Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Aerofly RC9 DVD-re, Win8/10/11-hez, USB irányítóval

Aerofly RC9 na DVD pro Win8/10/11 s USB ovladačem Nagyítás

PE_IK3092010

Új termék

A csúcsminőségű RC modell szimulátor legújabb verziója DVD-n, hatcsatornás, proporcionális USB-vezérlővel. Továbbfejlesztett repülési modell a realisztikus repülési élményért, 273 modell, 59 3D-s repülőtér és 8 4D-s tájkép. Virtuális valóság támogatás, multiplayer, hangkommunikáció, versenyek és egyéb funkciók.

További részletek

5 Tételek

Készleten

84 780,00 Ft‎ adóval

Az aeroflyRC9 szimulátor egy DVD-program Windows 8/10/11 operációs rendszerű PC-khez; a számítógép USB-portjához csatlakoztatott 7 csatornás, arányos RC-vezérlővel érkezik.
Az aerofly RC9 a nagyon sikeres előző verzióra, az aerofly RC8-ra épül, számos fejlesztéssel minden területen és a virtuális valóság szemüvegek jobb támogatásával, így igazán elmerülhetsz a repülésben! Részletes cseh nyelvű kézikönyv is rendelkezésre áll és természetesen a telepítéskor a teljes program cseh nyelvű változatát is választhatja. Azonnali skálázhatóság.

Bármilyen hihetetlenül hangzik, az RC8-hoz hasonlóan az aerofly RC9 új verziója is egy olyan egyedülálló funkciót kínál, amely kibővíti a modellválasztékot. Minden egyes modellnél, legyen az autogyro, repülőgép vagy helikopter, az eredeti méretének 50% és 200%-a között állíthatja be a fizikai méretét. A méret megváltoztatása nagyon könnyen elvégezhető egy csúszka segítségével. Átméretezéskor a súly és a repülési jellemzők automatikusan újraszámításra kerülnek. Ezután kézzel is beállíthatja a súlyt - hogy könnyű tollat vagy sűrű téglát hozzon létre. Ezzel az egyedülálló funkcióval a felhasználók gyakorlatilag végtelen számú modellt hozhatnak létre. És mindezt egy egérkattintással.

RC vezérlő
A szimulátor készlet része egy 6 csatornás Ikarus RC vezérlő (négy csatorna a trim-keresztvezérlőkön, a többi csatornát egy billenőkapcsoló és egy forgókapcsoló vezérli, plusz van egy be-/kikapcsoló az autogyro keverékhez), amely USB interfésszel van felszerelve a PC-hez való egyszerű csatlakoztatáshoz. Alapértelmezés szerint a vezérlő 2-es üzemmódban van (bal oldali fojtószelep letiltva), az 1-es üzemmódra való átállítás a jobb oldali fojtószeleppel egyszerű.

A mellékelt vezérlőn kívül azonban más vezérlőeszközöket is használhat. A szimulátor felismeri bármely meglévő USB-vezérlőt vagy USB-interfészt, gamepadot vagy joysticket, amelyet automatikusan felismer, majd egy egyszerű varázsló segítségével néhány egyszerű lépésben optimálisan konfigurálhatja azokat.

273 modell
Az összes modell teljes listája, beleértve a műrepülő modelleket, vitorlázórepülőket, autogyrókat, sugárhajtású repülőgépeket és még sok mást, leírással együtt a www.ikarus.net weboldalon található. A beltéri plackolettáktól és beltéri helikopterektől és quadcopterektől a valódi 1:1 "modellekig".

59 fotórealisztikus és 8 4D tájkép
Az Aerofly RC9 minden idők legjobb IKARUS repülésszimulátora. Számos amerikai, európai és világméretű modellrepülőtér fotórealisztikus tájképét tartalmazza. Ezeket a repülőtereket a szimulátorban lenyűgöző 4D - tájképek egészítik ki, testreszabható vizuális és időjárási körülményekkel.

Multikopterek
A multikopterek mai trendnek számítanak. Bár nagyon könnyen repülnek, mégis gyakorolhatod az alapvető mozgásokat és a manőverezőképességet, sőt, még a nagy hatótávolságú repülésérzékelést is megtanulhatod.

Kamera a multikopterekben
A 4D tájkép és a pilótafülkében lévő kamera kombinációja FPV repülési élményt nyújt. Repülhetsz különleges parkokban, városokban, háztetőkön és más helyeken, így tökéletes és nagyon valósághű gyakorló környezetet biztosít.

Ultra-realisztikus fényhatások
Az aerofly grafikus modellje az egyik legjobb a világon, mégis a fejlesztők új funkciókat adtak hozzá az aeroflyRC9-hez, ahol aktiválhatod például a tükröződést és más dinamikus effekteket, így nem veszed észre a valóságtól való eltéréseket.

Acrobat doboz (F3A rács)
A műrepülésnek saját szabályai vannak. Az egyik legfontosabb, hogy műrepülő fordulók végrehajtása közben egy bizonyos magasságot tartsunk. Az AeroflyRC9 képes átlátszó rácsot megjeleníteni a jobb tájékozódás és a műrepülő szabályoknak való megfelelés érdekében.

Air Race, pylon verseny, precíziós leszállás és egyéb versenyek A pilóták most egy pontosan meghatározott Air Race-pályán, felfújható pilonokkal repülhetnek időre, és átélhetik a Martin Shonka-érzéseket. Vagy versenyezzenek precíziós leszállásokban repülőgépekkel és helikopterekkel, versenyezzenek oszlopok körül, repüljenek szlalompályán helikopterrel, versenyezzenek helikopterrel önrotációs leszállásokban, lőjenek le léggömböket, repüljenek rúddal, vagy tegyék próbára idegeiket és fürge reakcióikat a dinamikus lejtőrepülésben. Lehetősége van a felszálláshoz aerotow vagy csörlővel történő felszállásra.

Többjátékos mód és hangos csevegés
Két pilóta repülhet egyszerre egy gépen, például két modellel szinkronrepülésben, vagy különböző típusokkal szólórepülésben, vagy aerotowt végezhet. Egy tájegységben akár 15 pilóta is csatlakoztatható az interneten vagy helyi LAN-on keresztül. A beépített hangkommunikációnak köszönhetően még beszélgetni is lehet egymással.

A virtuális valóság szemüvegek támogatása
Az aerofly RC9 az Oculus Rift vagy HTC Vive VR headsethez van optimalizálva. Repülhetsz a földön álló RC-pilóta klasszikus nézetében, vagy átválthatsz a pilótafülkében ülő pilóta nézetére, és élvezheted a végtelen szórakozást.

Modell szerkesztő Az Aerofly RC9 egyik leghatékonyabb eszköze a modellszerkesztő, amely lehetővé teszi a meglévő modellek módosítását vagy újak létrehozását. A paraméterek két szintjén dolgozhatsz - az alapszinten az olyan alapvető jellemzőket változtathatod meg, mint a fesztáv, a szárnyprofilok stb., míg a szakértői szinten a modell minden egyes részének paramétereinek áradata áll rendelkezésedre - egészen például a bal keréktengely súrlódásáig.

... és egyéb érdekességek !!!

Ajánlott telepítési követelmények (a DVD verzióhoz):

Minimális
- Operációs rendszer 64 bites Windows 8 / Windows 10 / Windows 11
- Intel Duo Core CPU 2,4 GHz-es processzorral
- 4 GB RAM - 8 GB szabad merevlemezterület
- DVD-ROM meghajtó
- OpenGL 4.0 kompatibilis 3D grafikus kártya 1 GB VRAM-mal
- USB joystick / USB-GameCommander

Ajánlott
- 64 bites Windows 10 operációs rendszer
- Intel QuadCore CPU 3,0 GHz-es órajelen
- 8 GB RAM - 8 GB szabad merevlemezterület
- DVD-ROM meghajtó
- OpenGL 4.5 kompatibilis 3D grafikus kártya 2 GB VRAM-mal
- USB joystick / USB-GameCommander

Rendszerkövetelmények a virtuális valósághoz (VR - VR-szemüveggel való repüléshez)
- 64 bites Windows 10/ Windows 11 operációs rendszer
- Intel QuadCore CPU 3,0 GHz-es órajelen
- 8 GB RAM - 8 GB szabad merevlemezterület
- DVD-ROM meghajtó
- OpenGL 4.5 kompatibilis 3D grafikus kártya 4 GB VRAM-mal
- Az aerofly RC8 az Oculus Rift vagy a HTC Vive VR headsethez optimalizált
- USB joystick / USB-GameCommander

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, szintén vásároltak:

7 más termék ugyanabban a kategóriában: