Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Sky RC DC Power Distributor XT60 csatlakozóval

Sky RC DC Power Distributor s XT60 Nagyítás

PE_3SK6015

Új termék

Miniatűr háromcsatornás többfunkciós elosztó stabilizált tápegységekhez 6-18 V (összesen legfeljebb 10 A) 4 mm-es banán aljzatokkal, LED kijelzővel és két USB 5V / 2,1A hálózati kimenetekkel. Ideális kiegészítő több kisebb 12V-os készülék egyidejű áramellátásához egy forrásból. Tápkábel XT60 csatlakozóval.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

5 935,00 Ft‎ adóval

A többfunkciós DC Power Distributor egyszerűen megoldja azt a problémát, hogy több eszközt csatlakoztatni kell egy hálózati forrás kimenetéhez (6-18 V). A műhelyek vagy akár a versenypályák praktikus kiegészítője.

A DC Power Distributor egyszerűen csatlakoztatható a  XT60 csatlakozós 250 mm hosszú tápkábellel a hálózati forrás kimenetére (6-18 V). A többfunkciós fiókkal most lehetőség van arra, hogy csatlakoztassa a készülékeket 3 pár banán aljzatba; a tápfeszültség jelenlétét a zöld LED jelzi. Az aljzatok közötti nyílás lehetővé teszi a készülék csatlakoztatását nem csak a banánkábellel, hanem a kicsi krokodilcsipeszekkel is. A készülékek teljes fogyasztása legfeljebb 10 A.

DC Power Distributor-on a banán aljzatokon kívül két USB kimenet is található – tápaljzatok 5 V/2,1 A a tablet-ek, smartphone-ok, digitális kamerák, fényképezőgépek stb. táplálására/töltésére.

A DC Power Distributor tápkábele eltávolítható (XT60 csatlakozóval), így könnyen elkészíthető olyan tápkábel, amely pontosan megfelel az ön hálózati forrásnak.

A készlet tartalmaz: Többfunkciós DC Power Distributor elosztó és tápkábel.

Táplálás (egyenáramú) [V]

6 - 18

Teljes max. kimeneti áram [A]

10

Hosszúság [mm]

63.7

Szélesség [mm]

44

Magasság [mm]

22.5

Súly [g]

46

 

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

27 más termék ugyanabban a kategóriában: