Egyéb kérdések, információvonal: +36 702 291 573
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
E-mail: rcvilag@rcvilag.hu

A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Leértékelések

Kövessen minket Facebookon

BETA 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz brushless

Csökkentett ár! BETA 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz brushless Nagyítás

PE_4ST1480-M1

Új termék

Komplett RC szett 1-es módban. Vezérelt magassági-, oldali- kormány, csűrő. Kezdőknek különösen ajánlott repülőmodell!

További részletek

5 Tételek

Készleten

41 757,00 Ft‎ adóval

-7%

44 900,00 Ft‎ adóval

Az ALPHA 1500 már nincs egyedül az égen! 

BETA 1400-as egy közel "elpusztíthatatlan" segédmotoros vitorlázó repülőgép, mely EPP habból brushless motorral készült. Kezdő és tanuló modellezők részére kíválló választás. Műszaki megoldásai megkönnyítik a leszállást, az alap műrepülő manővereket és a vitorlázást. Tolólégcsavarja és kemény habanyaga jobban elviseli a "keményebb" földetéréseket is.

A modell szet 4 csatornás CADET 4 2,4GHz-es FHSS távirányítót tartalmaz, melyhez szüksége lesz 8 db AA elemre, melyet a készlet nem tartalmaz.

A BETA 1400-as célja, hogy mind a kezdő, mind a tapasztalt pilóták igényeit maximálisan elégítse ki.  A repülő beállítható kisebb kitérésekkel a kezdőknek és profiknak egy alap műrepülő-vitorlázó paraméterekkel, melyekkel a bukfenc, a fordulás és a többi figura is megvalósítható. Ezekhez a teljesítménye is megfelelő. Minden korosztály számára megfelelő.

Tulajdonságok:

 • fesztáv: 1420 mm
 • hossz: 940 mm
 • súly: 650 - 720 g
 • szárny felület: 24,5 dm2
 • felületi terhelés: 26,5-29,4 g/dm2

A készlet tartalma:

- PC Beta 1400 RTF 2,4GHz Repülőmodell
- brushless elektromos motor (beépített) 
- 20A szabályzó (beépített)
- 4db 9g micro szervó (telepítve)
- meghajtó LiPo akkumulátor 1300mAh / 11,1 V 20C
- 4 csatornás Cadet Rádió 2,4 GHz-es 6 csatornás vevővel
- 12V-os akkumulátor töltő (Tápfesz:10-15V DC,Töltőáram:800mAh)
- légcsavar: 5x4

Összefoglalás:

Fesztáv [mm]

1420

Hossz [mm]

940

Súly [g]

650 - 720

Szárny felület [dm2]

24.5

Vezérelt funkció

S,V,K,M

Építési nehézség

S0

Vezetési nehézség

P1,P2

Ajánlott meghajtás és RC felszerelés:

.

ECO

Enduro

Motor

*CD2622

Szabályzó

*20A

Akkumulátor

11,1 V 1300 mAh

RAY 11,1 V 2200 mAh

Légcsavar

*5x4"

Szervó

*4x 9g mikro-szervó

RC készlet

*4-csatornás 2.4GHz FHSS

*) Mellékelt az RC készletben

Fontos tájékoztatást - Párosítás

Jelenleg az RC szettekben kezd megjelenni az új CADET 4 Protokol V3 adó kivitele (könnyen azonosítható az adón lévő V3 jel által, és hogy az RX-600 V3 vevőnek csak egy antennája van, míg az előző kivitele két antennával volt kiegészítve). A beállítások és párosítás során, mindig kövesse a CADET 4 V3 adóhoz való utasítások – a modellhez mellékelt utasítások a korábbi adóra (2 verzió) vonatkozhatnak a vevőre két antanával.

Cadet 4 Protokol V3 RC készlet párosítása

 • 1. A párosítás folyamán a vevő és az adó 1 méter távolságon belül kell hogy legyen. Kapcsolja be az adót.
 • 2. Nyomja meg és tartsa a vevőn lévő SET gombot és kapcsolja be a vevőt. Amikor a vevőn lévő piros LED villogni kezd, engedje el a gombot.
 • 3. Attól fogva 10 másodpercen belül 10 Nyomja meg és tartsa az adón lévő BIND gombot, mindaddig, míg az összes adón és vevő lévő LED folyamatosan világítani kezd. Engedje el a gombot; Az adó használatra készen ál. 

RC készlet párosítása Cadet 4 - 1 vagy 2 verziója (vevő 2 antennával)

Az adott vevőkészülékhez való párosításhoz a távadónak először a megfelelő üzemmódba kell kapcsolnia:

Az "1 Típusú" vevőegység párosítása (Teljes eljárás beleértve az adás mód választása)

 • 1. Az adóegység ki van kapcsolva.
 • 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az adóegységen lévő "PDM" gombot. Kapcsolja be az adóegységet. Abban a pillanatban, amikor az adóegység zöld LED-je lassan villog, és a piros LED kétszer olyan gyorsan villog, engedje fel a "PDM" gombot. 
 • 3. A piros LED néhányszor gyorsan bevillog, ezután mindkét LED még pár másodpercig jelez a fent leírt módon, hogy melyik adóüzemmód lett kiválasztva. Ezután mindkét LED gyorsan bevillog és folyamatosan világítani kezd.
 • 4. Kapcsolja be a vevőegységet (csatlakoztassa a meghajtó akkumulátort a sebességszabályozóhoz). Az adó- és a vevőegység ne legyen egymástól 1 m-nél távolabb.
 • 5. Egy műanyag botocska vagy kis csavarhúzó segítségével nyomja meg és tartsa lenyomva a vevőegység párosító gombot (a vevőegység bal oldalán található, éppen az antenna fölött). A következő néhány másodpercben a vevőegység LED-je először lassan kezd villogni, majd gyorsan és végül folyamatosan fog világítani. Engedje el a párosító gombot, az RC készlet üzemkész.

A "2 Típusú" vevőegység párosítása (Teljes eljárás beleértve az adás mód választása)

 • 1. Az adóegység ki van kapcsolva.
 • 2. . Kapcsolja be a vevőegységet. Egy műanyag botocska vagy kis csavarhúzó segítségével nyomja meg és tartsa lenyomva a vevőegység párosító gombot (a vevőegység bal oldalán található, éppen az antenna fölött) és tartsa több mint 2 másodpercig. A vevőegység LED-je kétszer hosszú késleltetéssel és kétszer rövid késleltetéssel bevillog, majd elkezd gyorsan villogni.
 • 3. Nyomja meg és tartsa lenyomva az adóegység "PDM" gombját. Kapcsolja be az adóegységet. Amint az adóegység LED-jei rendszeresen villognak, engedje fel a "PDM" gombot. (Az adó- és a vevőegység ne legyen egymástól 1 m-nél távolabb)
 • 4. A piros LED gyorsan bevillog, hogy megerősítse a "2 Típusú" adóegység kiválasztásának üzemmódját, majd mindkét LED ismét villogni kezd.
 • 5. Miközben az adóegység mindkét LED-je villog, nyomja meg röviden az adóegység "PDM" gombját. Mindkét LED az adóegységen világítani kezd; a vevőegység LED-je kialszik, majd folyamatosan világítani kezd.
 • 6. A párosítás sikeres volt, kapcsolja ki a vevőegységet, majd az adóegységet. Most bekapcsolhatja az adót és a vevőt, az RC készlet üzemkész.

Megjegyzés: Ha valamilyen oknál fogva nem tudja megállapítani, hogy az "1 Típusú" vagy "2 Típusú" vevőegysége van, egyszerűen próbálja meg mindkét eljárást.

7 más termék ugyanabban a kategóriában: