Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Programozó kártya G2 Foxy

Programovací karta G2 Foxy Nagyítás

PE_1RC31035

Új termék

Programozó kártya Foxy G2 szabályzókhoz.

További részletek

6 Tételek

Készleten

2 810,00 Ft‎ adóval

visa

A FOXY G2 légi szabályzók LED programozó kártyája a szabályozók egyszerű és gyors programozására szolgál – úgy otthon "az asztalon" mint a repülőtéren is. A szabályzót szervó kábellel csatlakoztatjuk, az aljzat a kártya felülső oldalán van elhelyezve. A kártya tápellátása a FOXY G2 szabályzó BEC tápfeszültség stabilizátorral, vagy box-hoz csatlakoztatott (az OPTO szabályzó esetén)hagyományos 4-5 cellás NiCd / NiMH vagy 2S LiPo / LiFe vevőakkuról van biztosítva. A programozás a csatlakoztatott motorral és az akkumulátorral történik (még az OPTO szabályozók esetén is).

FIYGELEM: A FOXY G2 LED programozó kártya nem használható a FOFY szabályozók első generációja programozására és az első generációs FOXY programozó kártya nem használható a FOXY G2 szabályzók programozására.

A légi FOXY G2 szabályzók programozhatók a modellen felszerelt propellerrel - Biztonsági okokból azonban javasoljuk, hogy a programozás során távolítsa el a propellereket – így elkerüli az esetleges balesetet, bármilyen mulasztás vagy kezelői hiba által.

Szintén ez eljárást javasoljuk az autók és hajókban lévő szabályzók programozásakor – biztonságosan állványra helyezett, hajócsavarral a levegőben, vagy leszerelt/szétkapcsolt fogaskerékkel, valamint tengelykapcsolóval.  

A programozásra a kártya előlapján található négy gomb szolgál. Ezek segítségével választhatók a programfunkciók ("ITEM") a beállításhoz és az értéküket ("VALUE") állítjuk be. Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi a szabályzóba, a "RESET" gomb az összes mentett beállítások törléséhez szolgál, vagyis az összes érték visszaállításához a gyári alapbeállításokra. A programfunkció száma a kétszámjegyű LED kijelző bal oldalán ("ITEM") van megjelenítve, a funkcióérték az egyszámjegyű LED kijelző jobb oldalán ("VALUE") jelenik meg.

A szabályzó csatlakoztatása a LED programozó kártyához a szabályzó típusától függ - attól függően, hogy BEC teljesítmény-stabilizátoros szabályzót, vagy OPTO szabályzót csatlakoztatunk. Csatlakozáskor pontosan kövesse a kártyához és a kívánt szabályzójához melléklet utasításokat.

A funkciók és a beállítható értékek listája a kártya címkéjén található; a funkciók részletes leírását a FOXY G2 szabályzókhoz mellékelt utasítások tartalmazzák.

Programozó kártya készlet tartalma: LED programozó kártya FOXY G2, háromvezetékes programozó kábel.

Táplálás [V]

4.8 - 8.4

Hosszúság [mm]

88

Szélesség [mm]

58

Magasság [mm]

14

Tömeg [g]

40


  

19 más termék ugyanabban a kategóriában: