Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Slyder MT Monster Truck 1/16 RTR - Kék

Slyder MT Monster Truck 1/16 RTR - Modrý Nagyítás

PE_HPI540104

Új termék

1:16 méretarányú, 4x4-es truckmodell, egyenáramú motorral hajtva, 2,4 GHz RC kormánykerék szettel és meghajtó akkumulátorral. Vízálló a vezérlő és a vevőegység.

További részletek

11 Tételek

Készleten

40 525,00 Ft‎ adóval

Blackzon

A HPI "konszern" új márkája, amely elsősorban a kezdőkre összpontosít, minőségi, de megfizethető RTR szetteket hoz, amelyekbe mindenki azonnal beleszeret.

BlackZon Slyder

Legyetek éberek! Itt jön a BlackZon Slyder a HPI-től. Ez a 16 hüvelykes RC monster truck kicsi a méretben, de nagy lehetőségeket rejtve magában. Ez a négykerék-meghajtású autó készen áll az ugrásokra és a bukkanókra egyaránt és nem marad le az akrobatikában sem. A 4x4-es hajtásnak, a párhuzamos felfüggesztésnek és az állítható lengéscsillapítóknak köszönhetően bármilyen terepviszonyok között megbirkózik a nehézségekkel, a fedett sebességváltóknak és a vízálló elektronikának köszönhetően pedig a pocsolyától, a sártól és a portól sem riad vissza. Nemcsak zöld és fekete kabátjában néz ki lenyűgözően, de a LED-es fényszórókkal kiegészítve a Slyder készen áll arra, hogy gyenge fényviszonyok között, vagy éjszaka is száguldozzon. A modellhez LED-es lámpák tartoznak, és a felhasználó preferenciájától függően bárhol elhelyezhetők, majd csak csatlakoztatni kell a csatlakozót az akkumulátorhoz. A tökéletes vezetési élmény érdekében a modellt 390-es méretű egyenáramú motor hajtja, és 7,4 V-os 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt USB-töltővel tölthető a kényelem érdekében. Annak érdekében, hogy a Slydert bárki használhassa, a jeladóján található egy sebességválasztó, amellyel lassabb tempót lehet beállítani a kezdők igényeihez, vagy a tapasztaltabbak szórakoztatására a maximumra is lehet tekerni. Ráadásul az egész szett RTR (Ready To Ride) csomagolásban van, így csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az akkumulátort, behelyezi az elemeket az adóba, és máris indulhat!

Jellemzők:
- 4x4 meghajtás
- Szintfelfüggesztés
- Állítható lengéscsillapítók
- Vízálló elektronika
- Egyenáramú motor mérete 390
- 2,4 GHz-es RC rendszer
- Li-ion 7,4 V 800 mAh akkumulátor Dean T-csatlakozóval
- Szabadon pozícionálható LED fényszórók
- Sebességkorlátozó az adón

A csomag tartalma:
- RC modell BlackZon Slyder MT 1/16
- 2,4 GHz-es kormánykerék adó
- USB töltő
- 2S Li-Ion meghajtó akkumulátor
- LED fényszórók
- Matricakészlet
- Használati utasítás

Megvásárolandó:
- 2 AA elem az adóhoz

Hossz [mm] 270

Szélesség [mm] 215

Magasság [mm] 130

Tengelytáv [mm] 175

4×4 meghajtás

1:16 méretarány

4 más termék ugyanabban a kategóriában: