Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Az RCVilag.hu webáruház szállítási feltételei

  • A termékek a szolgáltató elektronikus kereskedelem weboldalán tekinthető minták, katalógusok, adatlapok és sablonok alapján megrendelhetők.
  • Az szolgáltató köteles eleget tenni a fogyasztó megrendelésének és kézbesíteni neki az árut 5 munkanapon belül közvetlenül az után, ahogy a szolgáltató átvette a terméket a szállítmányozótól, vagy a gyártótól.
  • A fogyasztó kötelező átvenni a terméket az előre megadott adatok szerinti helyszínen, amely a vevő - eladó közötti megrendelés visszaigazolásában lelhető. Abban az esetben, ha az áru szállítása késlekedik a szállítmányozó oldalárul, a szolgáltató jogosult egyoldalúan meghosszabbítani a szállítási határidejét, ismételten is, ami felől a fogyasztó értesítést kap. Abban az esetben, ha a vevő nem veszi át a megrendelt árut 14 napon belül, az első nap elérhetősége kezdetétül, az eladó jogosult elállni a szerződéstől és eladni a terméket egy hármadik félnek. Mi után át van adva az áru a harmadik félnek, az szolgáltató vissza utalja az előre kifizetett előleget a fogyasztónak.
  • Az áru súlya, méretei és egyéb részletei az eladó katalógusaiba, prospektusaiba és más milyen irataiba összefoglalva a szolgáltató elektronikus kereskedelem weboldalán nyilvánítva, nem kötelező adatok.
  • A fogyasztó köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot teljesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Az esetben, ha a csomagolás mechanikusan meg van sértve, a fogyasztó köteles értesíteni a szállítmányozót, és a jelenlétében ellenőrizni a csomagolás nélküli áru állapotát. Abban az esetben, ha az áru sérült, még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével kell dokumentálni. Ennek a felvétel alapján az eladó biztosítja a hiba eltávolítását, vagy árkedvezményt nyújt, vagy a helyreállíthatatlan károsodás esetén ki cseréli a terméket.
  • Az esetben, ha nem kerül sor a termék kézbesítésére 5 munkanapon belül az igazolt időpont után, a fogyasztó jogosult elállni a rendelésétől. Ha a fogyasztó előre kifizette az árut, a szolgáltató 3 munkanapon belül az írásban történő elállási nyilatkozat kézbesítése után átutálja a fogadott összeget a fogyasztó által megadott bankszámlaszámra.