Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Jumpshot SC Flux TOYO Tires 1/10 RTR

Jumpshot SC Flux TOYO Tires 1/10 RTR Nagyítás

PE_HPI160268

Új termék

Teljesen összeszerelt 1:10 méretarányú Short Course teherautó modell 2WD hátsó tengellyel. A modell kefe nélküli motorral és vízálló vezérlővel rendelkezik. Egy 2,4 GHz-es adót tartalmaz. Akkumulátor és töltő nélküli modell.

További részletek

2 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

142 265,00 Ft‎ adóval

Short Course, Jumpshot FLUX Toyo Tires
A Jumpshot egy világhírű szórakoztató RC gép, és a tökéletes partner ahhoz, hogy azonnal megtapasztald a HPI modellek vezetésének izgalmát, akár a hátsó udvarban, parkolóban, földúton vagy gyakorlatilag bárhol máshol. Olyannyira, hogy a világhírű gumiabroncsgyártó Toyo Tires tökéletesítette a Jumpshotot egyedi karosszériával és az Open Country M/T terepgumik tízcentis másolataival. Ráadásul ezt a szörnyeteget egy brutális kefe nélküli hajtáslánc hajtja előre - egy FLUX 3S sebességszabályozó és egy 4000KV FLUX kefe nélküli motor. Csak csatlakoztasd a Li-Po akkumulátort, és máris jöhetnek a hátralovaglás, az őrült mutatványok és a még őrültebb sebességek. És mivel a kereslet óriási volt, nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt a különleges kiadást a világnak. A Toyo Tires által hivatalosan engedélyezett.

Gyorsabban. Erősebb. Agresszívebb
Az új Jumpshot vezető jellemzői. Számos új alkatrészt és fejlesztést kapsz, hogy a Jumpshot legyen az első választásod, ha az RC vadonban kell helytállnod.

Gyorsabb
A FLUX Jumpshot a kiváló FLUX MMH-4000 motorral van felszerelve, amely számos filléres modellautóban bizonyított. A robusztus FLUX EMH-3S sebességszabályozónak köszönhetően a modell akár 3S Li-Po akkumulátorral is működtethető.

Erőteljesebb
A FLUX változatnál nem csak az elektronikát fejlesztettük tovább - a teljes hajtásláncot megerősítettük. Mert tudjuk, mire képes a FLUX meghajtó. És azt is tudjuk, hogy rajongóink mennyire szeretik az őrült utazást bármilyen terepen.

Agresszívebb
Az új Jumpshot teljesen új külsővel rendelkezik, amely 100%-ban garantáltan eléri, hogy a nézők megforduljanak. Röviden, kiemelkedik majd a kedvenc terepén. A hivatalos Toyo Tires licenc gyönyörűen illeszkedik a verseny témához, és a rajtszámok, a stabilizáló szárnyak, az agresszív fekete felnik és a vaskos, 1:10 méretarányú, terepjáró Open Country M/T gumik olyan megjelenést és stílust kölcsönöznek, amelyhez hasonlót egyetlen más modell sem talál a pályán.

Tele funkciókkal
A Jumpshot FLUX készlet tele van olyan funkciókkal, amelyekkel megállás nélkül vezethetsz. A Savage-stílusú TVP váz közepén egy, az elemektől való védelem érdekében tokozott vevőegység található. A kormányzás nemcsak stabil egyenes rudakból áll, hanem egy vízálló kormányszervóból is. A nagy teljesítményű hátsókerék-hajtás lehetővé teszi, hogy hatalmas lendülettel induljon el, az úton és az úton kívül egyaránt. A terepen tesztelt és széles körben tizedelt FLUX MMH-4000 motor a robusztus FLUX EMH-3S sebességszabályozóval működik együtt. Egyszerűen csatlakoztasson és szereljen fel akár egy 3S Li-Po akkumulátort, és használja ki teljes mértékben a FLUX meghajtó potenciálját. A továbbfejlesztett extra tartós fogaskerekek fogaskerekei sokkal erősebbek, mint az eredetiek. Az újonnan tervezett szervókímélő és a vastagabb felfüggesztési rudak merevítik a jármű orrát a legnehezebb terepen való közlekedéshez. A többi HPI modellhez hasonlóan a teljes golyóscsapágykészlet biztosítja a motorerő veszteségmentes átvitelét a modell hátsó részéből, így minden akkumulátorból a legtöbbet hozhatja ki.

Könnyű és szórakoztató vezetni
A Jumpshot SC FLUX rendkívül könnyen vezethető - csatlakoztassa az akkumulátort, kapcsolja be az adót, majd a modellt, és már indulhat is. Vezetéshez csak fogd a pisztoly jeladót a bal kezedbe, tedd a bal mutatóujjad a ravaszra, fogd meg a kormánykereket a jobb kezeddel, és indulás - ez olyan intuitív és természetes, mint egy igazi autó vezetése. Fordítsd el a kormányt jobbra és balra a forduláshoz, és finoman és érzékenyen nyomd meg a ravaszt a bal mutatóujjaddal a gázadáshoz. A fékezéshez nyomja meg enyhén a ravaszt az ellenkező irányba. Engedje el a szorítást, és a visszafordításhoz nyomja meg újra a ravaszt. Néhány másodperc alatt megszokod ezeket az egyszerű műveleteket, és hamarosan készen állsz arra, hogy versenyezz a barátaiddal.

Teljes körű testreszabási és tuning lehetőségek.
A Jumpshot SC FLUX már a dobozból kivéve is nagyszerű. Azonban, ha szeretné, a különböző beállítások beállítása, mint egy igazi rövidpályás teherautó, gyors és egyszerű! Ha jól be akarsz nézni a motorháztető alá, a hasmagasság, a lengéscsillapító dőlésszöge és még sok minden más is beállítható szó szerint egy csavarkulcs elfordításával. A HPI segítségével egyszerre lehetsz a saját szerelőd és sofőröd! Az összetettebb módosítások, mint például a kerékbeállítások, a menüből választható alkatrészekkel végezhetők el.

Hivatalosan engedélyezett Toyo Tires Open Country M/T gumiabroncsok
A Toyo Tires Jumpshot SC FLUX kiadása mindenre készen áll, bármilyen terepre alkalmas, masszív kerekekkel. Bármilyen akadályt leküzdhet a földtől a füvön át a kavicsig terjedő felületekre tervezett gumiabroncsokkal. Akárcsak a világhírű Open Country M/T abroncsok az igazi autókon, a kicsinyített változat is remekül kezeli a nedves körülményeket. Az extra széles abroncsokkal átrepülhetsz a sáron, a havon és az utadba kerülő akadályok egész során. A gumiabroncsok agresszív kialakítású fekete keréktárcsákra vannak szerelve. Ez a lábbeli gyönyörűen mutat mind akkor, ha a Jumpshot SC FLUX egy polcon lévő talapzaton áll, mind pedig egy iszapfürdőben vagy egy patak felett repülve.

Maximális szórakozásra tervezve
A Jumpshot SC FLUX alapjául a legendás, díjnyertes Savage TVP (Twin Vertical Plane) teljes hosszúságú alváz szolgált. A hajtóakkumulátor, az elektronikai házak, a kormánymodul és a sebességváltó a felfüggesztés rögzítésével együtt az alvázlemezek közé van beágyazva. Ez teszi a Jumpshotot extra tartósnak, és korlátlan szórakozást biztosít sok órán át.

Extra erős konstrukció, mint a Savage
A Jumpshot SC FLUX elöl és hátul masszív csúszásgátló lemezekkel, bordázott akkumulátorházzal és könnyű, tartós Savage-stílusú TVP vázzal rendelkezik, így bármilyen ütközést elbír. A strapabíró, de mozgatható felfüggesztés elnyeli az ütéseket, az ütésálló nejlon műanyagból készült kerekek pedig még nagy terhelés esetén sem törnek meg. A Jumpshot SC készen áll arra, hogy elviselje a verést.

Valódi olajos lengéscsillapítók
Az igazi rövidpályás teherautókhoz hasonlóan a Jumpshot SC FLUX is nagy emelőerejű olajrugókkal van felszerelve. A lengéscsillapítókon találsz egy menetet, amellyel gyorsan és egyszerűen beállíthatod a hasmagasságot - alacsonyabbra az országúti motorozáshoz, magasabbra a magas ugrásokhoz.

Nagy szilárdságú fogaskerekek
A súrlódási erők csökkentése érdekében új fém fogaskerekekkel és optimalizált fogprofilú differenciálművekkel erősítettük meg a beleket. Új fém motortartó betétet is használtunk. A fogaskerekek teljesen egy gumiborítású házba vannak zárva, így a csúszókuplung könnyen hozzáférhető. Ez nem csak azt jelenti, hogy ezek az alkatrészek erősebbek, mint valaha, de továbbra is védve vannak a portól és a kemény szennyeződésektől, amelyeken gyakran kell átgázolnod a Jumpshot segítségével.

Tartós differenciálmű
A differenciálmű házában az olajjal lezárt, 4 bolygóműves fogaskerék található, amely a Savage XS, RS4 Sport és Bullet sorozatban már bizonyított.

Új szennyeződés elleni védelem
Az alváz hátsó részén elhelyezett sebességváltó védőhüvelyt szereltünk fel a por, a szennyeződések és más kemény szennyeződések elleni jobb védelem érdekében. A ház átlátszó, így könnyen ellenőrizheti a működést, de most már egy gumiborítással is rendelkezik, hogy könnyen hozzáférjen a csúszókuplunghoz.

Új, még tartósabb fogaskerekek
Amikor azt mondjuk, hogy ez a valaha volt legtartósabb Jumpshot, nem viccelünk. Nemcsak a sebességváltó és a differenciálmű teljesen fémből készült, hanem a fogaskerekeket is újraterveztük, hogy maximalizáljuk a szilárdságot és a tartósságot. Ezen felül egy fém motortartó betétet is használtunk, így a FLUX meghajtóban rejlő teljes potenciál kiaknázható.

Védett elektronika
Számos extra szilárdsági jellemzőjének köszönhetően a Jumpshot SC száraz, poros környezetben és nedves, sáros terepen is vezethető. Az elektronikus sebességszabályozó és a kormányszervó teljesen vízálló - mindkét alkatrészt az alvázon való elhelyezésük is védi, ami minimálisra csökkenti a sérülés valószínűségét. A vevőkészülék teljesen vízálló, és védőházba van zárva, akárcsak a meghajtó akkumulátor.

A meghajtó akkumulátor alsó hozzáféréssel
A meghajtó akkumulátorházának csuklós ajtaja az alvázon található, így az akkumulátor cseréjéhez nem szükséges szétszerelni a karosszériát. Az RC modell vezetése még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű! A ház ajtaját egy fémkapocs rögzíti, és az ajtó hosszában lévő bordázat csúszásgátlóként is funkcionál. A Jumpshot SC FLUX könnyen befogadja az összes népszerű akkumulátor méretet, a 6 és 7 cellás lapos NiMH akkumulátoroktól a 3S LiPo akkumulátorokig.

Fő jellemzők:
- Gyárilag kész (RTR) hátsókerék-hajtású modell
- Új fém fogaskerekek
- Újonnan optimalizált fogazási arányok a minimális súrlódás érdekében
- Új fém olajjal töltött 4 lemezes differenciálmű
- Új, teljesen zárt sebességváltó gumiborítással a csúszókuplunghoz való könnyebb hozzáférés érdekében
- Új sebességváltó hátul fém motortartó betéttel
- Robusztus TVP stílusú alumínium váz
- Akkumulátor tok akár egy 7 cellás NiMH vagy egy 3S LiPo akkumulátort is befogad.
- Az akkumulátor könnyen hozzáférhető az alváz oldaláról
- Új FLUX MMH-40000 kefe nélküli motor és FLUX EMH-3S sebességszabályozó
- Vízálló HPI SC-3SWP2 "Li-Po ready" vezérlő Dean-T csatlakozóval
- Zárt vevőegység ház
- 2,4 GHz-es adókészlet
- Olajjal állítható lengéscsillapítók
- Független felfüggesztés (párhuzamos tengely)
- Tartós karosszériaoszlopok
- Szabványos 12 mm-es keréktartók
- Fekete nyolc küllős kerekek

A csomag tartalma:
- HPI Jumpshot SC FLUX Toyo Tires 1/10 RTR modellje
- 2.4GHz RC készlet
- Használati utasítás

Szükséges az üzembehelyezéséhez:
- 4x AA elemek az adóhoz
- 6-7 cellás NiMH akkumulátor vagy 2S-3S Li-Po akkumulátor Dean-T csatlakozóval
- Akkumulátor töltő

14 más termék ugyanabban a kategóriában: