Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Globber -Roller Flow 125 összecsukható Grey-Mint

Globber - Koloběžka Flow 125 skládací Grey-Mint Nagyítás

AS_GL-473-206

Új termék

A Globber Flow 125 összecsukható roller 6 éves kortól gyermekek és tinédzserek számára 100 kg-ig terhelhető. Szilárd vázszerkezet ("háromszorosan megerősített") és minőségi golyóscsapágyak minőségi gumikerekekkel a hosszú élettartam érdekében. A szabadalmaztatott csúszásmentes "EVA markolat" rendkívül kényelmes és biztonságos.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

44 175,00 Ft‎ adóval

A roller a beépített gombnak köszönhetően könnyen összecsukható, középső helyzetben a robogó a kormányon és a hátulján támaszkodik, és jobban áll, mint egy állványon. A hatékony kompozit hátsó fék acélszalaggal van megerősítve, így hatékony és biztonságos, és a perforációknak köszönhetően nedves felületen is hatékony. A roller kormányforgató zárral rendelkezik, magassága 82-97 cm között állítható. A robogó hossza 68 cm, a kormány 81-96 cm magas.

Márka Globber
A Globbert 2014-ben alapította egy olyan szakemberekből álló csapat, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a játék- és sportcikkiparban. Innovatív megközelítésének (számos szabadalommal), elegáns formatervezésének és minőségi kivitelezésének köszönhetően a vállalat világelső lett a rollerek szegmensében, amiért számos díjat nyert, például az "ISPO Awards" díjat. Ma a Globber a rollerek átfogó választékát kínálja minden korosztály számára, gyermekek és felnőttek.

Tartós konstrukció
Minden FLOW 125 roller megerősített vázzal rendelkezik, amely 100 kg teherbírású, rugalmas TPR polimerből készült tartós kormánymarkolatokkal és PU kerekekkel a hosszú élettartam érdekében. Mindezt azért, hogy ellenálljon a legvadabb használatnak és a gyermekjátékoknak is.

Könnyen összecsukható
A roller kompakt méretűre összecsukható (kocsi üzemmód). Összehajtogatva könnyen hordozhatja, vagy tárolhatja a garázsban, autóban vagy szekrényben anélkül, hogy helyet foglalna. Egyszerűen nyomja meg a gombot, hogy a kormányt a deszkára hajtsa.

Állítható kormány
A négy pozícióban állítható magasságú kormány lehetővé teszi a kényelmes beállítást a megfelelő ergonomikus pozícióba, pontosan gyermeke magasságának és igényeinek megfelelően. Ugyanakkor az állítható kormány lehetővé teszi, hogy a roller együtt nőjön a gyermekkel.

Minőségi kerekek és csapágyak
A roller nagyon tartós gumikerekekkel (poliuretán) és ABEC 5 csapágyakkal van felszerelve, ami a klasszikus rollereknél kivételesnek számít. Az ABEC 5-ös abroncsokat a professzionális szegmensben a rendkívül alacsony gördülési ellenállásuk miatt használják. Ez rendkívül csendes működést és kiváló tehetetlenséget garantál.

Hátsó fék
A fékezés klasszikus hátsó lábfékkel történik. A hatékony kompozit hátsó fék acélszíjjal van megerősítve, ezért hatékony és biztonságos, és a perforációknak köszönhetően nedves felületen is hatékony.

Megerősített csúszásgátló lemez
A futófelület kettős kompozit lemezből áll, amelyet könnyű alumíniumprofillal erősítettek meg, ez a megoldás kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít. A felső réteget egy speciális csúszásgátló "EVA Grip" futófelület alkotja, amely még nedves körülmények között is rendkívül kényelmes és biztonságos.

A roller jellemzői:
- Alumínium fogantyúkeret
- Összecsukható Igen
- Edzett acél kerékcsapágyak, PU szilikongumi, ABEC 5 csapágyazott kerékagy
- Kerékátmérő 125 mm
- A fogantyú pozíciójának beállítása
- Alkalmas 6 éves kortól
- Maximális terhelhetőség 100 kg
- Súly 3,3 kg
- A kormány elforgatásának zárja
- Ergonomikus csúszásmentes perforációval ellátott acélszíjjal megerősített hátsó fék
- Ajánlott életkor: 6 éves kortól felnőtt korig
- Ajánlott testmagasság: 110 - 170 cm
- Állítható kormánymagasság 82 - 97 cm

  • Hossz 72 cm
  • Šířka řídítek 44 cm
  • Výška řidítek 81 - 96 cm
  • Výška nášlapu 6,5 cm

2 más termék ugyanabban a kategóriában: