Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Futaba GY470 helikopter giroszkóp

Futaba GY470 vrtulníkové gyro Nagyítás

PE_FUT5102707

Új termék

4 Tételek

Készleten

28 655,00 Ft‎ adóval

A GY470 egy könnyű, két üzemmódú mikro giroszkóp integrált MEMS érzékelővel, amelyet RC helikopterek egyensúlyi rotorjának (yaw tengely) vezérlésére fejlesztettek ki, és amely képes az erősítés távvezérlésére és a működési módok váltására az adóval. Használata csak minimális beállítást igényel, és S.BUS/S.BUS2 bemeneti porttal van felszerelve. A giroszkóp működését egy LED-kijelző jelzi.

Két üzemmód (kapcsolható a távvezérléssel: jel -100%~0% Normál üzemmód, 0% giroszkóp kikapcsolva, 0%~+100% AVCS üzemmód):

- Normál - Klasszikus giroszkópos üzemmód; a giroszkóp csak a farok megállásáig fojtja el a nem kívánt eltérést. Így a giroszkóp elnyomja a nemkívánatos görbülést, de nem érzékeli, hogy a helikopter farka visszatért eredeti helyzetébe.
- AVCS (Heading Hold) - AVCS üzemmódban a giroszkóp nem csak a nem kívánt farokgördülést állítja meg, hanem képes a farok eredeti irányba való visszaállítására is, így a helikopter stabilizálása a gördülési tengelyen sokkal hatékonyabbá válik.
Mindkét üzemmódnak megvannak a maga előnyei a különböző repülési módok és pilóta stílusok esetén; a távkapcsolási lehetőség lehetővé teszi, hogy az optimális üzemmódot az optimális erősítési értékkel külön-külön válassza ki minden egyes repülési módhoz.

Távoli erősítésszabályozás
Az RC-készlet egyik csatornáját használva az erősítés távvezérlésére, a giroszkóp erősítése az adóval állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a helikopter minden egyes repülési módjához az optimális erősítési értéket programozza be az adóra. Ha nincs erősítésszabályozó csatornával rendelkező RC-készlete, akkor a giroszkóp erősítését kézzel is beállíthatja a giroszkóp trimmer segítségével.

Elhajlási határérték
A giroszkóp-trimmel a görbületi szervó maximális kitérési határértéke állítható be, függetlenül a jobb és a bal oldali iránytól. Ez biztosítja, hogy az állítószervó és az igazító rotor vezérlőmechanizmusa ne lépje túl a lehetséges mozgástartomány mechanikai határait.

Gyro válasz érzékelő kapcsoló, szervó típusú kapcsoló
A kapcsolók a giroszkóp válaszérzékelésének átkapcsolására és a normál (1520 µs semleges) vagy a keskeny sávú (760 µs semleges) szervóelfordulás kiválasztására szolgálnak.

Csatlakozás a vevőkészülékhez
A giroszkóp csatlakoztatható egy hagyományos vevőhöz, amely PWM csatornás kimenetekkel rendelkezik az egyes szervókhoz (slew csatorna + gain control csatorna), vagy a vevő S.BUS/S.BUS2 soros kimenetéhez - ebben az esetben egyetlen kábel elegendő.

Kompatibilis szervók
A giroszkóp képes digitális szervókkal (4,8 V-os és 8,4 V-ig terjedő HV tápegységhez) 1520 µs semlegesen, valamint speciális keskeny sávú digitális szervókkal 760 µs semlegesen működni. Analóg szervókkal nem használhatóak.

A giroszkópkészlet a következőket tartalmazza: GY470 giroszkóp, kétoldalas habszalag a giroszkóp rögzítéséhez, összekötő kábelek, miniatűr csavarhúzó, használati útmutató

Tápegység [V] 4 - 8,4
Energiafogyasztás szervók nélkül [mA] 30
Vezérlőimpulzus szélessége semlegesen [µs] 760 - 1520
Hossz [mm] 20.7
Szélesség [mm] 20.7
Magasság [mm] 11
Tömeg [g] 3.7