Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Spektrum NX6 DSMX kizárólag adó

Spektrum NX6 DSMX pouze vysílač Nagyítás

AS_SPMR6775EU

Új termék

A 2020-as év újdonsága a Spektrum NX6 DSMX adó a legújabb trendekkel együtt. Az új NX sorozat színes háttérvilágítású kijelzővel, LiIon akkumulátorral, Smart Technology kompatibilitással, USB-porttal és WiFi-kapcsolattal rendelkezik a regisztrációhoz, az adó frissítéséhez és a modell letöltéséhez.

További részletek

1 Tétel

Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

169 565,00 Ft‎ adóval

A 2020-as újdonság, a Spektrum NX6 DSMX a Spektrum RC-készletek legújabb trendjeit képviseli. Az új NX sorozat színes háttérvilágítású kijelzővel, LiIon akkumulátorral, Smart Technology kompatibilitással, USB-porttal és WiFi-kapcsolattal rendelkezik a regisztrációhoz, az adó frissítéséhez és a modell letöltéséhez.

Kompatibilis a Spektrum SMART technológiával
A Spektrum büszkén mutatja be az NX sorozat legújabb légi adóit: az NX6, NX8 és NX10 Spektrum technológiával. Az adók nem csak a Spektrum RC legújabb innovációival és új funkcióival vannak felszerelve, hanem olyan képességekkel is, amelyek lehetővé teszik a Spektrum SMART tartozékok következő generációjának kihasználását. A Spektrum NX6 2.4GHz DSMX® adó az első 6 csatornás adó a Spektrum kínálatában, amely kompatibilis a Smart technológiával. Az NX6 tehát készen áll arra, hogy a legmodernebb csatlakoztathatóság és telemetria előnyeit élvezze - csak használja a Spektrum Smart akkumulátort és a Smart Avian™ vezérlőt a modelljében.

NX6 és Wi-Fi vagy Micro USB csatlakozás
Az NX6 adó Wi-Fihez való csatlakoztatása nagyszerű lehetőséget jelent arra, hogy közvetlenül az adóról végezze el a termékregisztrációt, mi több, azonnal letöltheti a firmware-frissítéseket. Ez egy modern felhasználói termék olyan funkciókkal, amelyekkel a Spektrum iX sorozatú csúcsrádiók rendelkeznek! A mikro USB-port lehetővé teszi a belső LiIon akkumulátor töltését egy szabványos USB - mikro USB kábellel. A tartozékok felismerésére is használható, és kényelmes csatlakozást biztosít a számítógéphez vagy laptophoz. Csatlakoztassa az NX6 jeladót a számítógépéhez, és a legtöbb szimulátort vezérelheti, beleértve a Real Flight RC-t is. Az NX6 hátoldalán fejhallgató-, adat- (crossfire) és micro USB-portok, valamint a tok alján memóriakártya-port található.

Programozás repülőgépek, helikopterek, multikopterek és vitorlázórepülők számára
A repülőgépek és helikopterek széleskörű programozási lehetőségei mellett az NX6 a multikopterek és vitorlázórepülők programozási funkcióinak lenyűgöző listáját is tartalmazza. Repülési módok, szárny és farokszárny típus kiválasztása, szabad és előre beállított keverékek. Az intuitív, egyszerű programozási felület egy görgetőgombot használ, így mindezek a funkciók könnyen szerkeszthetők és használhatók.

Az NX6 jellemzői:
- Hangkimenet cseh nyelven, adó menü angol nyelven - Háttérvilágítású, 3,2" nagy felbontású színes kijelző
- Wi-Fi kapcsolat a termék egyszerű regisztrációjához, a modell letöltéséhez és a firmware frissítéséhez
- SMART technológia kompatibilitás a dobozból kivéve
- Tartalmaz egy 3,7V 2,000mAh 1S lítium-ion adó akkumulátort
- Integrált soros port harmadik fél moduljainak támogatásához
- USB-port töltéshez és adatátvitelhez, valamint USB-kompatibilis szimulátorokkal (beleértve a RealFlight® RC-t is) való használathoz.
- Összecsukható antenna
- Diverzitásos integrált antenna
- Ergonomikusan kialakított adóvevő kényelmes gumi markolattal
- Belső memória 250 modellhez, SD-kártyával bővíthető
- Programozás repülőgépek, helikopterek és vitorlázórepülők számára
- Könnyen használható AirWare szoftver, amelyet a drágább adókban használnak. - Fejlett DSMX® technológia
- Micro SD-kártya foglalat, fejhallgató-csatlakozó, micro USB és adatport

Angol nyelvű jelentés, BNF modell kiválasztása
Az adó menüjében egyszerűen állítsa be az angol nyelvű hangbejelentéseket a Rendszerbeállítás kiválasztásával. Ezen kívül könnyen letöltheti az E-flite modellek beállításait, BNF verziókban. Az adó regisztrálása és a legfrissebb firmware-verzió letöltése után a belső SD-kártyán a BNF-modellek teljes listája lesz, amelyből a Modellválasztóban bármelyik modellt kiválaszthatja.

SMART technológia
A Spektrum™ NX6 adó készen áll arra, hogy a Spektrum™ Smart vevőn, akkumulátoron és vezérlőn keresztül az innovatív Spektrum™ telemetria támogatásával már a dobozból kínálja a legmodernebb csatlakoztathatóság előnyeit. Az intelligens technológia biztosítja, hogy a modell elektronikája maximális hatékonyságot és teljesítményt nyújtson. A rendszer áttekinthetővé teszi az egyes alkatrészek állapotát, növelve ezzel a meghajtórendszerbe vetett bizalmat.

Bevált Spektrum DSMX moduláció
Az NX6 adó fejlett Spektrum DSMX 2,4 GHz-es technológiát használ. A DSMX-jelet szórt spektrumú, közvetlen modulációs pszeudo-véletlen szekvenciával továbbítják, amely rendkívül ellenálló az interferenciával szemben. Minden adó más csatornaválasztással és más pszeudorandom szekvenciával rendelkezik. A DSMX rendszer ezért kiváló kapcsolatot biztosít az Ön adója és a modell között.

Wi-Fi és USB csatlakoztathatóság
Ha csatlakozik a Wi-Fi-hoz, közvetlenül az adóról elvégezheti a termék regisztrációját, majd letöltheti a firmware-frissítést. A mikro USB-csatlakozó lehetővé teszi az adó belső LiIon akkumulátorának töltését egy szabványos USB-Mikro USB kábellel. A legtöbb szimulátor, köztük a RealFlight® RC Flight Simulator (jelenleg csak az RF8 és RF9 modellekkel kompatibilis) vezérlésére is használható.

Hangjelző üzenet
A hangjelzésekkel az NX6 lehetővé teszi, hogy a fontos funkciókkal kapcsolatban mindig képben maradjon, anélkül, hogy levenné a szemét a repülőmodellről. A riasztások beállíthatók a repülési mód kiválasztására vagy a telemetriai információk jelentésére. Ha megszólal egy riasztás, nem kell a jeladó kijelzőjére néznie - az NX6 jelezni fogja. A fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi a hangjelzések figyelését anélkül, hogy a többi pilótát zavarná.

Egyszerű programozás
Az NX6 10 repülési módot kínál a repülőgépekhez, 10-et a vitorlázórepülőkhöz, 5-öt a drónokhoz és 4-et a helikopterekhez. Hat programozható keverék áll rendelkezésre. A 7-es csatorna két- vagy háromállású csatornaként használható a SAFE select vagy a BNF modell repülési módjának kiválasztására. Ez 6 szabad csatornát biztosít a modell vezérléséhez. A programmenükben való navigálás egyszerűvé válik az adó nagyméretű, 3,2"-os színes kijelzője, a görgetőkerék, valamint a Clear (Törlés), Back (Vissza) és Function (Funkció) gombok segítségével. A funkció menülista tartalmaz egy Telemetria Ticker Ticker Tape menüt a valós idejű telemetriai adatok megfigyeléséhez és egy "My List" menüt, ahol gyors hozzáférést kap az Ön által kiválasztott menüpontokhoz, és amelyek az Ön által beállított módon lesznek elrendezve. Így gyorsan és egyértelműen hozzáférhet az Ön által leginkább használt funkciókhoz!

Kiváló adóergonómia
A súlyelosztást, a kapcsolók elhelyezését és a trimm pozícióit optimalizáltuk a kényelmes működés és az adó tartása érdekében. A gumi markolatok megkönnyítik a biztonságos tartást, az antenna pedig kényelmesen előrecsukható a kompakt tárolás és szállítás érdekében. Az adó véletlen be- vagy kikapcsolása a bekapcsológomb részleges blokkolásával biztosítható.

Vezeték nélküli tanár-diák
A Spektrum NX6 adó forradalmi vezeték nélküli átvitelt használ az adó menüjében található Wireless Trainer alkalmazás segítségével. Ez a technológia nagyobb lehetőségeket kínál, mint a kábeles átvitel, legfőképpen azt, hogy több tanulóval együtt tud dolgozni anélkül, hogy újra kellene párosítani, összekapcsolni vagy beállítani. Mindössze annyit kell tennie ahhoz, hogy a Tanár és tanuló közötti vezeték nélküli funkció működjön, hogy egy másik vagy más Spektrum DSMX tanuló adót párosít az NX6 adóhoz. Így fogadja a jelet a tanuló adójától, amely aztán továbbítja a modellnek.

LiIon akkumulátor jeladó és töltés
Az NX6 adó egy 2000mAh 1S 3,7V-os lítium-ion akkumulátort és egy USB-kábelt tartalmaz. Az adó bármely USB-forráson keresztül tölthető. A gyors és biztonságos töltéshez az univerzális USB hálózati adaptert ajánljuk.

A repülőgépek, vitorlázórepülők, helikopterek és drónok firmware lehetőségei meglehetősen átfogóak, és tartalmaznak minden lényeges elemet a modell elnevezésétől, a csatornakiosztástól, a reverse, subtrim, szervo path range, expa, dual deflections, mixeken, kapcsolók kiosztásán, repülési módokon, figyelmeztető üzeneteken keresztül a telemetriai funkciókig, hangbeállítások, frissítési beállítások és mentés külső adathordozóra, valamint a legújabb technológiák, például a SMART vagy Forward programozás támogatását.

Alapvető programozási lehetőségek:
- 6 szabadon programozható mix
- Szintén előre beállított keverékek Cyclic to Throttle, (Cyclic to Throttle HELI)
- Ciklikus forgótárcsa (HELI)
- Mag. körmány a féklaphoz ACRO
- Kerék-kormány ACRO
- Rudder to Aileron (Kormánylapát a kormánylapáthoz/felhúzóhoz ACRO)
- Aileron to Rudder SAIL
- Aileron to Flap SAIL
- Mag. kormány a fékszárnyhoz
- Fékszárny a felvonóhoz SAIL

Repülőgép szárny típusa:
- Normál
- Flaperon
- Dual Aileron
- 1 Aileron 1 Flap 
- 1 Aileron 2 Flap
- 2 Aileron 2 Flap
- Elevon A
- Elevon B

A farokfelületek típusa:
- Normál
- V-farok A
- V-farok B
- Kettős elevator
- Kettős kormánylapát
- Kettős kormánylapát/emelő
- Taileron A
- Taileron B

Heli cyklika lap típusa:
- Normál - 3 szervó 120°
- 3 szervó 135°
- 3 szervó 140°
- 3 szervó 90°
- 4 szervó 90°
- 2 szervó 180°

Mixek vitorlázók számára:
- Kormánylapát irányjelzőhöz
- Szárnyacskák a fékszárnyakhoz
- Mag. kormány a fékszárnyakhoz
- Felvonószárnyak

  • Termék alkalmazása Letadla, vrtulníky, větroně, drony
  • Csatornák száma 6 kanálů
  • Terület 2,4 GHz
  • Moduláció Spektrum DSMX
  • Telemetria Ano
  • Táplálás LiIon 1S 2000mAh
  • Hang kimenet Ano
  • Hatótávolság Plný
  • Kivitelezés Pákové
  • Mód Volitelný 1, 2, 3 a 4
  • Memóriában lévő modell száma 250 modelů
  • Filmkocka szám (frame rate) 11/22 ms
  • Felbontás 2048
  • SD kártyahely (slot) Ano
  • Tanár - diák Bezdrátový
  • Programozó funkciók Acro, Glid, Heli, Multi
  • Wifi připojení Ano
  • USB připojení Mikro USB
  • Dislej Podsvícený, 3,2 "barevný s vysokým rozlišením

30 más termék ugyanabban a kategóriában: