Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

DJI RoboMaster TT

DJI RoboMaster TT Nagyítás

SW_CP.TL.00000066.02

Új termék

A DJI RoboMaster TT egy tanításra tervezett drón. A DJI Education fejlesztette ki, hogy csökkentse a robotika és a mesterséges intelligencia fejlesztésének belépési küszöbét.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

78 983,00 Ft‎ adóval

A Robomaster TT 5 MPx HD kamerával és egy új 5,8 GHz-es Wi-Fi modullal rendelkezik. Az újonnan hozzáadott ToF infravörös érzékelő, az ESP32 nyílt forráskódú modul és más programozható modulok megkönnyítik a diákok számára a különböző alkalmazások fejlesztését.

A nagymértékben integrált RoboMaster TT nyílt forráskódú bővítő készlet az új RoboMaster SDK-val együtt használható a változatosabb AI-alkalmazások megvalósításához.

Több RoboMaster TT eszköz csatlakoztatható ugyanahhoz a Wi-Fi routerhez, így megvalósítható a több drón vezérlése. Az új programozható LED kijelzőkkel és a pontkijelzővel a RoboMaster TT még lenyűgözőbb multi-drón alakítási hatást tud nyújtani.

A RoboMaster TT egy szenzoradapterrel rendelkezik, amely külső, harmadik féltől származó szenzorokhoz csatlakoztatható (I2C, SPI, UART és GPIO), hogy olyan AI-alkalmazásokat hozzon létre, mint az automatikus akadályelkerülés, arcfelismerés és gesztusvezérlés.

A csomag tartalma:

1x DJI RoboMaster TT
1x propellerborítás
2x tartalék propeller
1x mátrix kijelző távolságméréssel
1x OpenSource irányító
1x Extension Board
4x alátét
1x akku repüléshez
1x Micro USB kábel

30 más termék ugyanabban a kategóriában: