Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

KAVAN ragasztó lakk STANDARD, 1000ml

KAVAN lepící lak STANDARD, 1000ml Nagyítás

PE_KAV56.9988B

Új termék

5 Tételek

Készleten

12 295,00 Ft‎ adóval

Áttetsző lakk bevonatos papirok és vásznak ragasztásához és porózus fafelületek kezeléséhez ("póruskitöltő"). Ecsettel vagy hengerrel történő felvitelre.

Használat: Rendszerint hígítatlanul alkalmazza (szükség esetén használja a KAVAN Hígító STANDARD-ot); puha lapos ecsettel, vagy hengerrel vigye fel a vázra. Azonnal nyomja és nyomja le a fedőpapírt vagy vásznat; a légbuborékokat ecsettel vagy hengerrel távolítsa el. Hagyja száradni legalább 24 órán át, majd csiszolja le 600-1000 szemcsés finom csiszolópapírral. Belső égésű motorral rendelkező modellnél üzemanyagálló fedőlakkot kell alkalmazni (pl. KAV56.9990 KAVAN fedőlakk POLY, 5MA4401 RC Color tiszta sprayfesték).

Távolítsa el a felesleges, meg nem száradt festéket: KAVAN STANDARD festékhígítóval nedvesített ruhával vagy papírtörlővel.

Lakk hígítása: A lakk és az oldószer összetevőinek eltérő összetétele miatt nem javasoljuk a KAVAN CLASSIC sorozatú hígító használatát.

Alkalmas: modellfestő papírok és textíliák, pl. vlies, bevont vászon, balsa és más faanyagok bevonatához.

Nem alkalmas: szerves oldószerekkel szemben nem ellenálló anyagokhoz (polisztirolhab stb.).

Súlygyarapodás: 10 ml hígítatlan lakk kb. 0,8 g-ot ad a modell súlyához.

Élettartam: Megfelelő tárolási körülmények között 1 év eltarthatóságot garantálunk az eredeti, bontatlan csomagolásban, a fent említett terméktulajdonságok megőrzése mellett.

Tárolás: Jól záródó csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (15°C és 25°C között). Ne tegye ki 5°C alatti hőmérsékletnek és soha ne tegye ki fagynak.

A termék az 1272/2008/EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz. Részletes információkért lásd a "Letöltések" című részt.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: