Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Skywalker-80A-UBEC V2 váltóáramú szabályzó

Skywalker-80A-UBEC V2 stříd. regulátor Nagyítás

PE_HW80060440

Új termék

A Hobbywing alapvezérlő sorozat új verziója a repülőgép-ipari alkalmazásokhoz, továbbfejlesztett programozási lehetőségekkel. Folyamatos áram 80A, csúcsáram 100A. Kapcsolható UBEC 5V/7A. 3-6S LiPo tápegység. Súly 79g. Méretek 85x36x9mm.

További részletek

5 Tételek

Készleten

21 875,00 Ft‎ adóval

A kefe nélküli, érzékelő nélküli váltakozó áramú motorokhoz tervezett, programozható mikroprocesszoros vezérlők új generációja, amelyet a legújabb félvezető technológia felhasználásával terveztek, kiváló teljesítményjellemzőkkel, miközben nagyon egyszerű és felhasználóbarát kezelést biztosít. A szabadidős modellrepülőgépekben NiCd/NiMH és LiPo/Li-ion akkumulátorokkal táplált váltóáramú villanymotorok fordulatszámának szabályozására szolgál. A vezérlő egy nagy teljesítményű BEC kapcsoló tápegységgel van felszerelve, amely a vevőt és a szervókat a meghajtó akkumulátorról táplálja. A vezérlő egyszerű beállításához a külön mellékelt speciális Hobbywing LED programozó doboz szolgál.

A VEZÉRLŐ LEÍRÁSA ÉS FUNKCIÓI
- A vezérlő egy nagy teljesítményű 32 bites ARM M4 mikroprocesszorral van felszerelve, amely 96 MHz-ig terjed.
- A Driving Efficiency Optimization (DEO) technológia jelentősen javítja a gázreakciót és a teljesítményfokozat-vezérlés hatékonyságát, csökkentve a vezérlő hőmérsékletét.
- Alkalmas a 3-6S LiPo akkumulátorokkal táplált repülőgép AC motorok túlnyomó többségéhez.
- NiCd, NiMH, LiPo, Li-ion akkumulátorok tápellátásához.
- Nagy teljesítményű BEC 5,0 V-os kapcsolóüzemű tápegység, akár 7 A terhelhetőséggel.
- Állítható időzítés a motorhoz való optimális alkalmazkodáshoz.
- Állítható PCO áramkör - a motor lekapcsolása a tápfeszültség csökkenésekor.
- Normál / Lágy / Nagyon lágy indítási módok közvetlen meghajtású és hajtóműves motorokhoz egyaránt alkalmasak.
- Biztonságos bekapcsolás (megakadályozza a motor indítását bekapcsoláskor).
- Számos védelmi funkció: indításvédelem, a vezérlő hővédelme, a kondenzátorok hővédelme, túlterhelésvédelem, túláramvédelem, védelem rendellenes tápfeszültség esetén és védelem a vezérlőjel elvesztése esetén hatékonyan meghosszabbítja a vezérlő élettartamát.
- A Hobbywing LED programozó dobozához csatlakoztatható speciális programozókábel lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor és bárhol programozhassa a vezérlőt.
- Kalibrálja a gázkar tartományt.

PROGRAMOZHATÓ FUNKCIÓK
- Féktípus: fék ki, normál fék (3 fokozatban állítható fékezési intenzitással), tolatás (lehetővé teszi a motor futásának bekapcsolását egy másik csatornán keresztül egy kapcsolóval, a motor fordulósebességét a gázkar vezérlése szabályozza), lineáris tolatás (lehetővé teszi a motor futásának bekapcsolását egy másik csatornán keresztül egy arányos vezérléssel, amellyel a motor fordulósebességét szabályozzák).
- A fék intenzitása 60, 90 vagy 100%-ra állítható a "normál fék" üzemmódban.
- Lágy kikapcsolás: A vezérlő a feszültségvédelem aktiválását követően 3 másodpercen belül fokozatosan a teljes teljesítmény 60%-ára csökkenti a teljesítményt.
- Kemény leállítás: a motor tögtön kikapcsol
- LiPo cellák száma: A 100%-ban megbízható feszültségvédelmi működéshez javasoljuk a kézi beállítást. A vezérlő automatikusan kiszámítja a csatlakoztatott akkumulátor celláinak számát a "3,7 V/cella" szabály szerint, ha az automatikus felismerést választja.
- Feszültségvédelem: A feszültségvédelem küszöbszintje 2,8 V/cella, 3,0 V/cella vagy 3,4 V/cella értékre állítható; a védelem teljesen ki is kapcsolható.
- Normál indítás (azonnali indítás), Lágy indítás (lassú indítással a nagy légcsavarral, hajtóművel vagy kisebb fúvókkal rendelkező motorok esetében), Nagyon lágy indítás (nagyon lassú indítással a nagy légcsavarral, hajtóművel vagy 90 mm-től kezdődő fúvókkal rendelkező motorok esetében).
- Időzítés: 5, 15 vagy 25°-ra állítható.
- DEO üresjárat: Ez a funkció be- vagy kikapcsolható; jobb linearitást vagy simább gázreakciót biztosíthat.
- Keresés üzemmód: A vezérlő hangjelzést ad a motornak, ha a gázpedált egy előre beállított ideig nullára húzza.

A VEZÉRLŐ VÉDELMI FUNKCIÓI
- Indításkori védelem: Ha a motor a gázadás után 2 másodpercen belül nem indul el, a vezérlő lekapcsolja a motort.
- Hővédelem: Ha a vezérlő hőmérséklete meghaladja a 120°C-ot, a vezérlő 60%-ra korlátozza a kimenő teljesítményt (ha lágy leállítás van beállítva), vagy teljesen leállítja a motort (ha kemény leállítás van beállítva).
- A gázadás jelének elvesztése: A vezérlő korlátozza a kimenő teljesítményt, ha a jel 1 másodpercig nem érkezik; ha a jel több mint 2 másodpercig nem érkezik, a motor teljesen leáll.
- Túlterhelés elleni védelem: a vezérlő leállítja a motort vagy automatikusan újraindítja, ha a terhelés hirtelen nagyon magas értékre nő.
- Feszültségvédelem: amikor a meghajtó akkumulátorának feszültsége a beállított küszöbérték alá csökken, a vezérlő feszültségvédelme működésbe lép. A vezérlő 60%-ra korlátozza a kimenő teljesítményt (ha lágy leállás van beállítva), vagy teljesen leállítja a motort (ha kemény leállás van beállítva).
- Rendellenes tápfeszültség védelem: Ha a meghajtó akkumulátorának feszültsége nem a vezérlő számára megengedett tartományon belül van, a rendellenes tápfeszültség védelem működésbe lép; a vezérlő figyelmeztető hangjelzéssel jelzi a motort.
Tipp: A szabályozó első bekapcsolásakor először kalibrálja a fojtótartományt az utasításoknak megfelelően. Csak ezután lehet használni a szabályozót és a többi paramétert beállítani a jeladó vagy a LED programozó doboz segítségével.

Használat: Repülőgép

Típus: Váltakozó

Folyamatos áram [A]: 80

Maximális csúcsáram [A]: 100

LiXX cellák: 3 - 6

BEC feszültség [V]: 5

BEC áram [A]: 7

Hossz [mm]: 85

Szélesség [mm]: 36

Magasság [mm]: 9

Súly [g]: 79

Szabályozás: egyirányú

Fék: Igen

Érzékelő bemenet: Nem

Programozható: Igen

28 más termék ugyanabban a kategóriában: