Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Autel EVO Nano Standard Package /White

Autel EVO Nano Standard Package /White Nagyítás

PE_AUTNANW

Új termék

A mindössze 249 gramm súlyú Autel EVO Nano egy rendkívül kompakt, összecsukható drón, amely 4K kamerával rendelkezik, 1/2"-os chippel. 48 MPx fényképeket és 4K videókat készít 30 fps sebességgel. A drón optikai ütközésgátló érzékelőkkel és 2250 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amellyel akár 28 perc repülést is élvezhet.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

237 220,00 Ft‎ adóval

Az EVO Nano drón 1/2 hüvelykes CMOS-érzékelővel van felszerelve, amely akár 48 MP-es fotók és 4K-s videók rögzítésére is képes 30 fps sebességgel.

NAGY kis Nano

Az EVO Nano súlya kevesebb, mint 250 gramm, ami körülbelül annyi, mint egy narancsé. Súlyának és méretének köszönhetően könnyen elfér például a hátizsák oldalzsebében vagy a tenyerében. Tehát ne féljetek együtt útra kelni.

Dynamic Track 2.1: Tárgykövetés

Mondja meg a Nanónak, hogy automatikusan kövessen nyomon egy személyt, állatot vagy járművet. Ön folytathatja más tevékenységeit, miközben a Nano dolgozik.

Egyérintéses filmfelvételek.

Lélegzetelállító, professzionális felvételek készítése egyetlen kattintással az automatikus módok használatával. Ezután az Autel Sky alkalmazásban zenével díszítheti a videót. Akár kezdő, akár tapasztalt pilóta vagy, 100%-ban örülni fogsz, hogy a legjobb felvételeket élvezheted. Válasszon például a Flick, Rocket, Fade away vagy Orbit módok közül.

MovieMaster

Az Autel Sky alkalmazásban rengeteg sablon közül választhat. Ezeket alkalmazhatod a felvételeidhez, hogy teljesen szenzációs videókat készíts. Az alkalmazás segít a lehető leggyorsabban szerkeszteni, így az így készült videót néhány perc alatt megoszthatod.

Az eredmény megosztása másodpercek alatt

Befejezted a filmezést, és szeretnéd megmutatni a felvételeidet barátaidnak? Ezután csak helyezze az okostelefonját olyan közel az EVO Nano készülékhez, amennyire csak lehetséges. Az Autel Sky alkalmazással és a gyors, 160 Mbps sebességű adatátvitellel a videók és fényképek pillanatok alatt a telefonján lesznek.

SonarSound: egy nagy fül

A beépített mikrofon segítségével a távirányító képes hangfelvételeket készíteni, valamint környezeti hangokat rögzíteni, miközben a drón több tíz vagy akár több száz méterrel a feje felett lebeg.

Biztonságos repülés a fejlett ütközésgátló rendszernek köszönhetően

Az EVO Nano az első és egyetlen ilyen méretű drónsorozat, amely fejlett ütközésgátló rendszerrel rendelkezik. Ezt olyan pilóták számára tervezték, akik szeretnék minimalizálni a véletlen ütközések lehetőségét és maximalizálni a repülőgépük élettartamát. A Nano olyan érzékelőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a drón érzékelje az előtte, mögötte és alatta lévő akadályokat, időben észleli ezeket az akadályokat, hogy elkerülje a nem kívánt ütközéseket.

Több akkumulátor-üzemidő, több hely a kreativitásnak

Az EVO Nano akár 28 percig is repülhet egyetlen töltéssel. Ez rengeteg időt ad a kísérletezésre és új szögek felfedezésére a következő újszerű felvételek elkészítéséhez.

A csomagban a következőket találja:
- EVO Nano (beleértve az akkumulátort, a légcsavarokat és a lebegőfedelet)
- Távirányító
- Töltő adapter USB-C
- Töltőkábel USB-C Lightning-hoz
- Kábel USB-C az USB-C-hez
- Kábel USB-C a Micro USB kábelhez
- 1× pár pótlégcsavar
- 8× pótcsavarok
- Csavarhúzó

30 más termék ugyanabban a kategóriában: