Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

HiMOTO Monster EMXT GRIT 1:10 elektro RTR szett 2,4 GHz (kék)

HiMOTO Monster EMXT GRIT 1:10 elektro RTR set 2,4 GHz (modrá) Nagyítás

PE_HMHI2101RC-PB

Új termék

Teljesen összeszerelt Himoto Monster EMXT GRIT modell, 1:10-es méretarányban 4WD hajtással. A modellhez tartozik egy 2,4GHz-es RC készlet, egyenáramú motor, vízhatlan szabályzó, NiMH akkumulátor és hálózati töltő.

További részletek

5 Tételek

Készleten

67 655,00 Ft‎ adóval

Legfőképpen kezdők számára, szabadidős vezetésre lett kifejlesztve, akár igényesebb terepen is. A modell, 1:10-es méretarányban kapható, "540" méretű egyenáramú elektromotorral és 4WD összkerékhajtással. A modellnek már klasszikus kialakítása van. A modell kialakítás alapanyaga az üvegszállal töltött műanyag. Lengéscsillapító tartók (agancsok) és a felső lemez, amely az alváz merevítését képezi, lila eloxált dúralumíniumból készültek. Azonos feldolgozású a masszív motorhűtő felülete és az olaj lengéscsillapító fedele is. Az első és a hátsó tengelyek differenciálokkal és bolygókerekes hajtóművel vannak felszerelve. Kerékagyak és a differenciálok pedig golyóscsapágyakkal. A felső karok és a hajtórendszer összekötői hatszögekkel és bal-jobb menetes csavarral vannak kiegészítve, amely segítségével az alváz geometriájának módosítása és beállítása könnyedén elvégezhető. A futómű hajtásáról a kétirányú szabályzóval vezérelt "540" egyenáramú motor gondoskodik, valamint a 2,4GHz–es sávban működő kétcsatornás pisztoly távirányítós RC készlettel van irányítva.

A szett tartalma egy komplett összeállított, motorral és szabályozóval felszerelt modell, 2,4GHz-es pisztoly távirányítós RC készlet és egy 7,2V meghajtó akkumulátor, hozzá való hálózati töltővel.

  • 100% összeállított modell
  • "540" méretű motor, felszerelt hűtővel
  • Kétirányú vízhatlan WP-1040 szabályozó
  • Pisztoly távirányítós 2,4GHz-es RC készlet
  • Bolygókerekes differenciálművek
  • Komplett golyóscsapágyas felszerelés
  • Olaj lengéscsillapítók
  • Állítható alváz geometria
  • Lakkozott karosszéria, beleértve a matricákat is
Hossz [mm] 400
Szélesség [mm] 310
Magasság [mm] 185
Hasmagasság [mm] 30
Tengelytávolság [mm] 275
Súly [g] 1630

22 más termék ugyanabban a kategóriában: