Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

LED programozó kártya

LED programovací karta Nagyítás

PE_HW86020041

Új termék

Programozási kártya Flyfun és Skywalker vezérlők számára. Bemeneti feszültség: 4.8-6V.

További részletek

5 Tételek

Készleten

5 765,00 Ft‎ adóval

A Hobbywing FLYFUN és a Skywalker légi szabályzók programozó kártyával egyszerűen és gyorsan programozhatja a szabályzót – úgy otthon "az íróasztalon" mint a repülőtéren is. A programozás a csatlakoztatott motorral és meghajtó akkuval történik (az OPTO szabályzók esetén).

A Hobbywing szabályzók programozhatók a légcsavarral felszerelt modellben is - Biztonsági okokból azonban azt javasoljuk, hogy a programozás során távolítsa el a propellert.

Szabályzó BEC-kel: Húzza ki a szabályzó szervokábelját a vevőből, és ezután csatlakoztassa a kártya jobb felső sarkában jelzett "BEC" aljzatba. A meghajtó akkumulátort csatlakoztassa a szabályzóhoz; a kártyán lévő LED-ek  világítani kezdenek és megmutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – beállításra készen ál!

BEC nélküli szabályzó (OPTO): Húzza ki a szabályzó szervokábelját a vevőből, és ezután csatlakoztassa a kártya jobb felső sarkában jelzett "BEC" aljzatba. A vevői akkumulátort (4,8-6,0 V) csatlakoztassa a prog. kártya jobb felső sarkában jelzett „Batt“ aljzatba. A meghajtó akkumulátort csatlakoztassa a szabályzóhoz; a kártyán lévő LED-ek  világítani kezdenek és megmutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit - beállításra készen ál!

Hobbywing kompatibilis szabályzók

  • FLYFUN V4 és régebbi változata
  • Skywalker V2 és régebbi változata
  • ma már nem gyártott Guard és Sword szabályzók sorozatai

Táplálás [V]

4.8 - 6

Hossz [mm]

92

Szélesség [mm]

52

Magasság [mm]

6

Súly [g]

26

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

16 más termék ugyanabban a kategóriában: