Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

Mad Shark V2 RTR Brushless F1 boat

Mad Shark V2 RTR Brushless F1 boat Nagyítás

PE_4ST308205V2

Új termék

Műanyag hajótestű motorcsónak modell 368mm hosszúsággal (443mm a teljes hossz), váltóáramú motorral, vízhűtéses vezérlővel, szervóval, kétcsatornás 2.4GHz-es adóval, LiPo 11.1V 1300mAh 35C tápegységgel és töltővel.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

79 525,00 Ft‎ adóval

Elektromos meghajtású kisméretű motorcsónak 368 mm hosszú műanyag hajótesttel (443 mm a teljes hossz), amely kellemes menetet tesz lehetővé kisebb és nagyobb vízfelületeken. A modell hajózásra készen (csak töltse fel és helyezze be a meghajtó akkumulátort), vízhűtéses, váltóáramú motorral kapható. A hűtővíz a hajó faránál lévő fúvókán keresztül szívódik be és a hajótest jobb hátsó részénél távozik a hajóból. A motor teljesítményét egy rögzített tengelykapcsoló továbbítja a hajócsavar tengelyére egy félig alámerült, kétlapátos hajócsavarral. A haladási irányt egy szervó vezérli, amely a hatékony kormánylapátot működteti. A vezérlést egy kétcsatornás 2,4 HGz-es pisztoly adó biztosítja, valamint a fedélzeti elektronika tartalmaz egy vevőt, egy 30A vízhűtéses elektronikus sebességszabályozót és egy 9g-os kormányszervót is. Mind a kormánylapát, mind a motor fordulatszám-szabályozás teljesen arányos.

A motorhoz, az akkumulátorokhoz és az elektronikához való hozzáférést egy felső levehető fedél biztosítja, amely védett a víz behatolása ellen. A fedél rögzítőelemekkel van a hajótesthez rögzítve a tökéletes tömítettség érdekében.

A meghajtáshoz egy 3 cellás 11,1V/1300 mAh LiPo akkumulátorcsomagot mellékelünk a modellhez.

Az RC-készlet tartalmaz: egy kész, hajózásra kész modellt, egy kétcsatornás adót, egy LiPo 11,1V/1300 mAh meghajtó akkumulátort, egy töltőt a meghajtó akkumulátorhoz, egy habszivacs állványt, apró kiegészítőket és egy részletes használati útmutat

7 más termék ugyanabban a kategóriában: