Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Nagy teljesítményű LED világítás - 3W

Vysoce výkonné LED osvětlení - 3W Nagyítás

PE_1GT0101

Új termék

Extra erős fényerejű 5 mm-es LED az RC repülő, helikopter, multikopter modellekhez, valamint a hajókhoz is alkalmazható; összesen 3W. 1x zöld, 2x piros, és 5x fehér fény. Tápegység 2SLiPo, fogyasztás 1,2A, méretek 55x52x12mm, súly 95g, LED- világítás kábelek 800mm. 9 távolról kapcsolható üzemmód.

További részletek

8 Tételek

Készleten

18 480,00 Ft‎ adóval

Extra erős fényerejű 5 mm-es LED az RC repülő, helikopter, multikopter modellekhez, valamint a hajókhoz is alkalmazható; összesen 3W. Az alapbeállításban szimulálja az igazi repülőgépek és helikopterek helyzetjelző, ütközés-gátló és leszálló fényeinek működését – így az RC modellnek reálisabb megjelenést kölcsönöz. 8 LED-et tartalmaz, rendkívül nagy fényerővel: ütközés-gátló villogó vörös jelzőfény, 3 fehér villogó jelzőfény, piros és zöld helyzetjelző lámpa, 2 fehér leszálló lámpa.

A készlet 9 adóegység kapcsolóval táv vezérelhető üzemmódot kínál – az alap „makett repülő “ módon kívül így színes és vidám fényt adhat a repülő-, helikopter-, multikoper- modellének. A vezérlőegység érzékeli és jelzi a kis tápfeszültséget – ha a tápfeszültség kisebb, mint 6,8 V, akkor minden lámpa villog.

A fény készlet 2S LiPo akkumulátorral (7,4 V) vagy UBEC feszültség stabilizátorral 6-8,4 V (a JST-XH csatlakozóval ellátott tápkábel lehetővé teszi a 2S készlet csatlakozójának közvetlen csatlakoztatását) működtető. A vezérlőegység jelkábelét a vevőkészülék csatornájához csatlakoztatjuk, amelynek az adón hozzárendelünk egy gombot vagy nyomatékkapcsolót programozható  -100% és + 100% pozícióval.  

Készlet tartalma: vezérlő egység, 8 LED lámpa hűtéssel és kábellel, 8 öntapadó LED-tartó gyorskötözővel.

Üzemmódok

Miután csatlakoztatta az összes kábelt és bekapcsolta a vezérlőegység kapcsolóját, az egyes üzemmódokat az adóhoz rendelt kapcsolóval átkapcsolhatja:

  • 1 mód: Polgári repülőgépek szabványos módja; A bal piros és zöld helyzetjelző folyamatosan világít, a fehér vaku jelzőfények villognak a legmagasabb sebességgel, a piros villogó jelzőfény villog a legnagyobb sebességgel, a leszálló lámpák periodikusan lassan be- és kikapcsolnak
  • 2 mód: A bal piros és jobb zöld helyzetjelzők együtt a fehér vaku jelzőfénnyel villognak, a piros villogó jelzőfény villog a legnagyobb sebességgel, a leszálló lámpák periodikusan lassan be- és kikapcsolnak.
  • 3 mód: A bal piros és jobb zöld helyzetjelző felváltva kétszer bevillan, a középső vaku jelzőfény folyamatosan világít, a bal és jobb vaku jelzőfény felváltva kétszer bevillan, a piros villogó jelzőfény villog a legnagyobb sebességgel, a leszálló lámpák periodikusan lassan be- és kikapcsolnak.
  • 4 mód: A bal piros és jobb zöld helyzetjelző felváltva háromszor bevillan, a középső vaku jelzőfény folyamatosan világít, a bal és jobb vaku jelzőfény felváltva háromszor bevillan, a piros villogó jelzőfény villog a legnagyobb sebességgel, a leszálló lámpák periodikusan lassan be- és kikapcsolnak.
  • 5 mód: A bal piros és jobb zöld helyzetjelző folyamatosan világít, a fehér vaku jelzőfény folyamatosan világítanak, a piros villogó jelzőfény villog a legnagyobb sebességgel, a leszálló lámpák periodikusan lassan be- és kikapcsolnak.
  • 6 mód: Sürgősségi leszállás mód - minden lámpa gyorsan villog.
  • 7 mód: Minden lámpa lassan villog.
  • 8 mód: Minden lámpa folyamatosan világít.
  • 9 mód: Minden lámpa ki van kapcsolva.

Táplálás

2S LiPo

Áramfelvétel

kb. 1200 mA/7,4 V

LED kábel hossza

800 mm

Tápkábel hossza

300 mm

Kapcsoló kábel hossza

150 mm

Jeladó kábel hossza

300 mm

Méretek

55x52x12 mm

Súly

95 g (összesen 8 fényforrással)

 

6 más termék ugyanabban a kategóriában: