Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Aeronca Champion 610mm lézerrel vágott

Aeronca Champion 610mm laser.vyřezávaná Nagyítás

PE_4SH0301LC

Új termék

Amerikai sportrepülő makett, gumihajtással. Most, újonta lézerrel vágott alkatrészek, légcsavarok, gumi köteg és borító anyag. Fesztáv 610 mm. RC elektra konverzió alkalmazható.

További részletek

7 Tételek

Készleten

18 480,00 Ft‎ adóval

Szabadon repülő amerikai  sport felsőszárnyas repülőgép makett építőkészlet gumihajtással. Egészségében a modell egy egyszerű klasszikus darabos balsafa szerkezet – lézerrel vágott faalkatrészek, makett tartozékok vákuumformázási műanyagból készített makett tartozékok és fröccsentéssel alakított műanyag alkatrészek.

A modell törzse minimakett technológiával készített, mennyiségi válaszfalakkal és oldalsínekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy hűen reprodukálja a modern gépek görbéit.

Két lépésből álló építés - mivel függőleges síkban "keresztbevágott", közvetlenül a munkalapon építődig, először a test egyik felét építjük, utána hozzá ragasztjuk a makett másik felét. Ezzel be van biztosítva, hogy a bonyolult törzs alakok is egyenesen és szimmetrikusan lesznek felépítve, anélkül, hogy bármilyen speciális eszközök használata szükséges lenne. Mivel ez egy nagyon kicsi - viszonylag egyszerű - modell, a klasszikus építésben és gumi hajtású repülők befuttatásával tapasztalat modellezőknek ajánlatos.

A Champion szintén alkalmas az átalakításra - RC modellre elektromotoros hajtással – még ha az építési terv ilyen lehetőséget nem kínál, a tapasztalt modellező és pilóta számára ez nem jelent nehézséget.

Az építőkészlet tartalmaz: előrevágott balsafa alkatrészek, balsafa ”gerendák”, vákuum-formázott alkatrészek (motor- burkolat...), műanyag légcsavar tengellyel, gumi köteg (gumi 5x1mm), műanyag kerekek, acél húr az alvázra és egyéb apró alkatrészek készítésére, borító papír, lap matrica, építési terv.

 

Gumi köteg karbantartása: Az új gumit óvatosan mossa át szappanos vízben és haddja megszáradni. ezután ricinusolajjal dörzsölje be (patikákban kapható), vagy szilikonzsírral (horgászzsinórokra alkalmazzák - horgászfelszerelés üzletekben kapható). A repülés után távolítsa el, és helyezze egy lezárt műanyag zacskóba. A síkosított gumi simában és kisseb súrlódással tekeredik le – jobb teljesítményt ad, és hosszabb az élettartama. Az új gumit ajánlott befuttatni - az első 2-3 repülésnél csak 80-100-szor felcsavarni, csak ezután lehetséges többet csavarni.

 

Fesztáv [mm]

610

Hossz [mm]

400

Vezérelt funkció

Nincs

Építési nehézség

S2

Vezetési nehézség

P0

7 más termék ugyanabban a kategóriában: