Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Himoto Monster Truck 1/16 RTR 2,4GHz - piros

Himoto Monster Truck 1/16 RTR 2,4GHz - červená Nagyítás

PE_HME16XM-R

Új termék

1:16 méretarányos Monster Truck modell, 4WD összkerékhajtással, DC elektromotorral hajtott, RTR szett kivitelben mellékelt 2,4 GHz-es RC készlettel, meghajtó akkuval és hálózati töltővel. Piros karosszéria.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

55 785,00 Ft‎ adóval

Az 1:16-os modell konstrukciója a nagyobb méretarányú modellek alapján készült és  szabadidős vezetésre tervezték, valamint az első RC modellként - ebben a kategóriában. A kialakítása és az elektromotoros hajtás biztosítják a problémamentes működését és az egyszerű karbantartását. Alkalmasak az otthoni/beltéri és kültéri használatra is, de méretük miatt figyelembe kell venni a választott terepet, amely nem lehet aránytalanul igényes.

Az alváz kialakítása legfőként műanyag, de a kitett helyeken, mint például a féltengelyek, lengéscsillapító tartók, összekötő rudak stb., fémet használnak. A meghajtás felől az egyenáramú ”380-as” motor gondoskodik, amely az álandó hajtás és differenciálműveken keresztül hajtja mind a négy kereket. Ezeket egymástól függetlenül felfüggesztették és az olajlengéscsillapító tekercsrugókkal rugóztatták. Az összekötő csövek jobb / bal oldali menettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi az alváz geometriájának beállítását, ami ennél a méretnél nem teljesen szokásos. A hűtőbordával felszerelt motort a kétirányú DC fordulatszám-szabályozó vezérli. A modell vezetésére a 2,4GHz-es kétcsatornás pisztolytávirányítós RC készlet szolgál.

A szett tartalmaz: komplett összeszerelt modellt (piros), felszerelt RC készlettel, motorral, szabályzóval és meghajtó akkumulátorral. Mellékelve van a hálózati töltő is.

Hosszúság [mm]

251

Szélesség [mm]

216

Magasság [mm]

120

Tengelytáv [mm]

174

7 más termék ugyanabban a kategóriában: