Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Syma X5SW 4 kvadrokopter RTF fekete

Syma X5SW 4 kvadrokoptéra RTF černá Nagyítás

PE_SY5

Új termék

Mini kvadrokopter 228 mm-es rotorokkal és miniatűr kamerával Wifis adatátvitellel a mobilkészülékre, alkalmas a nyugodtt reptetésre de a műrepülés sem ál tőle távol, fényképek/videók készítése beltérben/kültérben. 

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

28 655,00 Ft‎ adóval

A kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkező Mini kvadrokopter ajánlott a nyugodtt szabadidős repüléshez - szabadban, szobában, csarnokban, valamint videófelvétel és fényképek készítéséhez. A 6-tengelyes giroszkóp biztosítja a modell igazán magas stabilitását és ez által a fényképek/videók felvételeket kiváló minőségben készíteni.

A minőségi rugalmas műanyag kialakítása megvédi a modell minden részét az ütközéssel okozott megrongálódástól. Az alváz biztosítja mind a felszállási, mind a leszállási stabilitást, és a légcsavarvédő keret védelmet nyújt a véletlen leesés következtében fellépő károk ellen.

A minőségi vezérlő egység  ez a modell nagyon stabil, ami előfeltétele a minőségi videofelvételek és fotók készítésének. Ugyanakkor a kapcsoló által az egyszerű és a kettős kitérések közötti lehet választani, azaz beállítani a modell viselkedését a pilóta tapasztalatai alapján (kezdő/ szakértő). A piros és zöld LED diódák segítenek a tájékozódásban és a mozgás iránya meghatározásában. A modell Headless funkcióval is ki van egészítve - vezérlés a pilótafülkében ülő pilóta szemszögéből.

Az automatikus funkció 3D FLIP extra szórakozást nyújt. Egy gomb megnyomásával a modell tökéletes flip-et  fordul.

A kamera 640 x 480 pixeles videó felbontással és 0,3 MPX fényképekkel rendelkezik, a rögzített képek az okostelefonba vannak tárolva.

Az FPV repülésre, tehát élő kép mobiltelefonra történő továbbítására alkalmas. Android és Apple / IOS platformra tölthető le a Syma applikációja ((Android 4.1 és magasabb, iOS 5.0 és magasabb), melyet elindítva láthatjuk a kamera által rögíztett videót/képet, amit a telefonra el is tudunk menteni. 

A meghajtó Li-Po akkut 3,7V/500 mAh 1S a melléklet USB töltővel töltjük, az akkumulátor töltési ideje kb 60 perc és a repülési idő kb. 8 perc.

A mellékelt 2,4GHz-es távirányító 2 módban van, amely átkapcsolható 4 módba. Az elülső oldalon vannak elhelyezve a  kettős kitérések és az automatikus flip funkciók vezérlése.

A modell vezérlehető maximálisan 50-100 méter hatótávolságban.

Csomag tartalma:

  • Kvadrokopter Syma X5SW
  • Távirányító 2,4GHz
  • Kamera
  • mobiltelefon tartó
  • 8x légcsavar
  • Légcsavar védőkeret
  • Li-Pol akkumulátor 3,7V/500mAh
  • USB töltő a meghajtó akkumulátorhoz
  • Csavarhúzó

30 más termék ugyanabban a kategóriában: