Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Autel EVO Nano+ Standard Package /Red

Autel EVO Nano+ Standard Package /Red Nagyítás

PE_AUTNANSR

Új termék

A mindössze 249 gramm súlyú Autel EVO Nano+ egy rendkívül kompakt, összecsukható drón, amely 1/1,28"-os chipes 4K kamerával rendelkezik. 50 MPx fényképeket és 4K videókat készít 30 fps sebességgel. A drón optikai ütközésgátló érzékelőkkel és 2250 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amellyel akár 28 perc repülést is élvezhet.

További részletek

6 Tételek

Készleten

296 315,00 Ft‎ adóval

Az EVO Nano+ drón 1/1,28 hüvelykes (0,8 hüvelykes) CMOS-érzékelővel van felszerelve, amely akár 50 megapixeles fényképek és 4K videók rögzítésére is képes. Az érzékelő RYYB színszűrő-egység f/1,9-es rekeszértékkel kiváló zajcsökkentő képességet biztosít. Ez megkönnyíti a kiváló minőségű képek készítését még gyenge fényviszonyok között is. A PDAF + CDAF autofókusz rendszerrel még a gyorsan mozgó témákat is hihetetlen pontossággal követheti.

LARGE kis Nano+

Az EVO Nano+ súlya kevesebb, mint 250 gramm, ami körülbelül egy narancséval egyezik meg. Súlyának és méretének köszönhetően könnyen elfér például a hátizsák oldalzsebében vagy a tenyerében. Tehát ne féljetek együtt útra kelni.

Dynamic Track 2.1: Tárgykövetés

Mondja meg a Nano+ készüléknek, hogy automatikusan kövessen nyomon egy személyt, állatot vagy járművet. Ön folytathatja más tevékenységeit, miközben a Nano hűvös rekordot tart.

Egyérintéses filmfelvételek

Lélegzetelállító, professzionális felvételeket készíthet egyetlen kattintással az automatikus üzemmódok használatával. Ezután az Autel Sky alkalmazásban zenével díszítheti a videót. Akár kezdő, akár tapasztalt pilóta vagy, 100%-ban örülni fogsz, hogy a legjobb felvételeket élvezheted. Válasszon például a Flick, Rocket, Fade away vagy Orbit módok közül.

MovieMaster

Az Autel Sky alkalmazásban rengeteg sablon közül választhat. Ezeket alkalmazhatod a felvételeidhez, hogy teljesen szenzációs videókat készíts. Az alkalmazás segít a lehető leggyorsabban szerkeszteni, így az így készült videót néhány perc alatt megoszthatod.

Az eredmény megosztása másodpercek alatt

Befejezted a filmezést, és szeretnéd megmutatni a felvételeidet barátaidnak? Ezután csak helyezze okostelefonját olyan közel az EVO Nano+ készülékhez, amennyire csak lehetséges. Az Autel Sky alkalmazással és a gyors, 160 Mbps sebességű adatátvitellel a videók és fényképek pillanatok alatt a telefonján lesznek.

SonarSound: egy nagy fül

A beépített mikrofon segítségével a távirányító képes hangfelvételeket készíteni, valamint környezeti hangokat rögzíteni, miközben a drón több tíz vagy akár több száz méterrel a feje felett lebeg.

Biztonságos repülés a fejlett ütközésgátló rendszernek köszönhetően

Az EVO Nano+ az első és egyetlen ilyen méretű drónsorozat, amely fejlett ütközésgátló rendszerrel rendelkezik. Ezt olyan pilóták számára tervezték, akik szeretnék minimalizálni a véletlen ütközések lehetőségét és maximalizálni a repülőgépük élettartamát. Ezeknek az érzékelőknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy a drón érzékelje az előtte, mögötte és alatta lévő akadályokat, a Nano+ időben észleli az akadályokat, így elkerülheti a nem kívánt ütközéseket.

Több akkumulátor-üzemidő, több hely a kreativitásnak

Az EVO Nano+ akár 28 percig is repülhet egyetlen töltéssel. Ez rengeteg időt ad a kísérletezésre és új szögek felfedezésére a következő újszerű felvételek elkészítéséhez.

A csomagban a következőket találja: 
EVO Nano+ (beleértve az akkumulátort, a légcsavarokat és a lebegőfedelet)
Távirányító 
Töltő adapter 
USB-C töltőkábel 
USB-C - Lightning kábelhez
USB-C - USB-C kábelhez
USB-C - Micro USB kábelhez
1× pár pótlégcsavar 
8× pótcsavarok 
Csavarhúzó

30 más termék ugyanabban a kategóriában: