Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Futaba GYC470 giroszkóp RC autókhoz

Futaba GYC470 gyro pro RC auta Nagyítás

PE_FUT5102712

Új termék

Kicsi, két üzemmódú giroszkóp (normál/AVCS) RC autó kormánystabilizáláshoz S.BUS/S.BUS2 támogatással. Lehetőség az erősítés távvezérlésére és a normál/AVCS üzemmód váltására, a kitérési határérték beállítására, a giroszkóp válaszérzékelésére, a szervó típusának kiválasztására (FUTABA SR üzemmód ki/be). Csak digitális szervókhoz. Méretek 20,7x20,7x11mm, súly 3,7g, tápellátás 4,0-8,4V.

További részletek

9 Tételek

Készleten

37 135,00 Ft‎ adóval

A GYC470 egy könnyű, két üzemmódú mikrogiroszkóp integrált MEMS érzékelővel, amelyet autómodellek kormányzásának vezérlésére és stabilizálására fejlesztettek ki távoli erősítésvezérléssel és adóvezérelt üzemmódváltással. Csak minimális beállítást igényel és S.BUS/S.BUS2 bemeneti porttal van felszerelve. A giroszkóp működését egy LED-kijelző jelzi.

Három üzemmód (távoli erősítésvezérléssel kapcsolható: jel -100%~0% Normál üzemmód, -0% giroszkóp kikapcsolva, 0%~+100% AVCS üzemmód)

- Normál - Klasszikus giroszkópos üzemmód; a giroszkóp csak addig fojtja el a nem kívánt eltérést, amíg a stabilizált tengelyen a mozgás meg nem áll. Így a giroszkóp elnyomja a nem kívánt kormányzási eltérést, de nem érzékeli, hogy a modell visszatér az eredeti haladási irányba.
- AVCS (Heading Hold) - AVCS üzemmódban a giroszkóp nem csak a stabilizált tengelyen állítja meg a nem kívánt mozgást, hanem képes a modellt az eredeti haladási irányba visszavezetni, így a modell kormányzásának stabilizálása sokkal hatékonyabbá válik.
- Gyro Off - A stabilizálás ki van kapcsolva, csak Ön irányítja a modellt.

Mindkét stabilizációs módnak megvannak a maga előnyei a különböző vezetési módok és vezetési stílusok esetén; a távkapcsolási lehetőséggel lehetősége van arra, hogy minden egyes vezetési módhoz külön-külön válassza ki az optimális működési módot az optimális erősítési értékkel.

Távoli erősítésszabályozás
Az RC-készlet egyik csatornáját használva az erősítés távvezérlésére, a giroszkóp erősítése az adóval állítható be. Ez lehetővé teszi, hogy a modell minden egyes vezetési módjához az optimális erősítési értéket programozza be az adóra.

Elhajlási határérték
A giroszkópos trimmel a kormányszervó maximális kitérési határértékét lehet beállítani, függetlenül a jobb és a bal oldali iránytól. Ez biztosítja, hogy a szervó és a kormánymű nem lépi túl a lehetséges mozgástartomány mechanikai határait.

Gyro-reakció érzékelő kapcsoló, SR üzemmód kapcsoló
A kapcsolók a giroszkóp válaszérzékelésének és az SR üzemmód be- és kikapcsolására szolgálnak (csak kompatibilis Futaba szervók és RC-készletek esetén).

Csatlakozás a vevőhöz
A giroszkóp csatlakoztatható egy hagyományos vevőhöz, amely PWM csatornás kimenetekkel rendelkezik az egyes szervókhoz (vezérlő csatorna + erősítés vezérlő csatorna), vagy a vevő S.BUS/S.BUS2 soros kimenetéhez - ebben az esetben egyetlen kábel elegendő.

Kompatibilis szervók
A gyro kizárólag digitális szervókkal működhet (4,8 V-os és legfeljebb 8,4 V-os HV tápegységhez). Kompatibilis adó (Futaba T10PX/T7PX/T7PXR/T7XC/T4PM) és vevő (Futaba R334SBS/R334SBS-E, R404SB/R404SB-E csak T10PX esetén) használata esetén lehetővé teszi a Futaba digitális szervók használatát SR üzemmódban, rendkívül gyors reagálással. Az UR (Ultra Response) üzemmód a T10PX esetében nem lehetséges.

A giroszkópkészlet a következőket tartalmazza:
GYC470 giroszkóp, kétoldalas habszalag a giroszkóp rögzítéséhez, csatlakozókábelek, miniatűr csavarhúzó, használati útmutató.

Tápegység [V] 4 - 8,4
Energiafogyasztás szervók nélkül [mA] 30
Hossz [mm] 20.7
Szélesség [mm] 20.7
Magasság [mm] 11
Tömeg [g] 3.7

3 más termék ugyanabban a kategóriában: