Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Velineon/Titan 550 - hűtőborda

Velineon/Titan 550 - chladič Nagyítás

AS_TRA1522

Új termék

A hűtőborda alkalmas az 1:10-es Traxxas modellekhez váltakozó Velineon 550-es motorral. A hűtőt fellehet használni az egyenáramú 550-es Titan motorokra is.

További részletek

3 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

2 715,00 Ft‎ adóval

A hűtőborda alkalmas az 1:10-es Traxxas modellekhez váltakozó Velineon 550-es motorral. A hűtőt fellehet használni az egyenáramú 550-es Titan motorokra is. A tökéletes hűtés biztosítására ajánljuk alkalmazni a hővezető pasztát (EFLM1913).

A váltakozó motoroknál a hűtőborda használata az egyetlen motorhűtési lehetőség. A váltakozó motoroknál tekercsben keletkezik a hő, amely a motorház belsején van elhelyezve. A hűtőborda így közvetlenül átadja a hőt a motorból a környezetbe.

Az egyenáramú motor esetében Traxxas Titan 550 figyelembe kell venni, hogy a hő a rotor tekercselésében és a motor kommutátorban keletkezik. A rotort csak levegő hűti, ezért a motor túlmelegedése esetén fontos csökkenteni a hajtóművet, hogy magasabb legyen a motor fordulatszáma és így jobban hűtött a belső ventilátorral. A hűtőborda használata inkább csak kiegészítő jellegű.

Paraméterek

Hossz

40 mm

Vastagság

5 mm

 


  • Hossz 40 mm
  • Vastagság 5 mm

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

30 más termék ugyanabban a kategóriában: