Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Gift-Set repülőgép 05650 - 50th Anniersary "Northrop F-89 Scorpion" (1:48)

Gift-Set letadlo 05650 - 50th Anniersary "Northrop F-89 Scorpion" (1:48) Nagyítás

18-05650

Új termék

Repülőgépmodell összeragasztásához. Méret: 1:48; 33,9 cm. A csomag 75 darab összeragasztandó elemet, ragasztót, ecsetet és színeket tartalmaz.

További részletek

5 Tételek

Készleten

20 615,00 Ft‎ adóval

Repülőgépmodell összeragasztásához. Méret: 1:48; 33,9 cm. A csomag 75 darab összeragasztandó elemet, ragasztót, ecsetet és színeket tartalmaz.

Modell részletei

Hossz: 339 mm
Nehézség: 5

Gyermekeknek 13 éves kortól ajánlott.

Figyelem! 8 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a terméket.

Revell Aqua Color akril modellfesték (5 ml)

Használati utasítás: Használat előtt jól keverje össze a festéket. Vigye fel ecsettel vagy spray-vel száraz, tiszta felületre. Nem gyúlékony alap, gyorsan szárad - 1 óra után nem foltosodik, a réteg vastagságától függően 2-3 óra alatt teljesen megszárad. Szükség esetén hígítsuk vízzel. Nem megfelelő hígító használata tönkreteheti a festéket! Revell Aqua Color Clean hígítóval tisztítsd meg. Permetezéshez maximum 20-25%-os hígítás ajánlott. Használat után azonnal öblítse le vízzel az ecsetet és a szerszámokat. Használat után szorosan zárja le a tégelyt. A felbontás után minél hamarabb használja fel, mivel a festék levegőhöz jutva szárad. Védje a fagytól. 5-klór-2-metilizotiazol-3(2H)-on és 2-metilizotiazol3(2H)-on keverékét tartalmazza magnézium-kloriddal és magnézium-nitráttal. Allergiás reakciót okozhat. Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Ezt az anyagot és csomagolását speciális vagy veszélyes hulladékgyűjtő helyen kell ártalmatlanítani.

Figyelmeztetés: 8 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a terméket.

Revell Contacta Professional folyékony műanyagra való ragasztó

Használati utasítás: Összeszerelt modellek precíziós ragasztására alkalmas. Tűs applikátorral van csomagolva. Vigye fel a ragasztót az adott felületre. Enyhe nyomással nyomja össze a ragasztott felületeket. A kötés 5-10 másodperc alatt megszárad és 1 órán belül tökéletesen megszilárdul.
Figyelmeztetés! Tartalmaz: n-butilacetátot. Gyúlékony folyadék és gőz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék tégelyét vagy címkéjét. Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén található utasításokat. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől óvni kell. Tilos a dohányzás. Ez a termék nem játék!

13 más termék ugyanabban a kategóriában: