Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Klima Mira Starter Set

Klima Mira Starter Set Nagyítás

AS_KL-2110

Új termék

8 Tételek

Készleten

32 135,00 Ft‎ adóval

A Klima Mira rakétamodell az A-C sorozatú rakétahajtóművekhez készült. A Mira modell kezdőknek való, könnyen összeszerelhető és gyorsan indítható. Akár 410 m magasságig is képes repülni. A csomag mindent tartalmaz, ami a kilövéshez szükséges. 18 éven felüli felhasználók számára készült. P1 kategóriába tartozik. A vásárlással megerősíti, hogy megfelel a korhatárnak (az életkort a szállításkor a futár ellenőrzi).

A Mira rakétamodell egy kompakt és mozgékony modell, amely az első felfedezett kettős csillagrendszerről kapta a nevét. A szokatlan színű csóvájáról ismert. A modell gyorsan indításra kész, színes matricákat is tartalmaz. Egy 305 mm átmérőjű ejtőernyővel száll le a földre.

Az E2X rakéta megépítésének igényessége
A rakétamodellt nem kell festeni és az összeszereléshez sincs szükség speciális szerszámokra. Minden alkatrész festett és indításra kész. A rakétát ragasztani, vagy összeszerelni szükséges, valamint matricázni és máris repülésre kész. A rakéta megépítése körülbelül egy órát vesz igénybe.

Kilövőrámpa
Az kilövőrámpa támasztékot nyújt a rakétának a veszteség során. A rámpa gyorsan összecsukható, a karok összecsukhatók, a rudat a karokhoz rögzítjük és mindent tépőzáras szalagozunk. A terelőlap, az összes csavar és rúd rozsdamentes acélból készült. Maga a rakéta az indítófül segítségével csúszik rá a terelőrúdra, így biztosítva a rakéta egyenes repülését indításkor.

Kilövőeszköz
LED jelzés, 5 m hosszú kábel krokodilokkal. Lehetőség akár 2 db 9V-os elem elhelyezésére a biztonságos indításhoz. A panel áramellátásához 9V-os elemet szükséges vásárolni. Az elektronikus rakétavető működtetéséhez csak alkáli elemet használjon. A hagyományos 9V-os cink-klorid akkumulátorok nem képesek az elektromos indító megbízható begyújtásához szükséges áramot biztosítani!

A repülés fázisai:

1. Motorgyújtás - a hüvelykujjal begyújtja a hajtóanyagkeveréket a motorban. A kívánt repülési irányt az indító rúd biztosítja, amelyre a rakéta fel van szerelve.

2. Tolóerő és gyorsulás - a rakétát a rakétamotor reaktív ereje hajtja.

3. A hajtóanyag kiégése - Amint a hajtóanyag kiég, a késleltetési keverék égni kezd, nagy mennyiségű füstöt termelve. Ezt a rakéta repülésének nyomon követésére használják. A gyorsan mozgó rakéta most elkezd lassulni.

4. A repülés csúcspontja és a kilövés - Miután a késleltetőkeverék kiégett, a kilövő keverék begyullad, és aktiválja a rakéta visszatérő rendszerét.

5. A visszatérési rendszer - leggyakrabban ejtőernyővel, szalaggal vagy heli-blade-el valósul meg.

További információkért lásd még az Estes katalógusát.

Tömeg: 55 g
Hossz: 338 mm
Készlet típusa: RTF
Átmérő: 26 mm
Életkor: 18+, 14+
Tartalmazott kilövőrámpa: Igen
Nehézség: 1, Kezdőknek
Visszatérítés: 305 mm-es ejtőernyő, Ejtőernyő
Ajánlott motorok: A6-4, B4-4, C6-7
Elérhető magasság: 410 m
1/8" / 3 mm átmérőjű rámpavezető rúd

  • Súly 55 g
  • Hossz 338 mm
  • Építókészlet típus RTF
  • Átmérő 26 mm
  • Věk 18+
  • Obsažena odpalovací rampa Ano
  • Náročnost 1
  • Návrat Padák o průměru 305 mm
  • Doporučené motory A6-4, B4-4, C6-7
  • Dosažitelná výška 410 m
  • Průměr vodící tyče rampy 1/8" / 3 mm

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

5 más termék ugyanabban a kategóriában: