Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Klima Aqua Star komplett szett

Klima Aqua Star kompletní set Nagyítás

AS_KL-6044

Új termék

Az Aqua Star vízi modellrakéta a rakéta meghajtásának egy teljesen új és kifinomult megközelítése, amely PET-palackokat használ. A rakéta akár 100 méter magasra is felrepül egy speciális indítóállvány segítségével, melyhez egy speciális, stabilizátorokkal ellátott kupakot csatlakoztatnak, amihez pedig egy PET-palackot csavaroznak. A fej habszivacsból készült és a palack aljába illeszkedik.

További részletek

18 Tételek

Készleten

22 385,00 Ft‎ adóval

Csak tegyen 1/3 rész vizet a palackba és indítás előtt szerelje össze a rakétát. A szükséges nyomást a tartályban egy normál kerékpár felfújó eszköz, vagy a megfelelő kompresszor segítségével az ajánlott nyomásra biztosíthatja. A kilövés a kilövő ravasz segítségével történik. A palackot biztonsági okokból nem ajánlott újra felhasználni. A rakéta üzemeltetéséhez felnőtt felügyelete elengedhetetlen. A rakétát maximum 6-7 bar nyomásra kell igazítani.

A készlet nem tartalmaz PET-palackokat, mivel ez olyan termék, amely szabadon kapható. Még mindig adhat a palackoknak egy esélyt, hogy hasznosak legyenek, mielőtt kidobná azokat a műanyaghulladékba.

  • Építókészlet típus RTF
  • Věk 14+
  • Obsažena odpalovací rampa Ano
  • Náročnost 1
  • Dosažitelná výška 100 m

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

3 más termék ugyanabban a kategóriában: