Ügyfélszolgálat: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00.E-mail: rcvilag@rcvilag.hu 
A kiszállítás 36 000Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES

Kategóriák

Informace

Kövessen minket Facebookon

visa

F4U Corsair V2 (Baby WB) RTF - mode 2

F4U Corsair V2 (Baby WB) RTF - mode 2 Nagyítás

PE_4ST19002RTF2

Új termék

Komplett RC készlet, amely tartalmazza az összeszerelt, EPO-ból készült F4U Corsair repülőgép modellt váltakozó áramú motorral, 20A sebességszabályozóval, 9g szervókkal és 2,4Ghz RC készlettel (2-es üzemmódban), Reflex V2 stabilizátorral.

További részletek

Ez a termék jelenleg nincs készleten

82 915,00 Ft‎ adóval

A Vought F-4U Corsair a második világháború legerősebb amerikai fedélzeti vadászgépe volt. Miután megoldotta kezdeti problémáit (a túl merev futómű és a pilótafülke rossz látási viszonyai megnehezítették a hordozóra történő leszállást), a Grumman Hellcat-ekkel együtt felelős volt azért, hogy a japán légierőt kisöpörje a Csendes-óceán feletti égboltról. A Corsairok a brit flotta légierejének színeiben és a tengerészgyalogság századaiban földi repülőterekről is sikeresen működtek. Az amerikai haditengerészet és tengerészgyalogság fegyverzetében jóval az 1950-es évekig kitartott, amikor vadászbombázóként jelentős szerepet játszott a kommunista Észak-Korea kezdeti támadásának elhárításában a koreai háború kezdetén.

A Corsair, akárcsak a Baby Warbirds termékcsalád többi modellje, egy takaros kis modell, amely gyakorlatilag elpusztíthatatlan extrudált poliolefinből (EPO) készült, és szabadidős célú bemutatásra alkalmas. Kiváló utódmodellként mindenki értékelni fogja, aki már elsajátította a szárnyvezérlésű repülőgépek vezetését, és szívesen a levegőbe emelne egy "igazi vadászgépet". A "Baby Warbirds" ideális "az autó hátsó ülésére", tehát könnyen szállítható - és korlátozott helyen is biztonságosan reptethető. Mivel ezek a gépek irányjelzővel is rendelkeznek (ami ebben a kategóriában nem túl gyakori), élvezni fogod a repülést és az összes műrepülő fordulatot, ahogyan a "felnőtt" warbird-ekből ismered őket.

Az egész modellt negatív öntőformába öntött EPO alkatrészekből állítják össze. Az RTF-készletben megkapja a modellt, amely szinte kész, a festett álcázással és motorral, 20A vezérlővel és négy 9g szervóval, Reflex V2 stabilizáló egységgel, 6 csatornás 2,4 GHz-es RC-készlettel, LiPo tápegységgel, valamint töltővel rendelkezik. A képi útmutató szerint az építés nagyon egyszerű és még egy kevésbé tapasztalt "építő" is megbízhatóan elvégezheti. Mindössze annyit kell tennie, hogy felragasztja a vízszintes farokfelületet, felcsavarozza a szárnyat, felragasztja a műantennát, felszereli a futóművet, felszereli a légcsavart, rögzíti és ellenőrzi a vevőt, és behelyezi a meghajtó akkumulátort. A futómű könnyen levehető, így a modellt pillanatok alatt átalakíthatja a kézi felszálláshoz és a fűben történő hasra szálláshoz, vagy fordítva, aszfaltcsíkon történő felszálláshoz és leszálláshoz. Vezérelve vannak a szárnyak (két szervó rövid egyenes huzalrudakkal), a kormány, a magassági kormány és a motor fordulatszám.

Figyelmeztetés:

A pilóta nélküli rendszerekről és a pilóta nélküli rendszerek harmadik országbeli üzemeltetőiről szóló, 2019. március 12-i (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet és a Bizottság (EU) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. március 24.) szerint. A 250 grammnál nagyobb tömegű, illetve a személyes adatok rögzítésére alkalmas kamerát vagy más érzékelőt hordozó pilóta nélküli repülő járművek (hagyományos repülőgép-modellek, multikopterek, drónok) üzemeltetői és pilótái kötelesek regisztrálni (a Cseh Köztársaságban a Polgári Légiközlekedési Hatóságnál).

Fesztávolság [mm] 800
Hossz [mm] 660
Tömeg [g] 450
Funkciók S,V,K(2),M
Építés igényessége S1
Pilóta nehézségi szint P2,P3