Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Microkopter Galaxy Visitor 3 RTF 2,4GHz, mód 2 kamerával

Microkoptéra Galaxy Visitor 3 RTF 2,4GHz s kamerou mód 2 Nagyítás

PE_NE3907-2

Új termék

Miniatűr kvadrokopter 147 mm rotorral nyugodt repülésre és felvételek készitésére otthon és kint is. RC szett 2,4GHz adóval, LiPo akkuval és USB töltővel és miniatűr kamerával, és töltővel

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

22 040,00 Ft‎ adóval

Az új GALAXY VISITOR 3 mikro kvadrokopter kiváló repülési tulajdonságokkal nyugodt benti és kinti repülésre is és miniatűr kamerával felvételek készitésére. A konstrukció minőségi flexibilis műanyagból készült,amely a modell minden részét védi a károsodástól, egyedi külsőt kölcsönöz a kvadrokopternak, amire mindenki felfigyel. A minőségi vezérlőegységnek köszönhetően a modell nagyon stabil, amely feltétel a minőségi fotók és videók készitéséhez.A modell 3 féle lehetőséggel van ellátva klasszikus repülésre vagy videó felvételekre.

Modell el van látva azintelligens kezelési mód funkcióval. Erre a módra váltással mindegy,melyik a modell elülső és hátsó, jobb vagy bal oldala.A modell Öntől lesz függő, az adóból jövő parancsaira reagál függetlenül a helyzetétől. Ez a mód kiváló segitség kezdő pilótáknak.

Minőségi felvételek készitésére 3 rezsim áll rendelkezésre:Entry Level Setting - magassági limit beállitása, a modell 2-3 m-es beállitott magassági limit között mozogAltitude Holding Setting - a modell megtartja a beállitott magasságotNormal Setting - a modell úgy reagál a gázra mint a klasszikus multikopter modell

A következő kiváló funkciója azautomatikus hazastérési mód. Ha a modell túl messze elrepül vagy nem tudni milyen helyzetben van, bekapcsolja a hazatérési funkciót és a modell visszatér Önhöz. Nem szükséges az irányitásba beavatkozni, csak a gázzal megtartani a modell magasságát. Ezt a funkciót nemcsak a kezdők fogják értékelni,de mindenki, aki a modellt videók és fotók készitésére használja. Ezt a funkciót benti és kinti repülésnél is lehet alkalmazni.

A modellhez tartozik egy 2,4 GHz-es mód 1-es adó, amivel az egyes repülési módokat lehet kikapcsolni,bekapcsolni és a kamerát lehet vele irányitani. A modellen megvilágitás is van, aminek köszönhetően sötétben is repülhet.

A vezérlőegység egy lemezen van a 2,4 GHz vevővel, giroszkopikus rendszerrel és a fordulatregulátorokkal. Úgy ahogy a légcsavarok, ellenálló műanyaggal vannak védve.

A tápfeszültségre az LiPo akkumulátor 1S 1200 mAh/30C szolgál, amely 5-8 percre ad a modellnek energiát. A feltöltésre egy töltő szolgál USB konektor segitégével.

Kamera1280x720 pontos felbontással, 96 dpi pro foto(JPG) és 1280x720 pontos, 30fps videora (AVI)40x20x8mm méretekkel és micro-SD kártyát támogatja, akár 32 GB-osat is.

RC szett Galaxy Visitor 3 tartalma:
Komplett összerakott kvadrokopter modell, miniatűr kamera, 4csatornás 2,4GHz-es adó a repülési fázisok kezelésének és kamera kezelésének lehetőségével, 1x LiPo akumulátor 1200 mAh/30C, 4x pót légcsavar, üzemi akku töltő, 2 GB mikro SD kártya.

Galaxy Visitor 3 mini termék és útmutató videója:

http://v.youku.com/v_show/id_XNzEwMTIxNzU2.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzI5MTM3ODU2.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzI5MTc1MjUy.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzM0MDcy.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzM1NDA4.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzM2OTU2.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzM4ODM2.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzM5MTgw.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzQwNjky.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzQzMjA0.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzQ3MTE2.html

http://v.youku.com/v_show/id_XNzMxMzUyOTg0.html

Hossz [mm] 183
Magasság [mm] 87
Tartórotor átmérője [mm] 147
Repülési súly [g] 135
Kezelhető funkciók M(4),Kl,Kp,Vr
Összerakás nehézsége S0
Irányitás nehézsége P1

30 más termék ugyanabban a kategóriában: