Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Syma X15W kvadkopter RTF

Syma X15W kvadrokoptéra RTF Nagyítás

PE_SY15W

Új termék

Mini kvadkopter az egyszerű repülés mellet műrepülésre is képes, fényképeket /videó felvételeket készíthetünk úgy az otthonkényelmében, mint kint a szabadban is. Méretek 22x22x5cm, Li-ion akkumulátor 1S 450mAh, repülési idő  7,5 perc, hatótávolság 70m, HD kamerás Wifi képátvitellel mobiltelefonra, vagy tabletre, távirányító vagy mobiltelefon / tablet vezérlésével.

További részletek

5 Tételek

Készleten

28 655,00 Ft‎ adóval

Az X15W Quadcopter tökéletes választás mindenki számára, aki olyan sokoldalú modellt keres, amely bárhonnan és bármikor repülhet. Az egyszerű design és kis méret lehetővé teszi, hogy bárhová magával viheti.

Wifi FPV élőképes, headless móddal,egygombosle- és felszállással, egygombos visszatérő móddal és magasságtartással is ellátták.
3.7V 450mAh lipo akkumulátor.

A Syma X15W egy 6-tengelyes stabilizáló rendszerrel (gyroscope) és barommetrikus érzékelővel rendelkezik , amelynek hála a gép agilis és érzékeny, de nagyon stabil állapotban reptethető. 

A barommetrikus érzékelő előnye, hogy lehetővé teszi a beállított tengerszint feletti magasság fenntartását és így könnyíti a pilóta számára a kamera használatát.

Minőségű rugalmas műanyag modell kialakítása nagyon jól ellenáll az eséseknek és ütközésnek. Az alváz biztosítja a felszállást és a leszállás stabilitását, a rugalmas anyag, amelyből a rotorlapátok készültek, rendkívül tartósak és ezen kívül a védőkeret is védi a zuhanást bekövetkező sérülésektől.  

A szél ellenállásának köszönhetően a modell alkalmas beltéri és kültéri használatra.

A felfüggesztési funkció hihetetlen stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kétféle sebességi fokokozat között választhatunk így a kezdő és a fejlett drón-pilóták is érezni fogják a modell repülésének örömét.

A Syma X15W, az egyszerű repülés mellett minden irányba, valós légi akrobatikát is képes végrehajtani, többek között spirálok és “360 fokos körök”. Mindössze annyit kell tenni, hogy megnyomja az adó egyik hozzárendelt funkciógombját, és kiválaszthatja azt az irányt, amelyben a trükköt el kívánja végezni. 

A modell Headless (vezérlés a pilóta szemszögéből) funkcióval is ki van egészítve.

A nagy teljesítményű piros és zöld LED-ek nemcsak jól néznek ki, hanem egy kényelmes repülést tesznek lehetővé sötétben is.

A modell dupla védelmi rendszerrel rendelkezik:

  • Az akkumulátor alacsony feszültség elleni védelemmel - a led diódák figyelmeztetnek az akkumulátor alacsony feszültségére és a legalacsonyabb értét elérésekor a modell automatikusan leszáll
  • A hajtásrendszer túlterhelés védelemmel - ha a rendszer túlterhelt vagy az akadállyal való propellerrel érintkezésekor, a modell automatikusan leállítja a motorokat

1Mpixeles kamerája 720 x 480 képpontos felbontású HD felvételeket készít, az élőképet mobiltelefonunkra vagy tabletünkre továbbítja wifi kapcsolaton keresztül.
Kamera vezérlésére és az FPV élő nézetettre a SYMA GO alkalmazás lett megtervezve, amely az iOS (iOS 5.0 és magasabb szintű) és Android (Android 4.1 és magasabb szintű) operációs rendszerrel felszerelt mobiltelefonokkal kompatibilis.

Meghajtó Li-Ion akkumulátort 3,7V 450 mAh a mellékelt USB töltővel kb. 100 perc alatt feltöltjük, amely kb. 7,5 perc repülési időt nyújt.

A vezérlést professzionális, modern 4 csatornás 2,4 GHz – es távirányító hajtja végre a Spread Spectrum Technology (SST) használatával, ami a tartományt sokkal nagyobbra növeli, és a vezérlés 100-szor gyorsabb, mint a hagyományos távvezérlőknél.

syma-x15-dron-egygombos-visszatero-modda

A modellt akár mobiltelefonnal / tablettel vezérelhetjük, ahol számos automatikus funkció áll rendelkezésre, beleértve a Waypointot is, amely lehetővé teszi, hogy előre meghatározott útvonalon repülhessen a modellen.

A vezeték nélküli technológiával és a 2,4 GHz-es vezérlő széles tartományával a modell reakciója a jelre azonnali.

A távirányító 2 módban van mellékelve, és vele együtt mobiltartót is kapunk.

A modell maximális vezérlési hatótávolsága 70 méter a távirányítóval, kb. 20 - 50 méter a mobiltelefonnal.

Csomag tartalma:

  • kvadkopter Syma X15W
  • Távirányító 2,4GHz
  • HD kamera
  • 8x légcsavar
  • Védőkeret készlet
  • Li-Ion akkumulátor 3,7V/450mAh
  • Meghajtó akkumulátor USB töltője
  • Csavarhúzó

30 más termék ugyanabban a kategóriában: