Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

HPP-22 PC interfész és programozó

HPP-22 PC rozhraní a programátor Nagyítás

PE_1HI3304

Új termék

Interface a 2,4GHz VF modulok, Hitec vevők és Aurora 9 adók softwar frissítésére, az Aurora adó adatai mentésére, a telemetrikus adatok átvitelre a VF modulból SPECTRA 24 a PC-be.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

10 175,00 Ft‎ adóval

HPP-22 egy "varázsdoboz", amely biztosítja a Hitec RC eszközök és PC közötti kommunikációt. A HPP-22t egyszerűen csatlakoztathatja egy szabványos USB kábellel és folyamatosan frissítheti az adók firmware-ét (a közeli jövőben akár letöltheti a software-t a kedvenc Aurorájába angol-, olasz-, spanyol-, németül...), VF modulokat vevőket, továbbíthatja a  telemetrikus adatokat a PC-be, tárolhatja az adó adatait, beállíthatja a vevőket...

Mit tud a HPP-22-es:

  • PC programozó a 2,4 GHz adókhoz (Aurora és jövendő)
  • PC programozó a 2,4 GHz VF modulokhoz
  • PC programozó a 2,4 GHz Hitec vevőkhöz (Optima vevők)
  • PC programozó az FM vevőkhöz (HSD-09RQ) frekvencia szintézerrel
  • PC-interfész a fent említett eszköz firmware frissítésére
  • PC-interfész a telemetrikus adatok továbbítására, megjelenítésére és tárolására a SPECTRUM 24 VF modulból (szükséges telemetrikus vevő adatgyűjtővel és érzékelőkkel – modellbe telepített) a PC-be.

Ezek a funkciók a speciális PC program által vannak nyújtva, amely ingyenesen letölthető a HPP-22 honlapján http://hitecrcd.co.kr/tester/tester.htm

FIGYELEM: a software frissítéskor az újabb verzióra, mindig szükséges, hogy kövesse a helyes eljárást - előszőr távolítsa el a szoftver régi verzióját (válassza ki az "Uninstall HPP-22" a Start Windows menübe), azután ajánljuk újraindítani (RESTART) a számítógépet és csak mindezek után töltse le és telepítse az új HPP-22 verziót.

A HPP-22-el mellékelt a 3,5 mm jack csatlakozóval felszerelt kábel a tanár-diák aljzat csatlakoztatására (az Aurora 9 és jövendő Hitec adók) az adók adatmentésére és szabványos szervo csatlakozóval felszerelt kábelpár a VF modulok és vevők csatlakoztatására. 

A számítógép csatlakoztatása után még szükséges lesz kábel az USB A - Mini B 5-pin 2.0 csatlakozóval (nemmellékelt a programozó készletben).

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: