Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

WorksTeam alumínium ventilátor V2 40x40x10mm E-motorokhoz - 3,7-8,4V, csatlakozó a vevőhöz

WorksTeam alumínium ventilátor V2 40x40x10mm E-motorokhoz - 3,7-8,4V, csatlakozó a vevőhöz Nagyítás

PE_N901838

Új termék

Vevőcsatlakozóval kapható. Magas fordulatú ventilátor kefe váltóáramú motorral. A motor kb. 15.000ford./perc fordulatszámmal működik.

További részletek

2 Tételek

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

12 715,00 Ft‎ adóval

NOSRAM ALUMÍNIUM motor ventilátor 40x40x10mm/1S/2S/vevőcsatlakozó

A NOSRAM 40mm V2 High Rev. alumínium motorventilátor kiváló minőségű, fekete eloxált alumíniumból készült és többféle gravírozással van díszítve.

A fejlesztés azonban sosem áll meg, így a világ minden tájáról érkező csapatunk versenyzőinek segítségével megragadtuk a lehetőséget, hogy ezt az amúgy is figyelemre méltó ventilátort a következő szintre emeljük.

Számos jelentős fejlesztést hajtottunk végre, beleértve a fejlett áramkört és az újratervezett ventilátorlapátokat, amelyek még erőteljesebb hűtést biztosítanak. Ezenkívül a kábel kivezetését áthelyeztük az ellenkező oldalra, hogy jobban védjük a kábelt, amikor a Touring autókban használjuk. A kábel hosszát is megnöveltük 20 mm-rel, ami lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást a vevőegységhez. Az üzemi feszültségtartományt 4,8 - 7,2V-ról 3,7 - 8,4V-ra növeltük a vevőnél (vigyázz, nincs közvetlen csatlakozás a 2S meghajtó akkumulátorhoz).

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés felé!

A NOSRAM ventilátorok középpontjában a nagy teljesítményű alumínium ventilátorok állnak. Európában kifejlesztett, egyedi ventilátorlapát-kialakítást használnak speciálisan tekercselt motorokkal kombinálva a rendkívül nagy sebességhez, maximális tolóerőt és a NOSRAM stílusos megjelenését kínálva.

Csavarokat és egy teljesen fekete hosszabbító kábelt tartalmaz.

A hozzá illeszkedő áramlási csatorna (N901990) beépített Venturival közvetlenül a motorra irányítja a légáramlást, tovább javítva ezzel a hűtést.

30 más termék ugyanabban a kategóriában: