Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

EcoFlow Smart Generator

EcoFlow Smart Generator Nagyítás

PE_1ECOSG

Új termék

Az EcoFlow intelligens benzinfejlesztője, amely a DELTA Max vagy DELTA Pro állomásokkal együtt használható. Képes figyelni az állomás beállított töltöttségi szintjét, és szükség esetén az állomás feltöltéséhez szükséges ideig futni fog. Ezenkívül áttekinthető LCD-kijelzőt, védelmi rendszereket vagy mobilalkalmazás-vezérlést kínál.

További részletek

5 Tételek

Készleten

677 835,00 Ft‎ adóval

Az Ecoflow intelligens generátorával biztos lehet benne, hogy még hosszabb áramkimaradások esetén sem fog elfogyni az áram. Egyszerűen csatlakoztassa a DELTA Max vagy DELTA Pro akkumulátorállomáshoz, és a generátor gondoskodik arról, hogy az állomás mindig feltöltött és használatra kész legyen.

Röviden, tudja, hogyan kell csinálni

A hasonló termékekhez képest az EcoFlow generátor hatékonyan takarít meg üzemanyagot, és az akkumulátorállomások feltöltésekor kevesebb energiaveszteséget ér el azáltal, hogy közvetlenül egyenárammal tölti őket.

Többet tud kezelni

Vészhelyzetekben a dolgok általában nem úgy mennek, ahogyan azt az ember elképzeli. Ezért jó, ha van kéznél valami, ami egy kellemetlen helyzetet, például egy hirtelen áramkimaradást, legalább egy kicsit megkönnyít. Az EcoFlow generátor nem csak az akkumulátor-állomást tölti fel, de a beépített szabványos hálózati csatlakozónak köszönhetően más eszközöket is táplálhat, amíg a DELTA Max vagy DELTA Pro állomás egy további akkumulátorral töltődik.

Az EcoFlow-val mindig több lehetősége van.

A választás kétségtelenül nagyszerű. Ezért az intelligens generátort többféleképpen is elindíthatja. Ha a készülék közelében van, akkor elektromos vagy húzóindítóval indíthatja be. Ha a helyzet nem engedi, hogy kimozduljon a szabadba, vagy egyszerűen nincs kedve a melegből a hidegbe menni, az EcoFlow alkalmazással elindíthatja a generátort. Ha előzetesen mindent helyesen állít be, az EcoFlow generátor gondoskodik magáról. Figyelemmel tudja tartani az akkumulátor töltöttségi szintjét, és szükség esetén képes saját magát elindítani. Természetesen a generátor automatikusan kikapcsol, amikor az állomás feltöltődik.

Tartson mindent ellenőrzés alatt

Az EcoFlow mobilalkalmazásnak köszönhetően pillanatok alatt teljes körű ellenőrzést gyakorolhat az egész készülék felett. Vezérelheti, felügyelheti, és teljes hozzáférést biztosít a generátor beállításaihoz. Például kiválaszthatja, hogy mikor induljon el automatikusan, ha szükséges.

Még védelmet is nyújthat

Az EcoFlow intelligens generátor LCD-kijelzővel, magas CO-érzékeléssel és riasztással, üzemanyaghiányra figyelmeztető jelzéssel és automatikus leállítással van felszerelve. Mindent biztosít, amire szükséged van ahhoz, hogy biztonságban maradj a használata közben.

A csomagban a következőket találja:
- EcoFlow generátor
- Kábel külső akkumulátor csatlakoztatásához
- Olajtölcsér
- Csavarhúzó
- Gyújtógyertyához kulcs
- Csuklós csavarkulcs
- Kétoldalas csavarkulcs
- Felhasználói kézikönyv

A készülék műszaki adatai:
Méretek: 59,7 × 29,6 × 47,5 cm
Súly: 28,5 kg
Típus: Inverteres generátor
Frekvencia: 60 Hz
Névleges feszültség: 200~240 V
Névleges teljesítmény: 1800 W (1900 W csúcs)
DC kimeneti feszültség: 42-58,8 V
DC: 32 A Max

A motor műszaki adatai
Modell: R80-i
Típus: Egyhengeres, négyütemű, léghűtéses, felülről szelepelt motor.
A motor hengerűrtartalma: 80 cm3
Üzemanyag: ólommentes benzin
Üzemanyagtartály kapacitása: 4 liter
Olajtartály kapacitása: 0,38 liter
Zajszint (7 méter távolságban): 56~67 dB (teljes terhelésnél)
Folyamatos üzemidő: 3,5 óra (teljes terhelés mellett)

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: