Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

NANOPROTECH GNP ELECTRONICS Professional 150ml

NANOPROTECH GNP ELECTRONICS Professional 150ml Nagyítás

AS_NP-070

Új termék

A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS Professional Spray az Electric termék új generációja, jobb tulajdonságokkal.Az összes elektromos rendszert megvédi az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól és a szivárgó áramtól. A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják a készülék élettartamát, így megtakaríthatja a karbantartási, szervizelési és javítási költségeket.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

7 590,00 Ft‎ adóval

A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS Professional Spray az Electric termék új generációja jobb összetétellel. Ellet távolítva a szag, olajosság és színezés.

A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS Professional Spray ideális a kisfeszültségű elektronika számára. Nagy előnye, hogy az oldat színtelen és teljes mértékben megszárad, így a felület nem zsíros és a por nem tapad bele.

Ezért különösen alkalmas az RC modellek, drónok, mobiltelefonok, fényképezőgépek, elektromos készülékek, számítógépek, laptopok és más alacsony feszültségű elektronikára.

GNP ELECTRONICS Prof

Tulajdonságok

  •           Védelem a rövidzárlattal szemben

Az elektromos alkatrészeket vékony rétegű nano-részecskék szigetelik és védik a nedvességgel szemben. Ha a készülékbe víz hatol, nem következik be rövidzárlat. Ezen kívül védeni fogja további oxidációtól és nagyban növeli a biztonságos használatot, különösen nedves környezetben. Elkerülheti az elektromos áram által okozott sérüléseket.

  •           Védelem oxidációval szemben

A nedvesség okozta oxidációnak köszönhetően az elektromos készülékek élettartama jelentősen csökken. A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS azonban megakadályozza ezt. Korrózió által károsodott felületekre is alkalmazható, mivel hatékonyan eltávolítja az oxidációt.

  •           Elsősegély a nedves elektronikához

A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS képes helyreállítani a sérült készülékek működését. Ha hasonló helyzetbe kerülne, a lehető leghamarabb szét kell szedni a készüléket és NANOPROTECH GNP ELECTRONICS spray-el lefújni a sérült részt. A nano-részecskék kitaszítják a nedvességet és védőréteget hoznak létre a felületen. Ennek köszönhetően az készülék továbbra is működni fog, mint korábban és védve lesz az oxidációval szemben.

  •           Visszaállítja az érintkezést

A régebbi készülékek esetében gyakran megszakad a kapcsolat az egyes alkatrészek között, oxidáció vagy nedvesség miatt. A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS használatával a nano-részecskék feloldják az oxidált érintkezési pontokat, melynek köszönhetően meghosszabbítják a készülék élettartamát.

  •           Agresszív környezetben is védelmet nyújt

Az elektromos készülékeket különösen károsítja pl. a sós víz, klóros víz vagy a savas eső (tengerparton, medencék közelében vagy téli hónapokban). A NANOPROTECH GNP ELECTRONICS kiszorítja a vizet. Tartósan véd a behatoló nedvesség ellen. Oldja az oxidált érintkezési pontokat és tartósan védi azokat rozsda és korrózió ellen.

Alkalmazás:

  1.         Használat előtt a flakont alaposan rázza fel.
  2.         A szert 20-30 cm távolságból juttassa a felületre, vagy közvetlenül a kezelt helyen használja.
  3.         Felhordás után 10-15 percet várni kell, amíg a szer kifejti hatását (+20 OC hőmérsékleten)

Tulajdonságát -80°C és +160°C fok között megőrzi. A felületre felhordva ideális körülmények között 1 évig megőrzi kiváló tulajdonságait. A flakon tartalma kb. 50ml 1m2 felület kezelésére elegendő.

Összetétel

A GNP Electronics Professional a következőket tartalmazza: több anyag keveréke, szénhidrogének, C7-C9, n-alkánok, izoalkánok, propán-bután elegye.

További információkért látogasson el a gyártó weboldalára www.nanoprotech.cz/sprej/gnp-electronics-professional/.

  • Termék alkalmazása Antikorozní a izolační ochrana
  • Fogyasztás cca 50 ml na 1 m2
  • Teplotní odolnost Od -80 °C do +160 °C
  • Obsah 150 ml
  • Působení až 1 rok

21 más termék ugyanabban a kategóriában: