyeken a HPI Racing Tredz Vortex gumiabroncsok vannak.

Mindez azonban egy erős vázat igényel, hogy ellenálljon a brutális 4S Flux hajtásláncnak. A HPI Racing mérnöki csapata rendkívül tartós alkatrészeket tervezett a teljes hajtásláncra. Ez féltengelyeket, hátsó hajtótengelyeket és tengelyeket, középső hajtótengelyeket vagy tengelytartókat jelent. A felfüggesztést első és hátsó lengőkarokkal és habszivacs első lökhárítóval erősítették meg. Mindezt egy tartós és rugalmas polikarbonát test rejti.

Még erősebb 4S Flux meghajtó
A QuantumR Muscle Car ugyanazt a hajtást használja, mint testvére, a QuantumR Race Truck. Lenyűgöző 4S brushless meghajtással és 120A sebességszabályozóval rendelkezik, amely akár 4S Li-Po akkumulátorhoz is alkalmas. Az FLX10-4S120 Flux 120A vízálló ESC és az FLX10-3675-2250KV Flux motor megállíthatatlan teljesítményt biztosít a maximális teljesítményhez az országúti versenyzésben. És azzal, hogy akár 14,8 V-os 4S Li-Po akkumulátorral is működtethető, minden egyes ravasz meghúzásnál elképesztő sebességet és drift-teljesítményt tapasztalhatsz.

Az ilyen nagy teljesítmény elérése a QuantumR tartósságának bizonyítéka. És ez összhangban van azzal az elkötelezettséggel is, hogy a Maverick márkanév alatt a legjobb ár-érték arányt kínáljuk.

A Muscle Car QuantumR a HPI Racing TREDZ Vortex közúti gumiabroncsokkal van felszerelve. Tiszta versenyprofiljuk van és tartós gumikeverékből készültek. Ráadásul megerősítettek a nagyobb tartósság és a hosszabb élettartam érdekében. Mindegyik gumiabroncs 17 mm-es hatszögletű kerékagyakkal ellátott, gyönyörű retró kerekekre van szerelve.

Főbb jellemzők: 

- KVANTUM R FUNKCIÓK 
- Összkerékhajtás 
- Független trapéz alakú felfüggesztés 
- Állítható, olajba mártott alumínium lengéscsillapítók
- Gömbcsuklók és hátsó kerékfelfüggesztés 
- Szuper tartós tengelykapcsolók, lengéscsillapítók, differenciálműházak, tengelyek 
- Tömör fém négykerék-differenciálművek elöl és hátul 
- Középső differenciálmű 
- Kétpontos kormányrendszer integrált szervokormányzással 
- Öntött alváz méhsejtes megerősítéssel 
- Kapszulázott vevőegység a külső hatásoktól való védelem érdekében 
- Teljes golyóscsapágy készlet 
- 17 mm-es alumínium hatlapú tengelycsapok 
- Tredz Vortex megerősített gumiabroncsok 
- Előre vágott és teljes karosszéria 
- Műanyag karosszériaalkatrészek - többféle feltöltő-felépítéssel 
- Többféle színben kapható 
- 4S Li-Po tápegység opció 
- Kefe nélküli 3674 2250KV motor 5,0 mm-es tengellyel 
- Vízálló 120A ESC - 15 kg-os vízálló szervó fém fogaskerekekkel 
- 2.4GHz RC készlet vízálló vevővel

A működtetéséhez szükséges:
- 4x AA elem az adóhoz 
- A modell meghajtó akkumulátora 
- Töltő 1/8 méretarány 

Tengelytáv [mm]: 322 
Szélesség [mm]:276 
Alváz típusa: Közúti,Terepjáró,Robusztus,Hobby 
Meghajtás: 4x4 
Motor típusa: Kefe nélküli 
Li-Po [Cikk] 2 
Li-Po [Cikk] 3
Li-Po [Cikk] 4

10 más termék ugyanabban a kategóriában: