Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas alváz 4-Tec 2.0 1:10 VXL TQi TSM RTR

Traxxas podvozek 4-Tec 2.0 1:10 VXL TQi TSM RTR Nagyítás

AS_TRA83076-4

Új termék

4-Tec 2.0 VXL On-road RC autómodell alváza a Traxxas-tól. Méretarány 1:10, összkerékhajtás, erőteljes váltakozó motor Velineon 550 és szabályzó VXL-3s, vízálló elektronika. Az alap sebessége 115 km / h. Kompatibilis a szabványos on-road karosszériákkal.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

186 525,00 Ft‎ adóval

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt modellalvázat felszerelt motorral, szabályzóval, szervóval és TSM vevővel. Kétcsatornás RC készlet Traxxas TQi (TRA6528). Alátétek a lengéscsillapító rugók alá, matricalap, alapvető eszközkészlet.

Alváz Traxxas 4-Tec 2.0

Traxxas 4-Tec 2.0 alváz, egy térbeli üvegszálakkal töltött nylon, amely könnyű s egyben szilárd. Törekedve a lehető legalacsonyabb súlypontra. A kerékközti tengelyek hajtása felől már a központi tengelyek gondoskodnak – hasonlóképpen, mint a Slash 4x4 modelleknél. A karbantartás egyszerűsítése érdekében az alváz moduláris. Könnyen elkülöníthetők a modell elülső középső és hátsó részéi.

Å asi Traxxas 4-Tec 2.0traxxas/830x-Tec-2.0-Driveline-Render.jpg

Beállítható karosszériatartók és az első kerekek forgási szögének növelése, a függőleges lengőkarmozás korlátozása

A Traxxas arra is gondolt, hogy minden karosszériának más az alakja, így más helyeken optimális a rögzítésük. Ez oknál fogva a Traxxas 4-Tec 2.0 alvázon állítható karosszériatartók vannak, így a karosszériáját a legmegfelelőbb helyen lehet rögzíteni.

traxxas/830x-Adjustable-Body-Mounts.jpgtraxxas/830x-suspension-adjustments.jpg

Egyszerű akkumulátor csere

Akár 23 mm magas NiMH akkumulátort, akár 25 mm-es LiPo-t használ a TRX- alváznak nem jelent akadályt. Az akkutartó égszerű elforgatásával, szilárdan rögzíthetők úgy a 23 mm, mint a 25 mm-esek. Ezenkívül az akkutartót nem csattal rögzítjük, hanem műanyag klippel az oldalán.

Erőteljes váltakozó motor

A Velineon 550-es váltakozó motor pontosan az 1:10 méretarányú autómodellekhez van hangoltatva. A modellnek tökéletes egyensúlyt biztosít a motorteljesítmény és az optimális motorhatékonyság között. Egy másik előnye a magas élettartam, amelyet csak a golyóscsapágy határoz meg. A csapágyak a TRA3352R megrendelési szám alatt találhatók. A motor 550-es sorozatú, 4 pólusú, amely a nyomaték kétszeresét biztosítja a kétpólusú változathoz képest. A rotor dinamikusan kiegyensúlyozott és megerősített Kevlar anyaggal a nagyobb szilárdság érdekében.

traxxas/3351R-velineon-3500-motor-cutaway.jpg

Elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S

A vízálló elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S három vezérlési móddal rendelkezik, támogatja a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorokat és az egyszerű EZ-Set ™ gomb által működtethető. A szabályzó VXL-3S edző módot  kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű vezérlés és intuitív jelzés kétszínű LED-del.

VXL-3S módok

  •                   Sport - Sport mód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
  •                   Race – Verseny mód: A versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
  •                   Training – Képző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-al korlátozott előre és hátra menet teljesítmény és fék.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth konnektivitással

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj kétcsatornás RC készlet sorozatot, BlueTooth csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojtatta a fejlesztést és készített az önök számára egy RC slot- adót a vezeték nélküli Bluetooth modulcsatlakoztatására. Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth LE interfész és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. A Traxxas Link applikáció az Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore weboldalon, az applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető aGooglePlay weboldalon.

A Traxxas Link App, egy erőteljes alkalmazás, amely teljes kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait másokkal is megoszthatja, valamint tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy felhasználók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba, egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak is természetes.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, gyorsaság-, gyorsulás- és extrém sebességű kanyarvételből áradó élményben lesz részünk, de sokkal könnyebb vezetést és kontrolt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

A vevőben telepített MEMS 3-tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő, amely másodpercenként 100x kiértékeli a modell mozgását és megfelelő beavatkozásokkal az elülső kerekek vezérlésébe korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét – a motor teljesítmény korlátozása 100%-ban a mi kezünkben marad. Az algoritmusok minden egyes modellhez külön vannak hangolva. A támogatás mértéke a távirányítón lévő többfunkciós vezérlő segítségével állítható be, vagy esetleg a Traxxas Link alkalmazás által.

Traxxas 4-Tec 2.0VXL alváz tulajdonságai

  •           Ajánlott mindazoknak, akik jó áron szeretnének minőségi on-road alvázat,
  •           Az alváz elérheti a 115 km / h sebességet,
  •           Kompatibilis a szabványos közúti karosszériákkal, pld. a Killerbody-tól,
  •           Könnyen karbantartható, egyszerű, de céltudatos Traxxas kivite,
  •           Vízálló elektronika a modellben, a vevő egy zárt házban van elhelyezve,
  •           Beállítható lengéscsillapítók, szervó saver/védő, és hátsó kerekek közötti tengelytáv és nyomtáv,
  •           Speciális driftelésre alkalmas futómű geometria - csak át kel csavarozni a kormányrudakat,
  •           RC készlet Traxxas TQi a Bluetooth modultelepítési lehetőséggel,
  •           RC vevő Traxxas elektronikus stabilizálással Traxxas Stability Management (TSM),

Ajánljuk hozzávásárolni

Az alváz üzembe helyezéséhez szükséges alkalmas karosszéria, meghajtó akkumulátor és akkutöltő. 

Ajánlott akkumulátorok és elérhető sebességek

  •          NiMH 8.4 V - max. sebesség kb. 55 km/h (sebességfokozat 29/70)
  •          LiPo 7.4 V - max. sebesség kb. 80 km/h (sebességfokozat 35/55)
  •          LiPo 11.1 V - max. sebesség kb. 115 km/h (sebességfokozat 35/55)

Paraméterek

Típus

On-road

Méretarány

1:10

Hosszúság

379 mm

Szélesség

200 mm

Tengelytáv

256 mm

Hasmagasság

9 mm

Tömeg

1.44 kg akkumulátor nélkül

Hajtás

4WD

Motor

Traxxas Velineon 550

Szabályzó

Traxxas XL-5 LVD

Szervó

Traxxas 2075

RC készlet

Traxxas TQi távirányító Traxaxs TSM vevővel

Nyomtáv

Elülső kerekek 196 mm, hátsó kerekek 200 mm

Kerékátmérő

66 mm

 

Váltakozó motor Velineon 550 4P 3500kV

Alkalmazás

RC autómodellek Traxxas 1:10

Típus

Váltakozó Inrunner

Pólus

4

Tekercselés

10

Fordulatszám

3500 ot/min/V

Maximális tápfeszültség

3 cellás LiPo

Maximális üzemi hőmérséklet

85 °C

Méretek

ø36.1 x 58 mm

Tengely

ø3.175 x 21 mm

Tömeg

248 g

Csatlakozók

Aranyozott dugók ø3.5 mm

Rotor helyzetérzékelő

Nem

 

Váltakozó szabályzó Velineon VXL-3S V2

Típus

Váltakozó a 4-pólusú 550-es motorokhoz

Táplálás

4 - 8 cellás NiMH, 2 - 3 cellás LiPo

BEC

Kapcsolható 6.0 V / 2.5 A

LiPo akkumulátorok túlkisülés elleni védelem

Igen, kétfokozatú

Hővédelem

Igen, kétfokozatú

Méretek

55 x 39 x 33 mm

Tömeg

90 g

 

Traxxas szervó 2075 9kg.cm vízálló

Alkalmazás

1:10-es autómodellek

Vezérlés

Digitális

Tápfeszületség

4.8 - 6.0 V

Méretek

Standard

Tömeg

42 g

Nyomaték

9.0 kg.cm @ 6.0 V

Sebesség

0.17 s/60°@ 6.0 V

Fogaskerekek

Nylon

Csapágy

Igen, 2 db

Motor típus

Egyenáramú

Csatlakozó

Univerzális RX

 

Távirányító Traxxas 2k TQi BlueTooth Ready

Csatornamennyiség

2

Frekvenciasáv

2.4 GHz

Táplálás

4 db AA elem

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet!

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. 

  • Súly 1.44 kg bez akumulátoru
  • Sebesség Až 112 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 80 km/h
  • Típus On-road
  • Hossz 379 mm
  • Magasság 129 mm
  • Szélesség 200 mm
  • Szabályzó Traxxas XL-5 LVD
  • Építókészlet típus RTR
  • Motor Traxxas Velineon 550
  • Kategória Hobby
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 256 mm
  • Hasmagasság 9 mm
  • Hajtás 4WD
  • Kerék átmérő 66 mm
  • RC készlet Traxxas TQi s přijímačem Traxaxs TSM
  • Szervó Traxxas 2075
  • Hajtás típús Elektro střídavý
  • Alváz Nylon
  • Nyomtáv Přední kola 196 mm, zadní kola 200 mm
  • Doba jízdy 25- 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: