Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

visa

Programozó kártya G2 Ray

Programozó kártya G2 Ray Nagyítás

PE_1RC42015

Új termék

Programozó kártya a Ray G2 szabályzókhoz. Bemeneti feszültség 4,8-6V.

További részletek

6 Tételek

Készleten

2 810,00 Ft‎ adóval

visa

A RAY G2 légi szabályzók programozó kártyája a szabályozók egyszerű és gyors programozására szolgál – úgy otthon "az asztalon" mint a repülőtéren is. A szabályzót szervó kábellel csatlakoztatjuk, az aljzat a kártya felülső oldalán van elhelyezve. A kártya tápellátása RAY G2 szabályzó BEC tápfeszültség stabilizátorral van biztosítva. A programozás a csatlakoztatott motorral és az akkumulátorral történik.

FIYGELEM: A RAY G2 LED programozó kártya nem használható az első generációs RAY szabályozók programozására és az első generációs RAY programozó kártya nem használható a RAY G2 szabályzók programozására.

A RAY G2 szabályzók programozhatók a modellen felszerelt propellerrel - Biztonsági okokból azonban javasoljuk, hogy a programozás során távolítsa el a propellereket – így elkerüli az esetleges balesetet, bármilyen mulasztást vagy kezelői hiba által.

A programozásra a kártya alsó szélén található négy gomb szolgál. Ezek segítségével választhatók a beállítási programfunkciók és az értéküket a az adott LED fényének jelzésével állítjuk be. Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi a szabályzóba, a "Reset" gomb az összes mentett beállítások törléséhez szolgál, vagyis az összes érték visszaállításához a gyári alapbeállításokra. A szabályzóval történő kommunikáció állapotát a "Csatlakoztatás= Connecting“ LED jelzi.

Programozás:  A szabályzó szervó-kábelt húzza ki a vevőkészülékből majd a kártya jobb felső sarkában lévő aljzatba jelzett "BEC"dugja be. Csatlakoztassa a meghajtó akkumulátort a szabályzóhoz; A kártyán lévő LED-ek világítani kezdnek  és megjelenítik az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – beállításokra készen ál!

A funkciók és az állítható értékek listája a kártya címkéjén találhatók a funkciók részletes leírását a RAY G2 szabályzókhoz mellékelt utasítások tartalmazzák.

Táplálás [V]

4.8 - 6

Hosszúság [mm]

92

Szélesség [mm]

52

Magasság [mm]

6

Tömeg [g]

26

 

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

19 más termék ugyanabban a kategóriában: