Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

SAVAGE XL Flux V2 RTR

SAVAGE XL Flux V2 RTR Nagyítás

PE_HPI160103

Új termék

Nagy teljesítményű 1/8 méretarányú összkerékhajtású monster truck MLH-2200KV kefe nélküli motorral, ELH-6S 150A sebességszabályozóval. Fém hajtáslánc, narancssárga-szürke részletes karosszéria, műanyag makett tartozékok. 2,4GHz RC készlet tartozék.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

338 955,00 Ft‎ adóval

Kapaszkodj, itt van a Savage XL FLUX!

Amint bemutattuk a dühöngő akrobata Savage XL FLUX V2-t, elárasztottatok minket kérésekkel, hogy hozzuk piacra az XL változatot. Úgy tűnik, hogy az emberek a monster truckoknál is jobban szeretik a még nagyobb monster truckokat. A Savage XL FLUX V2 pedig mind méretben, mind kezelésben nagyobb. Hátraszaltók a gázpedál érintésére, gumiszaggatás és terepszaggatás - teljesítmény, amitől félni kell. A FLUX hajtáslánc-szakértők tudják, melyik mit ver. A Savage XL FLUX V2 új alkatrészekkel vágott, a Savage XL FLUX V2 csak Next Level-ként írható le.

A fenevad visszatért.
Savage elindította az RC bashing fegyelmét. Két évtizeddel később még mindig büszkén áll a helyén. Erősebb, mint valaha. Alig várja, hogy hátulról rohamozhassa meg a ringet. Hölgyeim és uraim, Savage visszatért.

Vadonatúj kerekek
Az új Savage tisztességes kerekeket érdemel. Brutális HPI Havok 3,8"-os felnik a HPI Racing TREDZ család új tagjával. A Tredz Terrahex 3,8"-os gumiabroncsok tartósak, fürgék és irányíthatóak még fénysebességnél is.

Kemény, mint egy vadember
A szuperkemény hajtáslánctól kezdve a Bulletproof 29/9T differenciálművön át az új, masszív lökhárítókig. A Savage XL FLUX V2 minden egyes centiméterét úgy tervezték, hogy túléljen és domináljon. A merev felfüggesztőkarok készen állnak a nagy magasságban történő lezuhanások óriási igénybevételére. A beleket erős alumíniumból készült, megerősített, meghosszabbított TVP (Twin Vertical Plate) váz védi. Az alját egy meghosszabbított alumínium középső "fröccsenő lemez" is védi. Az új univerzális akkumulátor tokok biztosítják az akkumulátorok biztonságát.

Semmi a gyengébb szívűeknek
A többi HPI járműhöz hasonlóan a Svage XL FLUX V2 is könnyen vezethető a mellékelt kormánykerék jeladóval. Vigyázz vele, elég egy rántás a gázpedálon, és a hatcellás FLUX-rendszer előre lendíti az autót. Mielőtt észrevennéd, a Savage XL már támadó üzemmódban van. Ha egyszer megszokod a 2200Kv FLUX motor erejét, hatalmas ugrásokat tudsz végrehajtani a skateparkban, őrületesen gyors magasra emelkedsz a parkolóban, és csak egy repülő kosz, szikla és por farkát hagyod magad után.

Nagyobb. Szélesebb. Hosszabb. Jobb
Egy gyors pillantás, és máris tudod, hogy a Savage XL Flux V2 az, amiről szól. A teljesen új, 4 ajtós GTX6-6 "Kingcab" pick-up karosszéria egy 3 mm vastag alumínium TVP alvázra illeszkedik. A teherautó teljes hossza közel 600 mm. Ez az XL modell nem csak meghosszabbított, mint elődei. Egy teljesen új alvázra szerelték, amelynek méretei elöl és hátul egyenletesen oszlanak el, így a maximális manőverezhetőség érdekében tökéletesen kiegyensúlyozott. 17 mm-es keréktartókkal a teherautó szélessége összességében közel 470 mm-re nő. Hihetetlenül stabillá teszik a modellt.

Új kialakítás alacsonyabb súlyponttal
A HPI tervezői úgy döntöttek, hogy az új formatervet a nulláról kezdik. Maximálja a teljesítményt, finomhangolja a kerekeket és a gumiabroncsokat. A kibővített alumínium TVP alváz új elrendezése még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a munkát. A modell teljesen optimalizált életed legjobb RC versenyéhez.

Tartós szervórugó
Az alapfelszerelés több összetevőjét megerősítették. Ez az erős szervórugó pontosabb kormányzást biztosít az összes új Savage XL Flux, Savage X Nitro és Savage X FLUX modellnél. Ez lehetővé teszi a modern, erős kormányszervók számára, hogy a modell gyorsabb és azonnali kormányreakciót adjon.

Robusztus felfüggesztés
A Savage közel két évtizedes hihetetlenül izgalmas teljesítménye után az RC bashing területén a Savage a legkeményebb Monster Truck hírnevét vívta ki. Idővel a felfüggesztés is fejlődött. Az új Savage XL FLUX V2 szupererős, megerősített lengőkarokkal és kormánycsapágyakkal büszkélkedhet. Ellenállnak minden ugrás, minden harc és minden terep erőszakosságának.

A központi védőlemez
A Savage XL FLUX V2 másik újdonsága a rendkívül tartós "fröccsenő lemez". A HPI mérnökei úgy tervezték, hogy maximálisan védje az alváz alját és a rá szerelt elektronikát. Először is, elnyeli az ütések, a repülő kavicsok és a szennyeződések okozta ütéseket, és ugyanakkor jól is néz ki.

Kapszulázott karcsapok
Ez nem pusztán a teljesítményről szól. Az új generációs Savage a használhatóságot is szem előtt tartja. Az évek során a modellezők bebizonyították nekünk, hogy a csapokat úgy kell felszerelni, hogy azok ne mozduljanak ki a helyükről a nagy ütések hatására. A tervezők meghallgatták a visszajelzéseket, ezért a modellt csapos perselyekkel szerelték fel. Tehát ütögethetsz, amennyit csak akarsz, de a csapok akkor sem fognak meglazulni.

17 mm-es kerékperselyek
Az új generációs Savage standardizált 17 mm-es alumínium keréktartókkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Monster Truckot bármely HPI buggy vagy truggy nyolckerekű figurájára felszerelheted. A nagy fekete 17 mm-es anya mindenképpen a keréktartóhoz rögzíti a kerekeket. Ne aggódj a bukkanók és az ugrások miatt.

Legendás alumínium TVP alváz
Ez a robusztus fémváz, amely az összes kulcsfontosságú alkatrésszel van felszerelve, gyakorlatilag a Savage család szinonimája. A három milliméter vastag "TVP" (Twin Vertical Plate) rendíthetetlenül erős, mégis könnyű. Tökéletes gerincet képeznek ahhoz, hogy ellenálljanak a gigantikus ugrásoknak, durva ütközéseknek, gurulásoknak és teljes sebességű karamboloknak.

Vadonatúj robusztus lökhárítók
Az első és hátsó lökhárítók erősebb és agresszívabb megjelenése többek között bőséges helyet biztosít a 3 mm-es és 5 mm-es LED-ek számára. Ez lehetőséget ad arra, hogy finomhangolja autója világítását, hogy fényt derítsen a riválisokra.

Építőipari öntött alkatrészek
A Savage történelmileg legjobb csere- és tuningalkatrész-generációja nem csak a teljesítményre összpontosít. A vadonatúj GTXL-6 gyönyörűen néz ki, nemcsak a szemet gyönyörködtető karosszéria, hanem a műanyagból készült mock-up kiegészítők is, mint a hűtőrács, a tükrök és a bukókeretek.

Hozzáférhető motortartó
A Vadember arról ismert, hogy pusztítást végez, pusztít, felfalja a terepet és mindent, ami az útjába kerül. Emiatt azonban nem kell, hogy a karbantartás fáradságos legyen. Tovább egyszerűsítjük az elrendezést több helyen. A kétrészes motortartó kialakítás például csak két felső csavarral teszi lehetővé a hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy nem kell szabadságot kivennie a munkából a motor eltávolításához.

FLUX nagy teljesítményű elektronika
A kolosszális teljesítményű FLUX MLH-2200KV motor készen áll minden erőre, amit beleteszel. A FLUX ELH-6S vezérlő akár 22,2 V feszültséget is képes kezelni. Képes leszel a legőrültebb mutatványokat is véghezvinni. Ez a tápegység egy pár kétcellás LiPo 7,4 V-os akkumulátorral működik. Ha még többet szeretnél, semmi gond. Csatlakoztasson egy pár 11,1 V-os háromcellás akkumulátort. A 6S LiPo teljesítménye megzavarja a fejedet.

Kapszulázott elektronika
Értékes elektronikai eszközeinek biztonságban tartása elsődleges fontosságú. A vezérlőt körülvevő alumíniumszerkezet szó szerint bevehetetlen erődítmény. Az ügyesen elhelyezett kivágások lehetővé teszik a levegő átáramlását és a vezérlő hűtését, de a vezérlő kapcsolóját, a szórakoztató kapcsolót is könnyebben hozzáférhetővé teszik.

Gyorsan hozzáférhető akkumulátor
Az egyszerűsítés története az akkumulátorház ajtajánál folytatódik. A házban mostantól egy retesz található, így az ajtó könnyebben és gyorsabban nyitható és zárható. A friss energia bevitele még soha nem volt ilyen egyszerű.

Nagy nejlon lengéscsillapítók
Négy hatalmas XL lengéscsillapító biztosítja az összes csillapítást, amire szükséged van ahhoz, hogy a legkeményebb terepen is átrepülj. A nejlontest könnyűvé és erőssé teszi őket, és szinte nincs dugattyúsúrlódás. Az extra nagy kapacitás nagyobb kontrollt és csillapítást biztosít. Hihetetlenül szórakoztatóvá teszik a terepjárást.

Teljesen fém fogaskerekek
Az acél fogaskerék és a közvetlen meghajtású fogaskerék mellett a Savage XL FLUX V2 teljesen fém fogaskerékkel rendelkezik. Ezeknek köszönhetően az erő egyenletesen és minimális veszteséggel jut el a motortól a kerekekhez, a fogaskerekek sérülésének veszélye nélkül. A teljes hajtáslánc golyóscsapágyakon alapul az optimális hatékonyság, a hosszú út és a brutális sebesség érdekében.

Acél közvetlen meghajtású kerék és csúszókuplung
A hajtáslánc robusztus acél fogaskerékkel és 43 fogú közvetlen hajtóművel rendelkezik. Ez biztosítja a kényelmet még a legvadabb akrobatikus mutatványok közben is. A még nagyobb tartósság érdekében a közvetlen fogaskerék egy pár csúszókuplunggal van felszerelve. A szendvicshez hasonlóan a közvetlen fogaskerék könnyű alumínium kuplungok között helyezkedik el, és a hajtáslánc védve van a kemény ütközések során.

Gyorsan hozzáférhető középső sebességváltó
Minden RC-rajongó tudja, hogy a modellezés nem csak a lovaglásról szól. A karbantartás, a javítás, a hangolás és a hangolás is szerepet játszik. A Savage XL Flux V2 középső sebességváltójával csodálatos látni, hogy ennek a szörnyetegnek a belseje könnyen hozzáférhető, csak néhány csavar eltávolításával. Akár csak a fogak állapotát szeretné ellenőrizni, akár csak az opcionális középső differenciálművet szeretné kicserélni, biztosan gyorsan túl lesz rajta.

Még tartósabb hajtáslánc
Ahhoz, hogy a 2200KV FLUX motor hatalmas teljesítményét és brutális energiakitöréseit megbízhatóan kezelni tudja, a hajtásláncot ilyen körülményekre kell tervezni. A teljesen fémből készült központi sebességváltótól a Bulletproof 29/9T differenciálművekig. A differenciálművek rendkívül tartós kovácsolt fogaskerekekkel és tárcsás keréktárcsákkal rendelkeznek. Ezenkívül szinterezett fém 4 sebességes belső részekkel és fém borítással rendelkeznek mindkét végén. Acél féltengelyperselyek, extra erős kardántengelyek és acél féltengelyek teszik teljessé a teljes hajtásláncot.

Akrobatika rögtön a dobozból
A Savage XL Flux V2 él és lélegzik a hosszú repülésekért, a többszörös szaltókért és az őrült tail ride-okért. Ehhez természetesen a középső tengelynek kell az összes erőt leadnia a maximális freestyle akcióhoz. A középső tengely görcsös, de ha a sima vezetést és a sima kezelhetőséget kedveli, cserélje ki az opcionális középső differenciálműre.

Jellemzők:
- ÚJ szabványosított 17 mm-es alumínium XL keréktartók
- ÚJ XL LCG alvázkialakítás
- ÚJ XL alvázvédő lemez
- ÚJ Tredz Terrahex 3.8" gumiabroncsok
- ÚJ Havok 3.8" kerekek
- ÚJ részletes GTXL-6 Kingcab karosszéria
- ÚJ műanyagból öntött modellező tartozékok
- ÚJ, modern, robusztus lökhárítók
- ÚJ tokozott karcsapok
- ÚJ kétrészes motortartó
- ÚJ dupla akkumulátorház
- ÚJ középső sebességváltó
- Összkerékhajtás
- Független trapéz alakú felfüggesztés
- Olajjal állítható lengéscsillapítók
- Golyóálló 29/9T differenciálművek
- ELH-6S 150A vezérlő
- Kefe nélküli motor MLH-2200KV
- 43T fix fogaskerék dupla csúszókuplunggal

Az RTR-készlet tartalma:
- Monster Truck Savage XL FLUX V2 1/8
- 2.4GHz RC készlet
- Használati utasítás

Szükséges a működéshez:
- 4 AA elem az adóhoz
- 2 azonos 2S/3S LiPo akkumulátor Dean-T csatlakozóval (legalább 4000mAh 40C terhelhetőséggel)
- LiPo akkumulátor töltő

Hossz [mm] 585
Szélesség [mm] 470
Magasság [mm] 250
Tengelytáv [mm] 395

2 más termék ugyanabban a kategóriában: