Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR

Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR Nagyítás

AS_ARA4312V3B

Új termék

Új Arrma Big Rock 3S BLX autómodell 1:10-es méretarányban, amely ideális még a legnehezebb terepre is. A jó teljesítményű váltakozó áramú motorjának köszönhetően a sebessége elérheti egészen a 80km/h-t is. Használati idő kb. 20perc 5000mAh LiPo akkumulátorral számolva. Új RC szett Spektrum SLT3 2.4GHz.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

179 740,00 Ft‎ adóval

Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR Monster Truck RC modell. Erősebb alvázzal, erősebb szervóval, ergonomikus markolattal ellátott jeladóval a fáradtságmentes vezetésért, habszivacs karikával ellátott kormánykerékkel a pontos irányításért. Az újoncok a gázlimitet 50%-ra vagy 75%-ra állíthatják, amíg készen nem állnak a teljes sebesség kihasználására. Az SLT3™ adó kompatibilis a Tactic® SLT™ vevőkészülékekkel a régebbi Arrma RTR autók működtetéséhez, és rendelkezik egy harmadik csatornával az opcionális funkciók, például a világítás és a csörlők vezérléséhez. Nagy teljesítményű Spektrum™ Firma™ 3660 3200Kv brushless motor, Arrma BLX100 vízálló vezérlő ventilátorral és 3S LiPol támogatással, Spektrum™ SPMS651 szervóvezérlés fém fogaskerekekkel. Spektrum™ 2.4GHz SLT3™ 2.4GHz RC készlet. A modell sebessége legfeljebb 80 km/h.

A Big Rock 4x4 RC autómodell szívósságával és tartósságával meg fog lepni téged, ráadásul még a kihívást jelentő terepekre is alkalmas. Az összkerékhajtású monster truck egy erőteljes Spectrum™ Firma™ 3660 brushless motorral van felszerelve, amely véget nem érő teljesítményt biztosít. Annak érdekében, hogy az RC-modell ne boruljon fel, amikor gázt ad, wheelie hátsó kerekekkel van felszerelve. A 3S LiPo akkumulátorok által támogatott szabályzóval háromféle vezetési mód közül választhatsz, csak válaszd ki és kezdj el versenyezni.

Spektrum SLT3 adóvevő
A 2,4 GHz-en működő, 3 csatornás Spektrum SLT3 kormánykerék-adó alapkivitelben kompatibilis az SLT protokollal. A Spektrum SLT3 adó könnyű súlya lehetővé teszi a fáradtságmentes tartást. A kormánykerék a biztos fogás érdekében habkarikával van bevonva. A kezelőszervek elrendezése praktikus és intuitív - minden kezelőszervet úgy helyeztek el, hogy szükség esetén gyorsan elérhetők legyenek. A hevederhez való rögzítéshez egy biztonságos hevederhurok található.

- Spektrum SLT 3 csatornás kormánykerék RC készlet a megbízható vezérléshez - Bevált kialakítás a kényelmes, fáradtságmentes kezeléshez
- Lehetőségek a maximális kormány- és gázcsatorna-kihajlás korlátozására
- Kettős kormánycsatorna eltérítés és 50%, 75% és 100% motorteljesítmény-korlátozó
- A harmadik csatorna további eszközök, például hangmodulok számára használható.

SLR300 vevő SLT™ FHSS protokollal
Az SLR300 autós 3 csatornás vevőegység SLT FHSS 2,4 GHz-es interferenciamentes technológiával van felszerelve. Kompatibilis a Spektrum SLT adókkal és visszafelé kompatibilis a Tactic márkájú kormánykerék adókkal.

Új IC5 csatlakozók
Az új IC5 csatlakozók modern kialakításúak, a hangsúlyt a biztonságra és az egyszerűségre helyezik. Az érintkezők aranyozott csapokból és 5 mm átmérőjű üregekből állnak.

Mint már említettük, a csatlakozók tervezésénél a hangsúlyt a biztonságos és egyszerű használatra helyezték. A csatlakozókat nem lehet újrapolarizálni, az érintkezőket és a forrasztási kötéseket műanyag borítással fedik. Az IC5 csatlakozó visszafelé kompatibilis az EC5-ös csatlakozóval.

Spektrum™ SPMS651 MG digitális szervovezérlés
Az új Spektrum S651 7kg MG irányváltó szervó 15%-kal nagyobb nyomatékkal rendelkezik, mint a korábbi ADS-7M szervó. Vízálló, fém fogaskerekekkel rendelkezik, és 6 V-os feszültségen 7,27 kg.cm nyomatékkal rendelkezik.

BLX 3660 brushless motor
A modellt egy nagy teljesítményű, 4 pólusú BLX 3660 3200 fordulatszámú váltóáramú motor hajtja. A 4-pólusú kialakítás lineárisan halad a motor alacsony fordulatszámtól kezdve. A fekete eloxált fémház, nem csak lenyűgözően néz ki, de lehetővé teszi a jobb hőelvezetést a passzív hűtőbordához. 4 mm-es tűs csatlakozók lehetővé teszik a könnyű leválasztást a motor egyszerű karbantartásához.

- Tápegység akár 3S LiPol
- Nagyon sima működés a 4 pólusú kialakításnak köszönhetően
- Aranyozott csatlakozók a tökéletes áramátvitelhez
- Ø 5mm tengely

Megerősített alváz
A nagyobb merevség érdekében számos megerősítést végeztek a futóművön. Ugyanakkor a tengelycsapok rögzítőlemezei alumíniumból készültek. Az alváz kialakítása a tökéletes egyensúly elérése érdekében bevált alkatrészelrendezéssel készült. A hajtótengely középen, az akkumulátor az egyik oldalon, az elektronika a másikon. Ezenkívül az egész alváz oldalsó borítással van ellátva, hogy korlátozza a szennyeződések bejutását az alvázba. Az akkumulátort szorítópántok tartják szilárdan a helyén.

Nagyobb fogás a meghajtó modulon
A meghajtómodul jobb megfogása és kezelése érdekében a "Pull" lemez területe meg van nagyobbítva.

Fogaskerék hajtott fogaskerékkel
A motor állítható, és a fogak közötti hézag pontosan beállítható a fogaskerék vagy a fogaskerék cseréjekor a motor rögzítésére szolgáló hornyokkal ellátott alumíniumlemeznek köszönhetően.

Golyóscsapágyak
Minden forgó alkatrész golyóscsapágyazott. A szabadon álló csapágyakat gumikupakok védik a por és a szennyeződés ellen.

Servo saver a szervó védelmére
A modell új, nagyobb teljesítményű szervót kapott, és a maximális védelem érdekében új, hatékonyabb szervó savert alkalmaztak. Ez magasabb szintű ütközésvédelmet és biztonságosabb kormányzást biztosít.

Hornyolt tengelyek
A 4S változathoz hasonlóan réselt tengelyeket használnak, amelyek könnyen át tudják adni a kefe nélküli motor nagy teljesítményét.

Kerekek és gumiabroncsok
A dBoots RAGNAROK MT gumiabroncsok MT 2,8" (14 mm-es hatlapátos) küllős kerekekre vannak felszerelve. A jellegzetes futófelületi mintázatú kerekek minden felületen maximális tapadást biztosítanak.

Olajos lengéscsillapítók
A szabadalmaztatott olajos lengéscsillapítók elnyelik a modell minden ütését. A lengéscsillapítók elöl ütközésvédőkkel vannak ellátva. A merevség és a hasmagasság az olaj viszkozitásával vagy távtartókkal változtatható. Szilikon O-gyűrűket használnak a biztonságos olajvisszatartás érdekében.

Kompakt alváz
A vázszerkezetet a tökéletes egyensúly elérése érdekében bevált alkatrészelrendezéssel alakították ki. A hajtótengely középen, az akkumulátor az egyik oldalon, az elektronika a másikon. Ezenkívül az egész alváz oldalsó borítással van ellátva, hogy korlátozza a szennyeződések bejutását az alváz belsejébe. Az akkumulátort szorítópántok tartják szilárdan a helyén.

Szélesebb keréknyom
A stabilabb kanyarodás és a jobb terepstabilitás érdekében az autó 26 mm-rel szélesebb.

Könnyen hozzáférhető motormodul
A motormodul egy csavar eltávolításával teljes egységként eltávolítható az alvázról. Tartalmazza a motort, a motorlemezt, a kuplungszerelvényt és a sebességváltó fedelét.

Az elektronikai modul egyszerű eltávolítása
Az elektronikai modul a vízálló vevőegységből, a szervopanelből és a vezérlőkonzolból áll. A szerelvény szétszerelve áll rendelkezésre karbantartás és szervizelés céljából.

Első és hátsó differenciálmű
A modell elöl és hátul is differenciálművel van felszerelve a maximális vonóerő biztosítása érdekében. A differenciálművek kiváló minőségű fém fogaskerekekkel vannak felszerelve a problémamentes működés érdekében. A kerekek meghajtását teleszkópos tengelyek közvetítik.

Rögzített lengéscsillapító tornyok
A lengéscsillapítók végén lévő csapok mindkét oldalon a lengéscsillapító tornyokba vannak rögzítve, így nincs csavarodás, és garantált a szorosabb illeszkedés.

Elektronikus vezérlő/szabályozó BLX100 A BLX100
A váltakozó áramú vezérlő akár 100A áramterheléssel hihetetlen teljesítményt biztosít 3S LiPo akkumulátorokkal kombinálva. A beépített ventilátor még teljes terhelés mellett is elegendő hűtést biztosít. A vezérlő meghajtási módokkal, az akkumulátor alulterhelés elleni védelemmel és túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik. BEC feszültség 6V. Vízálló* kapcsoló a vezérlőn. Akkumulátor csatlakozó IC5.

Állítható paraméterek:

- Kioldófeszültség: NiMH/LiPo
- Gyorsítás: 7 lépésben. Tipp: Csúszós felületen jobb, ha kevesebbet gyorsít, hogy megakadályozza a kerekek megcsúszását.
- Fékerő: 25%, 37,5%, 50%, 62,5%, 75%, 87,5% és 100%.
- Mód: Előre/fék/hátramenet vagy Előre/fék
- Motorforgás érzékelés: Normál vagy fordított

Jellemzők:

- 4x4 meghajtás
- Sebesség akár 80km/h
- Spektrum™ SLT3™ 2.4GHz-es adóvevő
- BLX100 váltakozó áramú szabályozó, 3 vezetési mód
- Spektrum SLR300 2.4GHz FHSS vevő
- Súrlódó tengelykapcsoló három lapáttal
- Szervokormány szervokímélővel
- Állítható wheelie kerekek
- Fém fogaskerekes differenciálművek
- dBoots RAGNAROK MT gumiabroncsok
- küllőkerekek 2.8" 14mm hexa
- Olajcsillapítók
- Alváz oldalsó burkolatok
- Ajánlott akkumulátorok 2S - 3S LiPo, 6-8 cellás NiMH, 5000mAh 50C

* A vízálló specifikációkkal kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyvet. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket pedig bátran kérdezze az ügyfélszolgálatunktól. 

  • Súly 2835 g
  • Sebesség Až 80 km/h
  • Típus Monster Truck
  • Hossz 476 mm
  • Magasság 201 mm
  • Szélesség 342 mm
  • Motor Střídavý BLX 3660 3200kV
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 287 mm
  • Hasmagasság 47 mm
  • Hajtás 4WD
  • Gumiabroncsok dBoots RAGNAROK MT
  • Kerekek 2.8" 14mm hex
  • Prostor pro baterie 156x51x48 mm
  • Alváz Plast
  • Přední kola dBoots RAGNAROK MT
  • Zadní kola dBoots RAGNAROK MT
  • Doba jízdy 20 až 25 minut s LiPo 11.1 V 5000 mAh
  • Olej tlumičů 500 cst
  • Olej diferenciálů 10k cst

22 más termék ugyanabban a kategóriában: