Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Proboat Sonicwake V2 36" RTR fehér

Proboat Sonicwake V2 36" RTR bílá Nagyítás

AS_PRB08032V2T2

Új termék

Egy nagy és erős motorcsónak az igényeseknek, a Sonicwake 36" Self-Righting Brushless Deep-V RC modell kielégíti a sebesség iránti szomját. A Spektrum™ Firma™ 1900Kv vízhűtéses, 4 menetes inverteres motor akár 80 km/h sebességet is biztosít a hajónak (6S LiPol). Vízhűtéses Spektrum™ 120A BL Marine szabályzó, Spektrum™ SLT3 2.4GHz DSMR RC készlet.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

210 260,00 Ft‎ adóval

A hajótest polikarbonátból készült, kész színezéssel rendelkezik, és minden telepítve van. A nagy, 914 mm hosszú hajót az igényes hajósok számára tervezték, a hidrodinamikus, karcsú hajótest formája könnyen eléri a szupersebességet, miközben biztonságosan tartja az irányt, gyorsan gyorsul ki a kanyarokból és nagy stabilitással rendelkezik. A hajó teljesen felszerelt meghajtással és elektronikával. A készlet nem tartalmaz meghajtó akkumulátort, LiPol min 5000mAh 2-3S 50C IC5 csatlakozóval ajánlott.

Sonicwake 36" V2 Deep-V jellemzői:
- A hajó akár 80 km/h sebességre is képes
- Tartalmaz Spektrum™ SLT3 3 csatornás 2,4 GHz-es DSMR RC készletet
- Spektrum™ 120A BL Marine vízhűtéses vezérlő (4S-6S kompatibilis)
- Spektrum™ Firma™ 1900Kv vízhűtéses motor
- Az optimalizált hajótest könnyű és erős polikarbonátból készült.
- Alumínium kormánylapát, beleértve a tartókonzolt is
- Spektrum 9kg vízálló szervó
- Spektrum™ SR315 DSMR® 3 csatornás vevő.

Sebesség beállítások nélkül
A Sonicwake 36 V2 Deep-V egy Spektrum Firma 1900KV Marine vízhűtéses, 4 tekercses kefe nélküli motorral van felszerelve, amely egy kiváló minőségű LiPol akkumulátorral együtt akár 80 km/h szupersebességgel is képes hajtani a hajót!

Extrém elektronikai teljesítmény
A Sonicwake egy új Smart Spektrum 120A BL Marine AC vezérlőt telepített, amely több áramterhelést képes kezelni, mint amennyire a tápegység teljesítményének kezeléséhez szüksége van.

Visszafordulás felboruláskor
Hihetetlenül egyszerű, csak várjon néhány másodpercet, és a hajó a felborulás után magától visszafordul, a kiel a felszínre. Ezt a feladatot a ballaszttartály végzi, amely fokozatosan megtelik vízzel, és a hajót visszafordítja. A hajó vezetésével azonban gyorsan kiürül, és a hajó folytathatja útját.

Megbízható kormányzás
A megbízható működés érdekében a modell nagyobb, fekete eloxált alumínium alkatrészekkel van felszerelve a kormánylapátok, a propellerek és a konzolok esetében. A hajó hangolása tehát még soha nem volt ilyen egyszerű. A bevonat ellenállóbbá teszi az alkatrészeket az oxidációval szemben, ugyanakkor elegánsabbá is.

Spektrum SLT3 2.4GHz RC készlet
A Spektrum SLT3 2,4 GHz-es 3 csatornás kormánykerék adó kompatibilis az SLT™ és DSMR® protokollokkal és az FHSS modulációval. Tartalmazza a Spektrum™ SR315 DSMR vevőt. Az SR315 kettős protokollú vevő nem csak az SLT 2,4 GHz-es adótechnológiát támogatja, hanem kompatibilis a Spektrum DSMR® protokollal is. Ezért olyan magasabb kategóriájú adókban is használható, mint a DX5 Pro, DX5 Rugged és DX5C.

Kettős hűtőrendszer
Az elektronika normál üzemi hőmérsékleten tartása elsődleges fontosságú, ezért a vízáramlást egy kettős érzékelővel növeltük a kormányon. Ez a hozzáadott vízáram biztosítja, hogy a vezérlő és a motor külön hidegvízkörrel rendelkezzen, és így az elektronika hőmérséklete kontroll alatt marad.

Tiszta belső tér
Az új belső beépítés könnyű hozzáférést biztosít az akkumulátorokhoz, az üldözőcsövek áttekinthető elrendezését, jó hozzáférést biztosít a vezérlőhöz, a szervóhoz és a motorhoz, a vevő pedig egy zárt dobozban van.

Lezárt ház
A törzsfedél két rögzítőcsavarral van ellátva, hogy a fedél könnyen felszerelhető vagy eltávolítható legyen a törzsre. A hajótest nyílása körüli habszivacs tömítés véd a hajótestet elárasztó víz elöntésétől menet közben, vagy ha a hajó fejjel lefelé áll.

  • Súly cca 2500 g dle baterií
  • Típus Rychlostní člun
  • Hossz 914 mm
  • Magasság 171 mm
  • Szélesség 279 mm
  • Szabályzó Vodou chlazený střídavý Spektrum™ 120A BL Marine
  • Építókészlet típus RTR
  • Motor Vodou chlazený střídavý Spektrum™ Firma™ 4-P 1900Kv
  • Hajtás Ohebná hřídel
  • RC készlet Spektrum™ SLT3 3-kan. 2.4 GHz
  • Hajtás típús Elektro
  • Törzs Deep-V
  • Propeller 1.6 x 1.73 (38 x 44mm)
  • Konstrukció Polykarbonát

30 más termék ugyanabban a kategóriában: