Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Népszerű eladások

Informace

Új termékek

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

Traxxas Rustler 1:10 VXL TQi TSM RTR akku nékül

Csökkentett ár! Traxxas Rustler 1:10 VXL TQi TSM RTR bez aku Nagyítás

AS_TRA37076-4

Új termék

A Traxxas Rustler VXL RC autó egy teljesen összeszerelt 2WD truggy hátsó kerékhajtással. A hajtás felől az erőteljes váltakozó Velineon 550 motor gondoskodik, és 70 km/h sebességet képes nyújtani! 

További részletek

11 Tételek

Készleten

107 954,20 Ft‎ adóval

-5%

113 636,00 Ft‎ adóval

Tulajdonságok

A Traxxas Rustler VXL RC autó egy teljesen összeszerelt 2WD truggy hátsó kerékhajtással. A hajtás felől az erőteljes váltakozó Velineon 550 motor gondoskodik, és 70 km/h sebességet képes nyújtani! Újdonság a Traxxas TQi 2.4 GHz-es távirányító a BlueTooth modul installálási lehetőséggel és a TSM stabilizációval rendelkező vevő.

Sebességváltó, állítható lemez tengelykapcsoló és bolygókerekes differenciálmű

A Sebességváltó, lemezes tengelykapcsoló és bolygókerekes differenciálmű egy kompakt egységbe vannak zárva. A sebességváltó a súrlódó tengelykapcsolóval megbízhatóan továbbítja a motorteljesítményét a tengelyekre, a bolygókerekes differenciálmű Magnum 272™ fogaskerekei edzett acélból készültek. Ez a rendszer minimális karbantartást igényel. A rendelkezésre álló különböző fogazatú fogaskerekekkel a modell pontosan hangolható mind a sebesség, mind a technikai pályákra.

Olajos lengéscsillapítók

Az Ultra Shocks™ lengéscsillapítók exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek, amelyek csökkentik a súrlódást és kiváló olajszivárgási ellenállást biztosítanak.

Karosszéria

A teljesen új karosszéria design a sikeres vad grafikával kiemeli a modell kecses vonalait, az alacsony súlypont pedig az autó kiváló vezetési teljesítményét biztosítja.

Kerekek

A gumiabroncsok a felnire vannak ragasztva, a kiváló minőségű gumikeverék kiváló tapadást garantál minden felületen, terepminta a hátsó kerekeken hozzájárul az erőátvitelhez, hornyolt első gumik a kiváló kezelhetőség érdekében.

Elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S

A vízálló elektronikus szabályzó Traxxas VXL-3S három vezérlési móddal rendelkezik, támogatja a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorokat és az egyszerű EZ-Set ™ gomb által működtethető. a szabályzó VXL-3S edző módot  kínál, amely korlátozza a teljes gázt 50%-kal. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetők vagy a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a modell jellemzőivel és készüljenek fel az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű vezérlés és intuitív jelzés kétszínű LED-del.

VXL-3S módok

  •          Sport - Sport mód: Alapértelmezett üzemmód, lehetséges az előremenet, fék és a hátramenet.
  •          RaceVerseny mód: A versenyzésre alkalmas üzemmód. Előremenet és fék használható a hátramenet nem áll rendelkezésre.
  •          TrainingKépző mód: Alkalmas a gyerekek és kezdő modellezők számára. 50%-al korlátozott előre és hátra menet teljesítmény és fék.

Erőteljes váltakozó motor

A Velineon 550-es váltakozó motor az 1:10 méretarányú autók használatra van hangoltatva. A modellnek tökéletes egyensúlyt biztosít a motorteljesítmény és az optimális motorhatékonyság között. Egy másik előnye a magas élettartam, amelyet csak a golyóscsapágy határoz meg. A csapágyakat a szervizkészlet alatt vásárolhatja meg a TRA3352R megrendelési szám alatt. A motor 550-es sorozatú, 4 pólusú kivitelű, amely a nyomaték kétszeresét biztosítja a kétpólusú változathoz képest. A rotor dinamikusan kiegyensúlyozott és megerősített Kevlar anyaggal a nagyobb szilárdság érdekében.

Traxxas Stability Management

A Traxxas Stability Management (TSM) stabilizáló rendszer által nem csak a teljesítmény-, gyorsaság-, gyorsulás- és kanyarodás extrém sebességből áradó élményben lesz része, de sokkal könnyebb vezetést és kontrolt biztosít a csúszós felületeken, mint például a pór, sima beton, hó vagy akár a jég.

A vevőbe telepített MEMS 3-tengelyes giroszkóp és akcelerométer, amely másodpercenként 100x kiértékeli a modell mozgásátt és megfelelő beavatkozásokkal az első kerekek vezérlésébe korigálya a modell irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét – a motor teljesítmény korlátozása 100%-ban az ön kezébe marad. Az algoritmusok minden egyes modellhez külön vannak hangolva. Az  támogatás mértéke a távirányítón lévő többfunkciós vezérlő segítségével állítható be, vagy a Traxxas Link alkalmazásban.

Traxxas TQi - BlueTooth RC készlet

A Traxxas készített az önök számára egy vadonatúj RC készlet sorozatott, BlueTooth LE csatlakoztathatósággal az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC adókészülékeket el lehetett látni az Apple készülékek dokkoló állomásával. De a Traxxas fojtatta a fejlesztést és készített az önök számára egy RC slot- adót a vezeték nélküli Bluetooth modul csatlakozására. Ennek köszönhetően az adókészülékhez lehetséges vezeték-nélkül csatlakoztatni bármilyen készüléket Bluetooth interfész és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) operációs rendszerrel, vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel. A Traxxas Link applikáció az Apple készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető az AppStore weboldalon, az applikáció a Google Android készülékek felhasználók számára ingyenesen elérhető a GooglePlay weboldalon.

Traxxas Link App, egy erőteljes applikáció, amely teljes ellenőrzési kontrolt nyújt az autó közlekedése és a Traxxas RC modell hangolása felett, lenyűgöző vizualizációval és abszolút pontossággal. Traxxas Link megjeleníti a telemetriai adatokat valós időben, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültséget. Az RC modell beállításait másokkal is megoszthatja, valamint tetszőleges számú profilokat hozhat létre – konkrét pályák vagy használók szerint, például gyerekek. Ez minden egy applikációba, egyedi grafikával, amely a Traxxas-nál csak is természetes.

Traxxas Rustler VXL Tulajdonságai

  •          Újonta limitált Rock n' Roll színkombináció kiadásban
  •          Új verzió akkumulátor és töltő nélkül – ön dönt, hogy melyik akku és töltő az önnek megfelelő
  •          Legújabb RC készlet Traxxas TQi 2.4 GHz telemetriával és možností instalace BlueTooth modul installálási lehetőséggel
  •          Erőteljes váltakozó négypólusú motor Velineon 550
  •          Vízálló elektronikus szabályzó VXL-3S
  •          Vízálló digitális szervó 2075 High Torque
  •          Sebességváltó Magnum 272 edzet acél fogaskerekekkel
  •          Állítható súrlódó tengelykapcsoló
  •          Teleszkópos tengelyek gömbfejekkel
  •          Kész, festett karosszéria
  •          Olajos lengéscsillapítók, ragasztott gumiabroncsok

Csomag tartalma

A csomag egy komplett összeállított Traxxas Rustler VXL RC modellt tartalmaz telepített váltakozó motorral Velineon 550, szabályzóval VXL-3S. A vevő TSM stabilizáló rendszerrel rendelkezik (Traxxas Stability Management). A legújabb RC készlet Traxxas TQi 2.4 GHz BlueTooth modul telepítési lehetőséggel. Ezen kívül a lengéscsillapító rugókhoz való távtartókészletet, imbusz kulcs készletet, dugattyúkulcsot a kerékanyákra, tartalék karosszéria stifteket és alátéteket. matrica készletet tartalmaz.

Ajánljuk hozzávásárolni

Az üzembehelyezéshez szükséges a távirányítóba 4x AA elem, akkumulátor és töltő. A modellhez hozzávásárolható a bővítő telemetrikus modul, amelyhez GPS szenzoron kívül még 6 egyéb érzékelőt csatlakoztathat. A termékek a  kiegészítők között találhatók.

Paraméterek

Típus

2WD Truggy Stadium Truck

Méretarány

1:10

Hossz

445 mm

Szélesség

311 mm

Tengelytáv

289 mm

Hasmagasság

40 mm

Súly

1690 g

Hajtás

2WD

Motor

Váltakozó Velineon® 3500

Alváz

Kompozit nylon

Lengéscsillapító

Olajos állítható Ultra

Sebességváltó

Magnum 272™

Hajtórendszer

2WD

Gumiabroncs típus

Alias™ Tires a All-Star™

Szabályzó

VXL-3s Elektronikus

RC készlet

Traxxas TQi 2.4GHz BlueTooth modul telepítési lehetőséggel

 

  • Súly 1690 g
  • Típus 2WD Truggy Stadium Truck
  • Hossz 445 mm
  • Szélesség 311 mm
  • Szabályzó VXL-3s Elektronický
  • Motor Střídavý Velineon® 3500
  • Méretarány 1:10
  • Tengelytávolság 289 mm
  • Hasmagasság 40 mm
  • Hajtás 2WD
  • Alváz Kompozitový nylonový
  • Lengéscsillapítók Olejové stavitelné Ultra
  • RC készlet Traxxas TQi 2.4GHz s možností instalace Bluetooth modulu
  • Gumiabroncs típus Alias™ Tires a All-Star™
  • Sebességváltó Magnum 272™
  • Hajtáslánc 2WD

20 más termék ugyanabban a kategóriában: