Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Arcus II Night 1.84m PNP

Arcus II Night 1.84m PNP Nagyítás

AS_TA-2650

Új termék

Segédmotoros vitorlázórepülőgép RC modell, ARCUS II Night PNP, 1,8 m fesztávolsággal, elektronikával, meghajtással (vevő nélkül) és színes LED-világítással. A modell kezdőknek és haladóknak, tanuláshoz és szórakozáshoz nagyszerű választás. Kompakt, kétrészes szárnnyal és erős váltóáramú motorral rendelkezik.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

130 565,00 Ft‎ adóval

Segédmotoros vitorlázórepülőgép RC modell, ARCUS II Night PNP, 1,8 m fesztávolsággal, elektronikával, meghajtással (vevő nélkül) és színes LED-világítással. A modell kezdőknek és haladóknak, tanuláshoz és szórakozáshoz nagyszerű választás. Kompakt, kétrészes szárnnyal és erős váltóáramú motorral rendelkezik. Egy 4+ csatornás RC készlet és 11,1V 1300mAh LiPol akkumulátor ajánlott hozzá.

Akár kezdő, akár haladó pilóta vagy, az Arcus II Night a megfelelő választás, ha erős és kompakt elektromos hajtású vitorlázórepülőt keresel. Az 1,8 méteres szárnyfesztávolsága ellenére könnyen szállítható az osztott szárnynak köszönhetően. A modell négy beszerelt szervóval van ellátva a csűrő-, kormány- és magassági kormányhoz, valamint egy szerelt meghajtóval is rendelkezik. A csomagban található még a törzs és a szárnyak karbon megerősítése, valamint a futómű és két műanyag törzsvédő.

Jellemzők:
- Kész EPO modellalkatrészek
- Színes LED világítás beszerelve
- A törzs, a szárny és a farokfelületek összeszerelésre készek
- 4 db 8g-os szervó a modell vezérlőfelületeinek irányításához
- 20A 2-3s AC szabályzó telepítve
- 2830 1100KV AC motor telepítve
- 9x5 összecsukható légcsavar telepítve
- Szénszálas szárnykapcsoló
- Opcionális fékszárny beépítése
- A telepítéshez szükséges alkatrészek a csomagban találhatók
- Német, angol és francia nyelvű szerelési útmutató
- A modell szerkezetébe integrált LED világítás

Motor összecsukható légcsavarral
Az Arcus II modellbe egy 2830-as 1100KV AC motor és egy 20A 2-3S LiPol szabályzó van beépítve. Ezzel a nagy teljesítményű meghajtókészlettel az Arcus II Night elegendő erővel rendelkezik a gyors magasságba emelkedéshez, a gáz felengedésekor pedig a légcsavar lapátok a törzs mentén összecsukódnak, hogy motor nélküli sikláskor csökkentsék a légellenállást.

Leválasztható kabin
A leválasztható pilótafülke alatt bőven van hely a szabályzó, a tápakkumulátor és a vevőegység számára. Egy 4+ csatornás RC készlet és 3 cellás LiPol akkumulátor (11,1V) ajánlott.

Alvázkerék
A törzs aljára egy fix kerék és egy csúszó műanyag rész van felszerelve. Ez megakadályozza a törzs sérülését, ha leszálláskor a tetejére borul.

Futómű orrkerék
A farokfelületeket jobban védi a sérülésektől a magassági kormány alá szerelt, megemelt orrkerék.

Az Arcus II Night opcionálisan utólagosan felszerelhető elmozdulási fékszárnyakkal. A nagyméretű szárnyak már rendelkeznek egy jelzett elválasztó vonallal a szétválasztáshoz, valamint a szervókarok rögzítési pontjaival is. A szárnyak kábelcsatornákkal vannak ellátva a szervók számára. Tehát csak a rendelkezésre álló utólagos felszerelési készletre és két további kb. 9g-os szervóra, megfelelő ragasztóra és természetesen egy szabad csatornára van szükség a távirányítón és a vevőn. Az összeszerelést természetesen az illusztrált építési útmutató ismerteti.

  • Típus Větroň
  • Hossz 1190 mm
  • Építókészlet típus PNP
  • Vezetési nehézség Mírně pokročilí
  • Konstrukció Epo
  • Fesztáv 1840 mm
  • Repülési súly cca 850 g podle vybavení
  • Eektromos hajtás Střídavý

30 más termék ugyanabban a kategóriában: