Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Yokomo BD11 Touring Car építőkészlet, carbon alváz

Yokomo BD11 Touring Car stavebnice, uhlíkové šasi Nagyítás

PE_MRTC-BD11

Új termék

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

279 780,00 Ft‎ adóval

Yokomo BD11

A BD10 platform hatalmas sikert aratott számunkra. Kézenfekvő volt, hogy az autó még jobbá tétele kihívást jelent majd. Mindenesetre most egy teljesen új versenyautó platformra volt szükség.

Az új kialakítás mögött álló ideológia a végfelhasználók igényeinek való megfelelés volt. Szeretnénk egy teljesen új élményt nyújtani neked, hogy egyszerűen élvezhesd a versenyzést. Nagy prioritásunk a termékeink minősége és teljesítménye. Tavaly gyakran összehoztuk a gyári versenyzőinket, hogy teszteljük és fejlesszük ezt a projektet. Most pedig végre készen állunk arra, hogy bemutassuk a vadonatúj BD11 platformot.

A Yokomo kiterjedt fejlesztésének köszönhetően a BD11 felhasználóbarát, könnyen kezelhető és győztes!

Jellemzők:

- A jellegzetes, hosszú, merev karbon lengőkarok hibrid műanyag és alumínium alkatrészekből épülnek fel, hogy csökkentsék a futómű dőlését és javítsák a kanyarsebességet.
- A készlet alapfelszereltségként aktív hátsó domborodási rendszerrel van felszerelve. Ez a rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy kanyarodáskor növelje a sebességet, és még nagyobb gyorsulást tegyen lehetővé kilépéskor!
- Az elülső agancsok drámai alakváltozáson mentek keresztül. A bal és a jobb oldal kettéválasztásával az autó eleje rugalmas, így optimális érzést biztosít. A tapadós felületeken való vezetéshez szükséges merevséget növelő alkatrészek is rendelkezésre állnak majd.
- Az első duplakuplungos féltengelyeket is áttervezték a nagyobb pontosság és tartósság érdekében. A felfüggesztőkarok alá egy stabilizátorrudat is felszereltek, hogy alacsonyabb súlypontot érjenek el.
- A felső lemez új alakot kapott, hogy illeszkedjen az alsó lemez rugalmasságához. Az eleje merevítővel használható, így a merevségi egyensúly a felülethez igazítható.
- A felső lemez hátsó része egy oszloppal van rögzítve, de az oldalirányú dőlés lágy beállításra állítható, miközben a hosszirányú dőlés merevsége megmarad, a csapágyak elhelyezésének és a hézag finom beállításának köszönhetően.
- A felső lemez hátulján egy terelőszerkezet található, amelyet egy görgős csap támaszt meg, o-gyűrűs interferenciaillesztéssel. Ez maximalizálja a futómű torziós rugalmasságát a jobb hátsó tengelyes vonóerő érdekében.
- Az első és hátsó lengéscsillapítók újonnan tervezett vezetőgyűrűkkel is rendelkeznek a még simább működés érdekében.

Méretarány 1/10
Tengelytáv [mm] 256
Szélesség [mm] 198
Alváz típusa Road,Racing
Motor típusa AC, DC
Li-Po [Cikkek] 2

30 más termék ugyanabban a kategóriában: