Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Arrma Kraton 8S BLX 1:5 4WD EXB RTR fekete

Arrma Kraton 8S BLX 1:5 4WD EXB RTR černá Nagyítás

AS_ARA5808V2T1

Új termék

Az ARRMA legnagyobb és legerősebb terepre való RC autója a Kraton 8S, 1:5 méretarányban és 4x4-es hajtással. Rendkívül tartós EXtreme Bash alumínium alkatrészekkel, erősebb 8S váltóáramú meghajtással és agresszív EXB karosszériával rendelkezik. Elérheti akár a 80km/h sebességet is. Spektrum DX3 2,4 GHz-es adó.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

515 475,00 Ft‎ adóval

Az Arrma Kraton 8S 1:5 RC autómodell a legnagyobb méretben és a legjobb minőségben készen áll az extrém menetre a számos fejlesztésnek köszönhetően. A modell újonnan EXtreme Bash alkatrészekkel lett felszerelve a páratlan strapabírás és a mégnagyobb teljesítményű vezetés érdekében.

A hajtórendszer masszív 5687 1100kv nagy átmérőjű kefe nélküli motorral rendelkezik, amely 10%-kal nagyobb nyomatékot biztosít, mint az előző generáció. A motort egy vadonatúj Spektrum S6510 szervó egészíti ki fém fogaskerekekkel és 59 kg.cm nyomatékkal 8,4 V-on, ami 50%-kal több, mint az előző modellnél. A komplett elektronikát kiegészíti a Spektrum FIRMA 160A Smart vezérlő V2-es változatban, nagyobb ütőerővel és jobb vezetési érzéssel, valamint a Spektrum DX3 2,4 GHz DSMR RC kit is, amely AVC elektronikus menetstabilizátorral van felszerelve a modell kiváló irányíthatósága érdekében, méghozzá minden körülmény között.

A beszerelt nagy strapabírású EXB alkatrészek gyakorlatilag megállíthatatlan erőt adnak a távirányítású autómodellnek. Az EXB alkatrészcsomag tartalmaz egy 5 mm vastag EXB 7075 T6 CNC lézeres maratott alumínium alvázlemezt, EXB vörös eloxált CNC alumínium első konzolt és EXB első lökhárítót lengéscsillapító kialakítással. A csúcspont a karosszéria, amely agresszív EXB színmotívummal rendelkezik és nem hasonlítható egyetlen más modellhez sem.

A terepjáráshoz és a látványos ugrásokhoz a modell 20 mm-es alumínium testű olajos lengéscsillapítókkal és 6 mm-es dugattyúrudakkal van felszerelve. A lengéscsillapító tornyok robusztus kompozit anyagból készültek az ütközési energia elvezetése érdekében. A küllős kerekekre nagyméretű dBoots® COPPERHEAD™ 2 gumiabroncsok vannak ragasztva.

A váz szilárdságát a központi karosszériatámasz, az alumínium középső merevítők és a megemelt alváz oldalfalak növelik. A teljesen fémből készült differenciálmű és a sebességváltó fogaskerekei, valamint a tartós acél hajtótengelyek együttesen egy tartós hajtásláncot alkotnak, amely ellenáll a szélsőséges terheléseknek. A bevált moduláris felépítés megkönnyíti a modell szervizelését, köszönhetően a kritikus alkatrészek gyors elérhetőségének. Teljesítményének, műszaki kivitelezésének köszönhetően az egyik legnagyobb és legjobb RC modell.

EXB (EXtreme Bash) komponensek
Az összes látható részen használt nagy szilárdságú EXB alkatrészek megállíthatatlanná teszik az Arrma Kraton 1:5 EXB modellt.

Acél összekötő rudak
A tartós, 8 mm-es acél kötőrudak a 7 mm-es acél kormányösszekötőkkel kombinálva lehetővé teszik, hogy az Arrm még az extra erős ütéseknek is ellenálljon.

Olajjal töltött lengéscsillapítók
A vörös eloxált alumínium lengéscsillapító testek olajjal vannak töltve a valósághű menettulajdonságok érdekében. A rugóelőfeszítés egyszerű beállítását egy anyával lehet elvégezni.

DBOOTS® gumiabroncsok
A dBoots COPPERHEAD 2 SB agresszív futófelületű gumiabroncsok merev fekete nejlon MT felnikre vannak szerelve, így a Kraton nagyszerű tapadást biztosít az azonnali gyorsításhoz és a biztonságos fékezéshez.

Gyors hozzáférés a motorhoz
A hatékony kialakítás biztosítja a könnyű hozzáférést a motorhoz, amely egy csúszó tartóra van szerelve.

Elektronikai modul
A könnyen hozzáférhető, kompakt elektronikai modul az alvázhoz van csavarozva, és egy vízálló* vevődobozt, szervót és vezérlőkonzolt tartalmaz.

Középső merevítők
A lézerrel maratott 5 mm-es alvázlemez tartós 7075 T6-os eloxált alumíniumból készült. A kompozitból készült megemelt oldalfalakhoz van csavarozva. A középtámasz egy vörös eloxált alumínium merevítőkből álló merevítőrendszer.

Strapabíró fémszerkezet
A tartós acél féltengelyek és a fém differenciálmű és sebességváltó fogaskerekek gondoskodnak arról, hogy a 4x4-es terepjáró mindig készen álljon az akcióra.

SPEKTRUM™ FIRMA™ 160A V2 SMART váltóáramú vezérlő
A modell vezérléséről a legkorszerűbb SPEKTRUM™ FIRMA™ 160A SMART vezérlő gondoskodik, amely egy 32 bites ARM Cortex M4 mikrokontrollerrel rendelkezik, amely képes a teljes telemetria érzékelésére és továbbítására a vevőhöz az új IC5 csatlakozóba integrált vezetéken keresztül. Az adatok továbbítása az SRXL2 protokollon keresztül történik. A vezérlő közvetlenül az intelligens akkumulátorról kér információt az akkumulátorcellák típusáról, hőmérsékletéről és feszültségéről. Nem kell aggódnia az akkumulátor típusának helyes beállítása és az akkumulátor esetleges alulterhelése miatt.

Az elektronika teljesen be van burkolva egy speciális öntőmasszába, amely megakadályozza, hogy nedvesség* vagy szennyeződés jusson az elektronikába. A vezérlő bekapcsolása és beállítása a gumiborítás alatt található gombok segítségével történik.

A frissített firmware élesebb teljesítményt és magabiztosabb vezérlési érzetet biztosít.

- A vezérlő gyors és nagy teljesítményű 32 bites ARM M4 processzort tartalmaz
- A vezérlő vízálló*
- Túláram elleni védelem, hővédelem, failsafe
- Automatikus LiPol lekapcsolás alacsony feszültség esetén
- Robusztus műanyag ház, alumínium hűtőborda ventilátorral a nagy hatékonyság érdekében
- Nagy teljesítményű BEC
- Rendkívül tartós IC™ csatlakozók, kompatibilis az EC™ csatlakozókkal

SPEKTRUM™ FIRMA™ 5687_1100kv AC motor
Spektrum Firma 5687 1100Kv 1100Kv kefe nélküli motor, belső rotorral és 4 pólusú kialakítással a nagy teljesítmény és kiváló hatékonyság érdekében. A 8 mm-es tengely golyóscsapágyazott, 6,5 mm-es csatlakozók aranyozott érintkezőkkel a megbízható és hatékony csatlakozásokért.

Spektrum szervovezérlés 59 kg.cm
A vezérlést az S6510 szervó biztosítja, óriási erővel (nyomaték: 59 kg.cm 8,4V-nál). A szervó vízálló* és porálló. A tartós fém fogaskerekek hosszú élettartamot és mechanikai tartósságot biztosítanak. A szervó méretei 60 x 55 x 29 mm.

SR6200A vevőegység
6 csatornás RC vevő Spektrum SR6200A DSM2/DSMR modulációval. Kiváló hatótávolsággal és válaszkészséggel rendelkezik, különösen olyan helyeken, ahol több rendszer is működik a 2,4 GHz-es sávban. A vevő rendelkezik a Spektrum szabadalmaztatott AVC (Active Vehicle Control) rendszerrel és teljes körű telemetriával. A vevő támogatja a Spektrum Smart technológiát.

RC adó Spektrum DX3 2,4 GHz DSMR
Az új Spektrum DX3 RC adó 3 csatornával rendelkezik és kompatibilis a Spektrum AVC és Spektrum Smart telemetriával. Kiváló hatótávolság, szupergyors reagálás és nagyfokú interferencia-ellenállás a Spektrum exkluzív DSMR technológiájának köszönhetően. Gyorsan beállíthatja a szükséges paramétereket.

- A modellben lévő Smart akkumulátorok töltöttségi állapotának LED-es kijelzése
- Spektrum AVC stabilizációs rendszer támogatása
- Állítható hátramenet, kitérési méret és 3. csatorna funkció
- Trimm csatorna gázadás és kormányzás
- A gázelvételkorlátozónak köszönhetően korlátozhatja a modell maximális sebességét
- Ergonomikus, könnyű súly
- Kormánykerék habszivacs karikával a kényelmes fogás érdekében

Spectrum SMART technológia
A modell Spektrum Smart technológiával ellátott alkatrészekkel rendelkezik, amelyek több információt nyújtanak a modellről, könnyebb kezelhetőséget és akkumulátorápolással kapcsolatos információkat. Minden SMART komponens, beleértve az akkumulátorokat is, képes kommunikálni egymással és telemetriát továbbítani.

A mellékelt DX3 adó kijelzi a Smart akkumulátor töltöttségi állapotát a modellben.

Tuningként a teljes telemetria (fordulatszám, sebesség, hőmérséklet és így tovább) megtekinthető:
- A DX3 szett adóhoz egy BT modul hozzáadásával, amely lehetővé teszi a modell csatlakoztatását a Spektrum Dashboard grafikus alkalmazáshoz a telefonon vagy tableten.
- Egy univerzális Spektrum jeladó használata kijelzővel, pl. DX5C

AVC (Active Vehicle Control) technológia… Az AVC technológia a Horizon Hobby fejlett Spectrum technológiája RC autómodellekhez. Ez a stabilizáló rendszer teljesen új módját hozza el az RC autók irányításának. Az AVC technológia érzékelők segítségével egyszerre korrigálja a kormányzást és a gázadást. A megfelelő kormányzási és motorteljesítmény-beavatkozásokkal az eredmény simább vezetés, stabilabb viselkedés az egyenesekben és a kanyarokban, valamint biztonságosabb pályán való tartás. Természetesen a kormányzás érzékenysége változtatható, beleértve a kikapcsolás lehetőségét is, így minden a vezető kezében marad.

Jellemzők:
- A legerősebb Arrma 1:5 RC autómodell
- Telepített tartós EXtreme Bash 7075-T6 alumínium alkatrészek
- Nagyobb lengéscsillapítók, rudazat, nyakkivezető rudak és egyebek
- Agresszív EXB karosszéria stílus fényes és matt effekktel
- Továbbfejlesztett és erősebb AC meghajtó a 8S LiPo meghajtásához
- Lézergravírozott 5 mm-es alumínium EXB 7075 T6 CNC alvázlemez
- Pirosan eloxált CNC alumínium elülső konzol
- Spectrum FIRMA 1100 kv kefe nélküli motor 10%-kal nagyobb nyomatékkal
- Szervokormány Spektrum S6510 acél fogaskerekekkel és 47%-kal nagyobb nyomatékkal
- Spektrum DX3 2.4 GHz DSMR adó
- Spektrum SR6200A vevő AVC elektronikus menetstabilizátorral
- Első és hátsó differenciálmű kialakítása könnyű szervizelhetőséggel
- Továbbfejlesztett Spektrum FIRMA 160A V2 Smart ESC nagyobb ütőerővel és jobb menetérzettel
- Big Block dBoots® Copperhead 2 gumiabroncsok
- Lengéscsillapító kialakítású első lökhárító
- Csúszó motortartó
- Teljesen fémből készült differenciálmű és sebességváltó fogaskerekek
- Tartós acél féltengelyek
- Könnyen hozzáférhető elektronikai modul
- Vörös eloxált alumínium középső merevítő a maximális tartósság érdekében
- Erős kompozit alváz oldalfalak
- Wheelie bar hátsó kerekek
- Minőségi CNC megmunkált 24 mm-es alumínium kerékkulcs mellékelve

  • Súly 11,2 kg
  • Sebesség Až 80 km/h
  • Típus Monster Truck
  • Hossz 771 mm
  • Magasság 282 mm
  • Szélesség 602 mm
  • Motor Střídavý
  • Méretarány 1:5
  • Tengelytávolság 491 mm
  • Hasmagasság 65 mm
  • Hajtás 4WD
  • Prostor pro baterie 180 x 55 x 53 mm
  • Přední kola 4,88" MT (124 x 90 mm, unašeč 24 mm), pneu 8.31" (211 mm) dBoots COPPERHEAD 2 BIG BLOCK
  • Zadní kola 4,88" MT (124 x 90 mm, unašeč 24 mm), pneu 8.31" (211 mm) dBoots COPPERHEAD 2 BIG BLOCK
  • Doba jízdy 25 až 30 minut na 2x LiPo akumulátor Spektrum 14,8 V 5000 mAh
  • Olej tlumičů 700 cSt
  • Olej diferenciálů 100k/20M/100kcSt

30 más termék ugyanabban a kategóriában: