Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas Rustler 1:10 VXL RTR zöld

Traxxas Rustler 1:10 VXL RTR zelený Nagyítás

AS_TRA37076-74-GRN

Új termék

Az RC autó Traxxas Rustler VXL egy teljesen összeszerelt 2WD truggy. Erőteljes Velineon 550 kefe nélküli motor hajtja, prémium Magnum 272R sebességváltóval. Traxxas TQi 2,4 GHz-es adó, TSM stabilizált vevő. A modell sebessége 70 km/h.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

169 565,00 Ft‎ adóval

A Traxxas Rustler VXL RC autó egy teljesen összeszerelt 2WD truggy hátsókerék meghajtással. Az erőteljes Velineon 550 kefe nélküli motorral hajtott modellautó akár 70 km/h sebességgel is halad! Traxxas TQi 2,4 GHz-es adó, BlueTooth modul és TSM stabilizáló vevő beépítésének lehetőségével. Új a Magnum 272R sebességváltó.

Magnum 272R sebességváltó
A 2WD meghajtás a nagy teljesítményre módosított új Magnum 272R sebességváltóval valósul meg. A sebességváltó alumínium ágyazású, rögzített fogazatú, fém fogaskerékkel és differenciálművel rendelkezik, amely az erőt a hátsó kerekekre osztja. Minden erőátviteli tengely kiváló minőségű, tokozott csapágyakban van elhelyezve. A beépített, állítható súrlódó tengelykapcsoló lehetővé teszi a kisebb csúszást gyorsításkor, elnyelve a motor kezdeti lökéseit, és így védve a többi alkatrészt.

Olajcsillapítók
Az Ultra Shocks™ olajos lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amely csökkenti a súrlódást, és kiválóan ellenáll az olajszivárgásnak. A teljesen új karosszériakialakítás kecses vonalait sikeres ragadozó grafikával hangsúlyozza, az alacsony súlypont nagyszerű kezelhetőséget biztosít az autónak.

Kerekek
A gumiabroncsok a kerekekhez vannak ragasztva, a kiváló minőségű gumikeverék nagyszerű tapadást biztosít minden felületen, a hátsó tengelyen terepjáró mintázat az erőátvitelhez, elöl barázdált gumiabroncsok a kiváló kormányozhatósághoz.

Elektronikus vezérlő VXL-3S
Vízálló* Traxxas Velineon VXL-3S V2 elektronikus AC-vezérlő három vezetési móddal, a modern, nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatásával és egyszerű EZ-Set™ gombos működtetéssel. A VXL-3S vezérlő rendelkezik egy oktató üzemmóddal, amely a teljes gázt 50%-ra korlátozza. Ez lehetővé teszi, hogy a kezdő vezetők vagy a gyerekek fokozatosan megismerkedjenek a modell funkcióival, és felkészüljenek az autó teljes teljesítményére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű kezelés és intuitív kétszínű LED-jelzés.

VXL-3S vezérlő üzemmódok
Sport: Alapértelmezett üzemmód, előre, fékezés és hátramenet lehetséges.
Race: Előre és fékezés lehetséges; hátramenet nem áll rendelkezésre.
Training: Gyermekeknek vagy kezdő lovasoknak alkalmas üzemmód. Előre 50%-os teljesítménykorlátozással, fékezés és hátramenet ismét 50%-os teljesítménykorlátozással lehetséges.

Erőteljes kefe nélküli motor
A Velineon 550 kefe nélküli motor pontosan az 1:10-es RC autókhoz van hangolva. A modellautók számára tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az optimális hatékonyság között. További előnye a nagy tartósság, amelyet csak a golyóscsapágyak határoznak meg. A csapágyak a TRA3352R rendelési szám alatt szervizkészlet részeként vásárolhatók meg.

A motor az 550-es sorozatba tartozik, és 4 pólusú kialakítású, amely a 2 pólusú változathoz képest akár kétszeres nyomatékot biztosít. A rotor dinamikusan kiegyensúlyozott, és kevlárszövetbe burkolt a további szilárdság érdekében.

Traxxas TQi vevő
A Traxxas TQi 5 csatornás RC vevő. TSM telemetriával a Traxxas TQi jeladókhoz. Könnyen használható, párosítás nyomógombbal. LED állapotjelzés. A vevőkészülékbe 3 tengelyes MEMS-érzékelőket építettek be a vevő helyzetének megismeréséhez.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve a telemetriai érzékelők RPM (fordulatszám) és V/T (feszültség/hőmérséklet) csatlakoztatására.

Ezenkívül a 4-tűs csatlakozóhoz egy telemetria-bővítő modul csatlakoztatható, amely akár 6 további érzékelőt, köztük egy nagy pontosságú GPS sebességérzékelőt is tartalmazhat.

Traxxas Stability Management
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy extrém sebességgel is megtapasztalja az erőt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást, de garantálja a sokkal könnyebb kormányzást és irányítást csúszós felületeken, például poros, sima betonon vagy akár jégen és havon

A vevőegységben egy MEMS 3 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő található, amely másodpercenként 100-szor értékeli a modell mozgását, és megfelelő első kerékkormányzási bemenetekkel korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - a motorteljesítményt 100%-ban te irányíthatod. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítségnyújtás szintjét az adón található multifunkciós vezérlővel vagy a Traxxas Link alkalmazással állíthatja be.

Traxxas TQi RC készlet Bluetooth ready készlettel
A Traxxas egy vadonatúj, kétcsatornás RC-készletet készített Bluetooth-kapcsolattal. A Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy RC modelljét összekapcsolja az áttekinthető grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára

A Traxxas Link alkalmazás Apple-eszközökre ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökre készült alkalmazás pedig ingyenesen elérhető a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely lenyűgöző látványvilággal és abszolút precíz beállításokkal teljes ellenőrzést biztosít a Traxxas RC modellje működése és tuningja felett. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által szolgáltatott telemetriai adatokat, például a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. (A biztosított telemetria az adott modelltípustól függően változik). Az RC-modell beállításai megoszthatók, és tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pálya vagy felhasználó, például gyermekek számára. Mindez az alkalmazásban, briliáns grafikával, ami a Traxxas alapfelszereltségének számít.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. A telemetriai adatok megszerzéséhez telemetriai érzékelőket kell telepíteni. A modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket lásd a "Tartozékok - Telemetria" szakaszban. A telemetria telepítésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A Traxxas Rustler VXL RC autómodell jellemzői:
- Újonnan beszerelt Magnum 272R prémium sebességváltó
- Újratervezett konstrukció
- Alumínium motorlemez
- Edzett acél felső tengely
- Zárt differenciálmű
- Könnyű hozzáférés a differenciálműhöz
- A legújabb Traxxas TQi 2,4 GHz-es RC-készlet telemetriával és BlueTooth modul telepítésével
- Erőteljes Velineon 550 négypólusú váltóáramú motor
- Vízálló* VXL-3S elektronikus vezérlő
- Vízálló* 2075 Nagy nyomatékú digitális szervo
- Állítható súrlódó tengelykapcsoló
- Csuklós teleszkópos tengelyek
- Kész festett karosszéria
- Olajcsillapítók, ragasztott gumiabroncsok
A *vízálló specifikációra vonatkozó információkat a használati útmutatóban találja. A nedves környezetben való működésre vonatkozó tippeket és trükköket a blogon találja.

  • Súly 1690 g
  • Sebesség Až 112 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 88 km/h
  • Típus 2WD Truggy Stadium Truck
  • Hossz 445 mm
  • Magasság 178 mm
  • Szélesség 311 mm
  • Szabályzó VXL-3s Elektronický
  • Motor Střídavý Velineon® 3500
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 289 mm
  • Hasmagasság 40 mm
  • Hajtás 2WD
  • Alváz Kompozitový nylonový
  • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra
  • RC készlet Traxxas TQi 2.4GHz s možností instalace Bluetooth modulu
  • Gumiabroncs típus Alias™ Tires a All-Star™
  • Sebességváltó Magnum 272™
  • Hajtáslánc 2WD
  • Prostor pro baterie 166 mm x 47.5 mm x 28 mm
  • Alváz Nylon
  • Doba jízdy 25- 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh

15 más termék ugyanabban a kategóriában: