Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

RUDDOG Racing Hi-Volt 5500mAh 120C/60C 7.6V Short Stick Pack

RUDDOG Racing Hi-Volt 5500mAh 120C/60C 7.6V Short Stick Pack Nagyítás

PE_RP-0725

Új termék

Az új 2023/2024 RUDDOG Racing LiPo készletek a legújabb generációs, kiváló minőségű Hi-Volt szilícium-grafén cellákból készülnek. Ez lehetővé tette a belső ellenállás és a kapacitás további javítását. Ez akár 120C (csúcs) vagy 60C (folyamatos) áramerősségben is megmutatkozik, maximális teljesítményt ígérve.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

19 500,00 Ft‎ adóval

Maximalizálja RC modelljeinek teljesítményét a legújabb LiHV akkumulátorunkkal, amely a legmodernebb szilícium-grafén lítium-polimer technológiával és nagy teljesítményű 60C/120C cellákkal rendelkezik. Ezt az akkumulátort kifejezetten úgy terveztük, hogy kihívást jelentő körülmények között is csúcsteljesítményt nyújtson, optimális egyensúlyt kínálva a teljesítmény és az érték között. Ideális választás a megfizethető, mégis nagy teljesítményű megoldást kereső hobbisták számára.

Tulajdonságok:
- Erőteljes 60C/120C cellák: ezek az akkumulátorok kivételes teljesítményt nyújtanak az Ön alkalmazásaihoz.
- A legmodernebb 2023-Spec 2023-as specifikációjú szilícium-grafén cellák.
- Nagyszerű ár-érték arány: ideális az amatőr felhasználók számára, akik kiváló minőségű akkumulátort keresnek anélkül, hogy túlköltekeznének.

Specifikációk

Kapacitás: 5500 mAh
Névleges feszültség: 7,6V/2S/LiHV
Kisütési sebesség: 60C/120C
Cellatípus: Szilícium grafén lítium-polimer cella
Méretek: 95.5mm x 46.5mm x 25.0mm
Súly: 215 g
Csatlakozó: 5 mm-es female
Balancer csatlakozó: 2 mm-es female

Töltési és tárolási utasítások:
Soha ne tárolja az akkumulátorokat teljesen feltöltve vagy teljesen lemerülve. Javasoljuk, hogy az akkumulátorokat a névleges akkumulátorfeszültségen tárolja. Javasoljuk továbbá, hogy az akkumulátorokat rendszeresen használja, kivéve, ha pályára megy, akkor kéthetente ciklizálja őket. Az akkumulátorokat nem szabad közvetlen napfényben tárolni, ez vonatkozik az autójára is egy forró nyári napon. Az akkumulátorok hosszú élettartama érdekében javasoljuk az 1C töltést. A magasabb töltési sebesség jelentősen csökkenti az akkumulátorok élettartamát.

Javasoljuk, hogy az akkumulátor töltése közben használjon lipo táskát.

Telepítés:
Telepítéskor javasoljuk, hogy az akkumulátorokat ne közvetlenül a motor mellé helyezze. Ha nem lehetséges az akkumulátort más helyre helyezni, erősen javasoljuk egy motorventilátor használatát, hogy a motort és így az akkumulátort is hűvösen tartsa.

A RUDDOG akkumulátorokat dugó/csatlakozó nélkül szállítjuk.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: