Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Traxxas töltő EZ-Peak Plus 4S 75W (2-4S)

Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 4S 75W (2-4S) Nagyítás

AS_TRA2981G

Új termék

Traxxas EZ-Peak Plus 75W-os töltő a Traxxas akkumulátorok rendkívül egyszerű és biztonságos töltéséhez. Képes automatikusan felismerni a Traxxas iD akkumulátorokat. Nagy teljesítmény - akár 8A töltési áram. Gyorstöltés, tárolási és egyensúlyi üzemmódok a hosszú akkumulátor-üzemidő érdekében.

További részletek

5 Tételek

Készleten

45 785,00 Ft‎ adóval

Nagy teljesítményű EZ-Peak Plus töltő Traxxas 2-4S LiPo , 5-8 NiMH akkumulátorokhoz, 75W töltőteljesítménnyel. A Traxxas akkumulátorok biztonságos és rendkívül egyszerű töltése az iD technológiának köszönhetően. Csak csatlakoztassa az akkumulátort az iD csatlakozóval, és az EZ-Peak Plus töltő mindent optimálisan beállít! A Traxxas akkumulátorok töltése nagyon egyszerű és bárki számára elvégezhető. A töltő nagyon erős, és akár 8A töltési árammal is rendelkezik.

A Traxxas iD rendszer

Minden Traxxas iD akkumulátornak van egy beépített chipje a csatlakozóban, amelyet a töltő a csatlakoztatáskor érzékel, így megállapítja, hogy milyen típusú akkumulátorról van szó, és optimálisan beállítja az összes töltési paramétert. Ezenkívül a LiPo akkumulátorok töltőcsatlakozójába egyensúlyozó kábeleket is beépítettek a maximális egyszerűség érdekében. Ez kiküszöböli a táp- és az egyensúlyi csatlakozók külön-külön történő csatlakoztatásának szükségességét.

A Traxxas iD előnyei
- Az ID-csatlakozót nem lehet fordítva csatlakoztatni
- Integrált mérlegcsatlakozó a cellafeszültségek kiegyensúlyozásához
- Automatikus akkumulátor-érzékelés a beépített chipnek köszönhetően
- Kompakt kialakítás, könnyen csatlakoztatható
- Aranyozott érintkezők a nagy áramátvitelhez

Kompatibilis a klasszikus Traxxas csatlakozókkal

A töltő teljesen kompatibilis az eredeti LiPo akkumulátorokkal, Traxxas csatlakozóval és JST-XH egyensúlyi csatlakozóval, vagy NiMH akkumulátorokkal, régebbi Traxxas csatlakozóval. A JST-XH csatlakozók a 2, 3 és 4 cellás akkumulátorokhoz a töltő elején található műanyag fedél alatt találhatók. Az iD technológia nélküli akkumulátorok töltési paramétereit kézzel kell beállítani.

Üzemmódok LiPo akkumulátorokhoz.
- A gyorstöltés üzemmód a LiPo akkumulátorok gyors töltésére szolgál. A töltés befejeződik, amint az egyik cella eléri a 4,2 V-os feszültséget.
- A Storage mód az akkumulátorok hosszú távú (7 napnál hosszabb) tárolására szolgál. A töltő az egyes akkumulátorcellákat 3,8 V-ra tölti vagy kisegíti, így biztosítva a LiPo cellák lehető legalacsonyabb degradációját a tárolás során.
- A Balance üzemmód a LiPo akkumulátorok normál töltésére szolgál. A töltés akkor fejeződik be, amikor az összes cella elérte a 4,2 V-os végső feszültséget.

NiMH akkumulátorok üzemmódjai

Töltési mód: a töltő feltölti az akkumulátort, és a töltés végét a Delta-Peak módszerrel érzékeli.

Jellemzők:
- Egyszerű kezelőfelület, a Traxxas iD akkumulátorok esetében a töltő maga állítja be az akkumulátor típusát és a töltési áramot!
- 5 - 8 NiMH, 2 - 4 LiPol töltése
- Világos töltés előrehaladás jelző LED-ekkel
- A töltő beépített ventilátorral van felszerelve.
- Kompatibilis az eredeti Traxxas csatlakozóval
- A beépített JST-XH egyensúlyi csatlakozók a szokásos 2, 3 és 4 cellás LiPo akkumulátorokhoz lehetővé teszik más típusú akkumulátorok töltését is. (A töltő azonban elsősorban a Traxxas akkumulátorok töltésére készült)

  • Táplálás 100 - 240 V, 50-60Hz
  • Töltőáram až 8.0 A
  • Töltési teljesítmény 75 W
  • Li-Po cellaszám 2-4 články
  • Li-Ion cellaszám 2-4 články
  • NiMH/NiCd cellaszám 5-8 článků
  • Balancer kiegyenlítő áram 500 mA
  • Vybíjecí proud 500 mA

30 más termék ugyanabban a kategóriában: