Egyéb kérdések, információvonal: +36 70 882 2027
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Új termékek

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Stampede 1:10 RTR rózsaszín

Traxxas Stampede 1:10 RTR růžový Nagyítás

AS_TRA36054-1-PINKX

Új termék

Nincs olyan akadály, amelyet ez a Traxxas Stampede RC modell ne küzdene le. A 100 mm-es has magasságának köszönhetően a legnehezebb terepeken is áthalad. Az autó egészen 48 km/h sebességet képes fejleszteni! Csomagban mellékelt akkumulátor és akku gyors-töltőt.

További részletek

10 Tételek

Készleten

105 365,00 Ft‎ adóval

Csomag tartalma 

A csomag tartalmaz egy komplett összeszerelt autómodellt a Traxxas-tól. A Traxxas Stampede 1:10 fel van szerelve egyenáramú motorral Titan 550 12T, egyenáramú szabályzóval XL-5 és szervóval 2056. A modellhez kapunk RC készletet Traxxas TQ 2.4 GHz és NiMH akkumulátort 8.4 V 3000 mAh (TRA2926X), valamint szivargyújtó csatlakozós gyorstöltőt. 

Továbbá alátét készletet a lengéscsillapító rugók alá, tartalék fogaskereket, karosszéria sasszegek alátétekkel, vevő antennacsövet és lap matricát.

TRA36054-1-RDX.jpg

VIDEÓ: Stampede Forest Fun! | Traxxas

Leírás

Az Elektro Monster Truck Stampede 1:10 RC modell, az egyik legnépszerűbb 2WD-s modell, teljesen össze van szerelve és el van készítve a vezetésre. Erős Titan® 550 12T motorhajtással és LiPol akkumulátorral kompatibilis XL-5 szabályozóval. Ultra Shocks olaj lengéscsillapítók hosszú lökettel, Magnum 272 sebességváltó edzet acél fogaskerekekkel,  71mm-es ragasztott gumiabroncsok, készre festett karosszéria, meghajtó akkumulátor töltővel és 2,4 GHz-es 2 csatornás pisztoly-távirányítós TQ RC készlet. Csak töltse fel az akkumulátort, és indulhat a szórakozás az új Traxxas Monster Stampede modellel.

 

Sebességváltó, beállítható tárcsás tengelykapcsoló és bolygó difi

A sebességváltó, a tárcsás tengelykapcsoló és a bolygókerekes differenciál egy kompakt egységbe vannak zárva. A sebességváltó a súrlódó tengelykapcsolóval megbízhatóan továbbítja a motor teljesítményét a tengelyekhez, a bolygókerekes sebességváltó Magnum 272™ fogaskerekei edzett acélból készültek. Ez a rendszer igazán minimális karbantartást igényel. Rendelkezésre állnak különböző fogazatú fogaskerekek, amelyek által hangolható a modell.

 

Erős motor Titan 12T

Az RC autómodellt egy erőteljes egyenáramú Titan 12T motor hajtsa. Ez motor 550-es sorozatú, a rotor tekercselése 12 fordulatos. A hagyományos 540-es sorozatú motorokhoz képest a Titan 12T 30% -kal nagyobb teljesítményt nyújt. A motor hűtőssel is rendelkezik.

 

Elektronikus szabályzó Traxxas XL 5

Vízálló elektronikus szabályzó Traxxas XL-5 három vezérlési móddal, a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatással és az EZ-Set ™ gomb általi egyszerű működtetéssel. A szabályzó XL-5 képző módot  kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, és hihetetlenül kicsi belső ellenállás az ez szabályzó előnyei.

XL-5 módok

 •                             Sport - Sportmód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
 •                             Race – Versenymód: Versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
 •                             Training – Képző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-os teljesítménykorlátozott előre és hátra menet és fék.

 

RC készlet Traxxas TQ

A modell vezérlése felől egy kétcsatornás proporcionális 2.4 GHz-es pisztoly-távirányítós RC készlet gondoskodik - működését jelinterferencia nélkül. A távirányító táplálására csak 4 darab AA alkáli elemre, vagy 4 darab AA NiMH akkumulátorra van szükség.

A távirányítón lévő forgatógomb által a kerékvezérlés trimezése végezhető (ahhoz hogy a modell egyenesen menjen, amikor a kormánykerék középpontjában van). Továbbá LED diódás akkumulátor állapotjelzést kapunk, gáz és vezérlés csatornákon beállítható a reverz (ha a távirányítót más modellek vezérlésére szeretnénk használni).

 

Automata gyorstöltő 12 V

A csomag része egy teljesen automatikus gyors NiMH akkumulátortöltő, 12 V-s, szivargyújtó csatlakozós. A töltő lehetővé teszi 6 - 7 cellás NiMH akkumulátor töltését 4A töltési árammal. A töltés befejeződik a Delta Peak módszerrel.

Opcionális tartozékként kapható 13.8V / 3.5A szivargyújtó csatlakozós hálózati tápegység (TRA2976G).

 

Traxxas Stampede 1:10 termék-összefoglaló

 •          Új 12 V-os gyorstöltő (szivargyújtós) és iD csatlakozós Traxxas akkumulátorok, 
 •          Erős motor Titan 550 12T,
 •          Elektromos szabályzó XL-5 LiPo akkumulátor támogatással,
 •          Az XL-5 szabályozónak köszönhető az 50%-s teljes gáz teljesítmény korlátozása a képzési módban, a Sportmód egy gombnyomással aktiválódik,
 •          Vízálló szervó 2056,
 •          hasmagasság 100 mm,
 •          Sebességváltó és differenciálmű edzet acél fogaskerekekkel,
 •          Beállítható súrlódó tengelykapcsoló,
 •          Olajos lengéscsillapítók, ragasztott gumiabroncsok,
 •          Mellékelt 7cellás NiMH 3000mAh Traxxas akku és 12V automata töltő csatlakozóval az autós aljzathoz.

 

Ajánljuk hozzávásárolni

A modell üzembe helyezéséhez szükséges 4 db AA elem a távirányítóba. 

Paraméterek

Típus

Monster Truck

Méretarány

1:10

Hosszúság

413 mm

Szélesség

324 mm

Teneglytáv

270 mm

Hasmagasság

100 mm

Tömeg

1850 g

Hajtás

2WD

Motor

Titan 550 12T

Szabályzó

XL-5

Alváz

Kompozit nylon

Lengéscsillapító

Beállítható olajos Ultra Shocks

Differenciálmű

Bolygós acélfogaskerekekkel

Kerekek

Talon

Akkumulátor rekesz

138 x 46 x 26 mm

RC készlet

Pisztoly-távirányítós TQ 2.4 GHz 2 csatornás

 

Tartozékok a modell mindennapi működtetéshez

Ragasztó a csavarokra, minőségi ragasztó a gumiabroncsokra és szilikon olaj a lengéscsillapítókba, valamint imbusz csavarhúzó szett. A kínálatunk közül ajánljuk a kedvező áron megvásárolható Traxxas/ECX/Vaterra autószerszám készletet.

A csavarragasztót a csavar menetére, vagy a fejére cseppentjük, ami a fix kapcsolatot biztosítja, és a vezetés által okozott vibráció nem lazítsa meg a kapcsolatot. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót, az így ragasztott csavart majdnem csak lehetetlen kicsavarni! A kínálatunk közül ajánljuk a  Fusion közepes szilárdságú ragasztót.

A gumiabroncs ragasztóval a gumiabroncsokat a lemez pereméjéhez ragasztjuk. Minden alkalomkor szükséges, hogy a gumiabroncs teljes kerületén szilárdan legyen rögzítve a felnire! Ha a gumiabroncs nincsen felragasztva az egész kerületen, megrepedezéshez vezethet.

A gumiabroncs ragasztó speciális összetétele lehetővé teszi az olyan anyagok ragasztását, mint a gumi vagy nejlon és egyben a kikeményedése után a ragasztó rugalmas marad. Soha ne használjon hagyományos pillanatragasztót – kikeményedése után nem  rugalmas és felni körül a gumiabroncs megrepedezhet! A kínálatunk közül ajánljuk a Corally Tire Fix  ragasztót.

Néha szükséges pótolni a szilikon olajt a lengéscsillapítóba. Az általános modell használatával csak enyhe szilikonolaj szivárgás keletkezik a csillapító dugattyúrúdján. Abban az esetben, ha a dugattyúrúd felülete, vagy a tömítés állapota nem megfelelő, az olajszivárgás nagyobb lehet. Ezekben az esetekben segítséget nyújt a javítókészlet. A tuning alkatrészek közötti lengéscsillapító dugattyúrudak rendkívül szilárd bevonattal TiN (titán - nitrid) rendelkeznek. Ezeket könnyű megkülönböztetni az arany-zöld színük által. A szilikonolaj kínálatunk közül ajánljuk a TLR, Traxxas, Medial Pro és egyéb szilikon olajokat.

 

 • Súly 1850 g
 • Sebesség Až 50 km/h
 • Típus Monster Truck
 • Hossz 413 mm
 • Szélesség 324 mm
 • Szabályzó XL-5
 • Motor Titan 550 12T
 • Méretarány 1:10
 • Tengelytávolság 270 mm
 • Hasmagasság 100 mm
 • Hajtás 2WD
 • Alváz Kompozitový nylonový
 • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra Shocks
 • RC készlet Volantová TQ 2.4 GHz 2 kanálová
 • Kerekek Talon
 • Differenciál Planetový převod s ocelovými koly
 • Prostor pro baterie 138 x 46 x 26 mm
 • Přihrádka baterie 138 x 46 x 26 mm
 • Doba jízdy 25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh

29 más termék ugyanabban a kategóriában: