Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

DINGO vitorlázó építőkészlet A3 796mm

DINGO stavebnice větroně A3 796mm Nagyítás

PE_KAV02.8039

Új termék

A3 kategóriába tartozó klasszikus, CNC-vel faragott alkatrészekből készült, teljesen balsából készült konstrukció. Nagyfokú kifinomultság, egyszerű építés, kiváló repülési jellemzők. Ideális első "felnőtt" repülőgépmodellként.

További részletek

20 Tételek

Készleten

11 445,00 Ft‎ adóval

A3 kategóriájú vitorlázó repülőgép papírral bevont szerkezeti tartófelületekkel. Egyszerű modell középhaladó és haladó modellezők számára, amely a Kikina, Harry, Trempik vagy Kos modellekre építve továbbfejleszti az alapvető modellezési készségeket. A kézi dobás mellett a modell az állítható oldalsó horognak köszönhetően 25 m-es zsinóron (silon zsinór) is sikeresen vontatható. A Dinggel nem fog eltévedni az A3-as tanulóversenyeken. Hasonlóképpen, a korábban születettek könnyes szemmel emlékezhetnek a múlt század sötét korszakában kezdődött modellezésükre...

Az építés során a precíz CNC-vel faragott alkatrészeknek köszönhetően csak a legalapvetőbb eszközökre (modellező kés, olló, modellezőtűk, lapos hajkefe), modellező ragasztóra (Kanagom, UHU-hart stb.), ragasztóra és feszítő lakkra lesz szükséged. A kifinomult kialakítás és a nagyfokú előfeldolgozás gyors és egyszerűvé teszi az eljárást.

A Dingót a Cseh Köztársaságban tervezték és gyártják.

A készlet tartalmazza: a törzs, a szárny és a farok felületének vágott és előcsiszolt balsa alkatrészeit, lucfenyő gerendákat, csiszolópapírt, ballasztot, Vlies borító anyagot, szárny rögzítő gumit, állítható oldalsó kampót, matrica lapot, 1:1 méretarányú építési tervet és részletes útmutatót.

A modellgyűrűk esetében lehetőségünk van "zacskós" csomagok (10, 20...30 db) kedvezményes áron történő szállítására, megegyezés szerint.

Fesztávolság [mm] 796
Hossz [mm] 655
Tömeg (min. 150 g) [g] 150
Vezérelt funkciók Nincs
Építési nehézség S1
Pilóta nehézsége P0

6 más termék ugyanabban a kategóriában: